قلقلی با سس گوجه فرنگی
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
نکته:
میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
..میتونید مقداری غوره هم بریزید
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#ترشی_لیته_بادمجان
۳ کیلو بادمجان
۷پیمانه سرکه قرمز من ۶پیمانه سرکه انگور زدم و یک پیمانه سرکه سیب
نمک دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک ق غذاخوری سر خالی
هویج ۳ عدد
سیر ۲ کپه بزرگ
سبزیجات معطر شامل شوید و نعنا و جعفری خرد شده حدود ۳ ق غذاخوری (من بجای نعنای تازه از کمی نعنا خشک استفاده کردم) سبزی زیادی رنگ ترشی رو تیره میکنه.
فلفل سبز تند ۲ الی۳ عدد(من دو تا زدم )
فلفل دلمه ای قرمز ۱ الی ۲ عدد
سیاه دانه ۱/۲ ق غذاخوری
ادویه ترشی یک ق مرباخوری
.
روش تهیه #ترشی_لیته_بادمجون من به این شکل هست که
اول بادمجونهارو پوست گرفته و با چرخ گوشت چرخشون میکنم سپس بهمراه سرکه و زرد چوبه حدود بیست دقیقه میجوشانم .
فلفل سبز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای قرمز را چرخ کرده و بعد از خاموش کردن زیر شعله به بادمجونها اضافه میکنم .بعد از سرد شدن بادمجونها سبزیجات معطر و نمک و سیاه دونه و ادویه ترشی رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم .
از ترشی مزه کنید اگر دوست دارید نمکش رو بیشتر کنید .
این ترشی بعد از یک هفته کاملا جا میوفته در ظرف شیشه ای در فلزی بریزید و در جای خنک نگه داریشون کنید
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_عدس
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر
عدس یک پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه .
سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه .
داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم .
می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین .
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_عدس
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر
عدس یک پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه .
سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه .
داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم .
می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین .
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_کره_ای
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کرمدار
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بربسیل_غذای_اصیل_کوردی
غذای نونی خوشمزه واصیل با سبزی عالی میشه مخصوصا تو سبزی حتما گشنیژ باشه
بربسیل غذای اصیل از دیار کوردستان خوش طعم ولذید مناسب این فصله😍اگر با گوشت گوسفندی وماست گوسفندی باشه عاالیه
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
طرز تهیه
#پودینگ_انبه_و_نارگیل_با_تخم_شربتی
برای درست کردن ابن پودینگ نیاز داریم به:
شیر نارگیل 200میلی لیتر،عسل2 ق س،تخم شربای2/5 ق س، انبه خرد شده دو عدد
شیر نارگیل، تخم شربتی و عسل رو باهم ترکیب کنید،در صورت تمایل کمی دارچین بریزید.
بزارید یه شب تا صبح داخل یخچال بمونه. موقع سرو اگه دیدید غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه. برای سر هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید
نوش جان 😘😘😘
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کانلونی_سوخاری
کانلونی نوعی پاستاست که لوله ای شکله و قطر لوله ش زیاده و میشه داخلشو با مواد دلخواه پر کرد
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#سالاد_اندونزی
یک عدد کلم سفید متوسط رو خرد کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز و نگینی ریز کردم
شش عدد خیارشور درشت رو نگینی کردم
نصف رول کالباس رو نگینی کردم
یک عدد فلفل دلمه متوسط رونگینی کردم
همه رو مخلوط کردم بهش نمک و دو سه ق آبلیمو تازه هم زدم
ترکیب نصف ماست نصف سس زدم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
کانال آشپزی ایرانی 💋
@ashpazy_irani
#شیک_میزبانی_کنید
#آب_طالبی
طالبی رو بریزید تو یه ظرف و لابلاش شکر بریزید مقدار شکر ذائقه ایه حالا بزاریدش توی فریزر حدود 4 ساعتی بمونه کمی منجمد بشه، البته یخ یخ نمیزنه در ضمن کمی هم آب میندازه بخاطر شکر بعد از 4-5 ساعت که در آوردین بریزین تو میکسر و با دور کم هم بزنید، روش با بستنی وانواع میوه وشکلات تخته ای تزئین و سرو کنید
نوش جان♥️
آشپزی ایرانی 😘
@ashpazy_irani
#املت_مکزیکی_رولتی
پیاز داغ 3ق س
فلفل دلمه نگینی خورد شده 1 عدد
گوجه فرنگی نگینی خورد شده 2 عدد
قارچ نگینی خورد شده 1 پ
من اینجا از فیله های سینه مرغ نگینی خورد شده استفاده کردم،، شما میتوانید از سوسیس و کالباس یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
پنیر موتزارلا رنده شده 1 پ
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 ق س
اول همه مواد رو دونه دونه سرخ میکنیم و کنار میذاریم،، بعد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و آرد خوب میزنیم تا یک دست بشه،،، بعد داخل یه تابه بزرگ کمی روغن میریزیم و مایع تخم مرغی رو داخلش پخش میکنیم،، بعد که یه طرف سفت شد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه،،،بعد مواد سرخ شده رو با هم قاطی کرده،، نمک و فلفل و آویشن میزنیم و بعد پنیر پیتزا رو روی خاگینه (همون تخم مرغ داخل تابه) پخش میکنیم و بعد مواد رو روی اون کاملأ پخش کرده و مثل رولت رول میکنیم، در همین حین پنیر پیتزا آب میشه،، ولی اگر نشده بود کمی میذاریم تا آب بشه بعد داخل ظرف سرو میکنیم
کانال آشپزی ایرانی 🍕🍕
@ashpazy_irani
#دسر_انبه 😍😍
🔻مواد لازم
شير ١/٥ ليوان
انبه يك عدد متوسط
ژله انبه يك عدد
ژله انبه پرتقال يك عدد (با يك و نيم ليوان اب بن ماري كنيد)
🔻طرز تهیه
ابتدا انبه ميكس شده و ژله انبه و شير رو داخل يك قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار بدين تا پودر ژله كامل حل بشه سپس داخل ظرف ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده.
