هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی کردن رو سخت و پیچیده نکنیم
زندگی همین ثانیههایی هست
که ما با عشق و مهربونی
اونا رو ثبت و زندگی میکنیم
که بعدها میشن خاطرات شیرین ما
صبح بخیر❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرعسل
🍯🍯🍯🍯🍯آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_خانگی 😋
کانال آشپزی ایرانی 🍒🍎🍒🍎
@ashpazy_irani
#خاچاپوری
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۴ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پنیر صبحانه و پنیر پیتزا به میزان لازم.
زرده تخم مرغ برای رومال
کنجد : به میزان لازم.
شیر و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد نصف روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان خمیر پهن کنید به قطر ۳ میلیمتر.و به شکل قایق درستش کنید. پنیر صبحانه رو با پشت قاشق له کنید و با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید.نسبتاشون ۲ به ۱ باشه. (می تونید از پنیر توپی موزارلا)استفاده کنید. . روی خمیر از این ترکیب بریزید یه دونه تخم بلدرچین روی ترکیب پنیر بزارید و خمیر رو از اطراف به برگردونید تا مخلوط پنیر از اطراف نریزه.اطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه و حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
پ ن: من تخم بلدرچین نداشتم و یه زرده تخم مرغ روی پنیر گذاشتم
❤️❤️❤️❤️ @ashpazy_irani
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ژامبون.
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #خشک_کردن_میوه 🍎
کانال آشپزی ایرانی 🍊🍐🍎🍉🍓🍍🍑🍈🍑🍊🍐🍋🍉🍌🍇🍓
@ashpazy_irani
#خورش_بامیه_با_مرغ 🍗
اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه
بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره
کانال آشپزی ایرانی 🍛🍛🍛
@ashpazy_irani
#تزئین_دمی_گوجه
#استانبولی
وقتی خوشمزه آماده شد ریختم تو استکان با پشت قاشق فشرده کردم نیازی به چرب کردن استکان هم نیست
وقتی داخل ظرف سرو برگردوندم روی سر مبارکش ماست چکیده شمال😍روباقیف شکوفه زدم وتکه های خیار رو پروانه ای گذاشتم روش مابینشم هم نعنا خشک شده پاشیدم، کف ظرف هم جعفری ساطوریه😎 . . .
🌀2تا پیاز رو خلالی کردم و داخل روغن با فلفل تازه قرمز چرخ شده تفت دادم وگوشت قیمه ای (ریز ریز کات شده) روبهش اضافه کردم وخوب تفت دادم و یه دونه گوجه رنده ریز اضافه و در ادامه کمی رب گوجه ونمک و کمی آب ریختم گذاشتم خوب بپزه و در آخر برنج رو باهاش مخلوط و دمی(کته) درست کردم 😊
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوست کندن تخم مرغ آبپز 😍😍
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#شیره_ی_انگورعسگری
انگور عسگری شیرین ۱۰کیلو
خاک سفید مخصوص ۱۰۰گرم در عطاری هس *
طرزتهیه ی شیره ی انگور
انگور رو خوب شسته در ظرف بزرگی میریزیم انگورهارو له میکنیم و در سبد ریخته آب صاف شده رو جدا میکنیم ....در این زمان خاک رو ب اون اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کف کند چون الان هوا کمی سرد شده روی اجاق چن دقه میگذاریم تا کمی گرم شد خاموش میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا ۱۰ یا ۱۲ ساعت دست نمیزنیم تا خوب زلال شود و مرحله ی بعد روی آب انگور ی لایه خاک ماننداگ سرشیر جمع شده اونرو ب ارامی برمیداریم و اب انگور رو از ی پارچه صاف میکنیم و روی اجاق میگذاریم در هنگام جوش سعی میکنیم تمومی کف رو هر چه بگیریم شیره شفاف تر میشه تقریبا بعد ۴۰ دقه ی کف طلایی روی شیره اومد شیره ی ما آماده هس
سعی کنیم شیره رو کمی شل برداریم چون سرد بشه خودشو جمع میکنه و سفت میشه
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#شیره_ی_انگورعسگری
انگور عسگری شیرین ۱۰کیلو
خاک سفید مخصوص ۱۰۰گرم در عطاری هس *
طرزتهیه ی شیره ی انگور
انگور رو خوب شسته در ظرف بزرگی میریزیم انگورهارو له میکنیم و در سبد ریخته آب صاف شده رو جدا میکنیم ....در این زمان خاک رو ب اون اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کف کند چون الان هوا کمی سرد شده روی اجاق چن دقه میگذاریم تا کمی گرم شد خاموش میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا ۱۰ یا ۱۲ ساعت دست نمیزنیم تا خوب زلال شود و مرحله ی بعد روی آب انگور ی لایه خاک ماننداگ سرشیر جمع شده اونرو ب ارامی برمیداریم و اب انگور رو از ی پارچه صاف میکنیم و روی اجاق میگذاریم در هنگام جوش سعی میکنیم تمومی کف رو هر چه بگیریم شیره شفاف تر میشه تقریبا بعد ۴۰ دقه ی کف طلایی روی شیره اومد شیره ی ما آماده هس