سپس ژله انبه پرتقال رو بن ماري كردم وقتي كامل خنك شد روي لايه قبلي كه گرفته بود ريختم و داخل يخچال قرار دادم تا ببنده سپس روش انبه اسلايس شده ريختم.
کانال آشپزی ایرانی 🍧
@ashpazy_irani
این دستور پاکورا ساده هست که بسیار خوش طعمه...لایه بیرونی ترد و داخل اون بافتی نرم و کاملا پوک داره👌😍
#پاکوره
آرد نخود 1 لیوان
آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید.
آرد سفید نصف لیوان
خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم نصف لیوان
مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد
پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم
.
ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید.
خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود.
اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود.
سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند.
در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید.
روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود.
@ashpazy_irani
فینگر فود ماکارون مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده و رنده شده ۱/۵ (یک و نیم)پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
نان تست یک و نیم بسته
گردوی خرد شده یک قاشق غذاخوری سر پر
ذرت پخته شده ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خرد شده شامل (پیازچه،ترخون،جعفری) ۲ قاشق غذاخوری پر
هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
خیارشور یک عدد کوچک
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز و آویشن از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه مقداری برای پخت سینه مرغ
طرز تهیه:
سینه مرغ رو با کمی نمک و زردچوبه و یدونه پیاز کوچیک ودو لیوان آب میذاریم تا بپزه و آبش تموم بشه،بعد اجازه میدیم خنک بشه بعد رنده میکنیم یا با خردکن کمی خرد میکنیم،سیب زمینی رو هم پوست میکنیم و آبپز میکنیم وبعد از پخت با گوشت کوب له میکنیم تا پوره شود،دوتا پیازچه و چند برگ ترخون و چند برگ جعفری رو میشوریم بعد خرد میکنیم،ذرت رو از قبل با آب میجوشونیم تا نرم بشه،(از ذرت کنسروی هم میتونید استفاده کنید.)
یدونه هویج کوچیک رو پوست میکنیم و با رنده ریز رنده میکنیم خیارشور رو هم رنده میکنیم،حدود ۲ قاشق هویج رنده شده لازم داریم.
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس وپنیر خامه ای رو هم اضافه میکنیم و فلفل قرمز و سیاه و آویشن رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
نان تست رو با کاتر گرد برش میزنیم برای هر ماکارون دو ورق نان تست لازمه که هر کدومو با کاتر گرد قالب میزنیم وقتی دومین نان رو قالب زدیم روش یک قاشق از موادمون میریزیم و کمی صاف میکنیم و نان تست دومو روش میذاریم و آروم به کمک انگشت ماکارون رو از کاتر خارج میکنیم و زیرش یدونه کاغذ کاپ کیک میذاریم و در ظرف موردنظر میچینیم و تزیین میکنیم.
من برای تزیین یدونه هویج دراز رو با پوست کن به لایه های نازک برش زدم و مثل فیلم به شکل پاپیون درآوردم و توسط گوجه گیلاسی و خلال دندان روی ماکارون فیکس کردم و با برگهای جعفری و نعنا تزیین کردم.
از نان تست معمولی هم میتونید استفاده کنید ولی من از نان تست قهوه ای استفاده کردم تا ماکارونها ظارهر بهتری داشته باشن.
به موادمون نمک نمیزنیم چون مرغ رو با نمک پختیم و خیارشور و پنیر خامه ای هم نمک دارن.
با این مقدار از مواد حدود ۱۶ الی ۱۷ تا ماکارون مرغ بدست میاد،بستگی به سایز کاترتون داره.
@ashpazy_irani
#کیک_فوری
مواد لازم
6 نفر و بیشتر
1 پیمانه آرد
3/4 پیمانه شکر
3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 پنسه نمک
60 گرم کره نرم و هم دمای محیط
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه شیر یا آب یا آبمیوه
1/4 ق چایخوری وانیل
مراحل
👈👈15 تا 20 دقیقه 👉👉
تخم مرغ و وانیل رو مخلوط کنین و باهاش صورتک بسازین 😋
نه ، نه 🙈🙈🙈، همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین و تا جایی هم بزنین که مواد کاملا به خورد هم برن و اثری از گلوله های آرد و کره توش نباشه.
اگه با همزن میزنید پنج دقیقه با دور کند و دو دقیقه با دور تند کافیه. خیلی مهم:::❌بیشتر از اون هم نزنید❌
مایه رو بریزید توی قالب مورد نظر و با فر یا بدون فر بپزید. توی فر با دمای صد و هشتاد (گازی) وصد و شصت (برقی) به مدت یک ربع تا بیست دقیقه. (بازم بستگی به فرخودتون داره ممکنه چهل دقیقه طول بکشه،با فر خودتون تنظیم کنین)
کیک فوری ما حاضره. من لابه لای کیک پودر کاکائو الک کردم که یه شکلی بگیره.
نوش جان ، بافت نرم و لطیفی داره😋😉😊
کانال🍰🎂 آشپزی ایرانی🍰🎂
@ashpazy_irani