سعی کنیم شیره رو کمی شل برداریم چون سرد بشه خودشو جمع میکنه و سفت میشه
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
قلقلی با سس گوجه فرنگی
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
نکته:
میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
..میتونید مقداری غوره هم بریزید
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#ترشی_لیته_بادمجان
۳ کیلو بادمجان
۷پیمانه سرکه قرمز من ۶پیمانه سرکه انگور زدم و یک پیمانه سرکه سیب
نمک دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک ق غذاخوری سر خالی
هویج ۳ عدد
سیر ۲ کپه بزرگ
سبزیجات معطر شامل شوید و نعنا و جعفری خرد شده حدود ۳ ق غذاخوری (من بجای نعنای تازه از کمی نعنا خشک استفاده کردم) سبزی زیادی رنگ ترشی رو تیره میکنه.
فلفل سبز تند ۲ الی۳ عدد(من دو تا زدم )
فلفل دلمه ای قرمز ۱ الی ۲ عدد
سیاه دانه ۱/۲ ق غذاخوری
ادویه ترشی یک ق مرباخوری
.
روش تهیه #ترشی_لیته_بادمجون من به این شکل هست که
اول بادمجونهارو پوست گرفته و با چرخ گوشت چرخشون میکنم سپس بهمراه سرکه و زرد چوبه حدود بیست دقیقه میجوشانم .
فلفل سبز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای قرمز را چرخ کرده و بعد از خاموش کردن زیر شعله به بادمجونها اضافه میکنم .بعد از سرد شدن بادمجونها سبزیجات معطر و نمک و سیاه دونه و ادویه ترشی رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم .
از ترشی مزه کنید اگر دوست دارید نمکش رو بیشتر کنید .
این ترشی بعد از یک هفته کاملا جا میوفته در ظرف شیشه ای در فلزی بریزید و در جای خنک نگه داریشون کنید
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_عدس
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر
عدس یک پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه .
سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه .
داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم .
می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین .
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_عدس
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر
عدس یک پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه .
سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه .
داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم .
می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین .
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_کره_ای
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کرمدار
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بربسیل_غذای_اصیل_کوردی
غذای نونی خوشمزه واصیل با سبزی عالی میشه مخصوصا تو سبزی حتما گشنیژ باشه
بربسیل غذای اصیل از دیار کوردستان خوش طعم ولذید مناسب این فصله😍اگر با گوشت گوسفندی وماست گوسفندی باشه عاالیه
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
طرز تهیه
#پودینگ_انبه_و_نارگیل_با_تخم_شربتی
برای درست کردن ابن پودینگ نیاز داریم به:
شیر نارگیل 200میلی لیتر،عسل2 ق س،تخم شربای2/5 ق س، انبه خرد شده دو عدد
شیر نارگیل، تخم شربتی و عسل رو باهم ترکیب کنید،در صورت تمایل کمی دارچین بریزید.
بزارید یه شب تا صبح داخل یخچال بمونه. موقع سرو اگه دیدید غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه. برای سر هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید
نوش جان 😘😘😘
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کانلونی_سوخاری
کانلونی نوعی پاستاست که لوله ای شکله و قطر لوله ش زیاده و میشه داخلشو با مواد دلخواه پر کرد
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#سالاد_اندونزی
یک عدد کلم سفید متوسط رو خرد کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز و نگینی ریز کردم
شش عدد خیارشور درشت رو نگینی کردم
نصف رول کالباس رو نگینی کردم
یک عدد فلفل دلمه متوسط رونگینی کردم
همه رو مخلوط کردم بهش نمک و دو سه ق آبلیمو تازه هم زدم
ترکیب نصف ماست نصف سس زدم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
کانال آشپزی ایرانی 💋
@ashpazy_irani