eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
زرشک پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه 2 لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با 1 قاشق روغن یا کره و 1قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
آشپزی ایرانی🍔
#رولت‌شگفت‌انگیز 👆✨👆✨👆✨👆
سلام دوستان🥰 همراهمون باشید تا به شما رولت شگفت انگیز بدون نیاز به همزن رو آموزش بدیم 😋😋 این رولت ها بدون کره ،توی دهان ذوب میشه مارو همراهی کنید🙏❤️🥰 برای تهیه شما به روغن،شکر،تخم مرغ،آرد،نمک،وانیل،بکینگ پودر، نیاز دارید 3دونه تخم مرغ رو داخل مخلوط کن بریزید،به اون 15گرم وانیل،120گرم شکر،اضافه کنید، به مدت3الی5دقیقه میکس کنید بعداز این مدت120میلی لیتر روغن اضافه کنید،میکس کنید تا مواد شما آماده بشه شمابه410گرم آرد نیاز دارید که مقداری از اون رو به همراه16گرم بکینگ پودر اضافه کنید،میکس کنید آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیری به این شکل داشته باشید خمیر رو به دوقسمت تقسیم کنید به یک قسمت از اون1قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید،میکس کنید ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید به قسمت دیگه از خمیر کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدست بشه خمیرهارو داخل پلاستیک به مدت10دقیقه در مکان گرمی استراحت بدید بعداز این مدت هر دو خمیر رو به صورت مستطیل پهن کنید خمیرهارو روی هم قرار بدید، با کمک وردنه اونهارو بهم بچسبونید خمیر رو از دوطرف رول کنید با چاقو رول هارو جدا کنید داخل سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی بذارید،به مدت20دقیقه با حرارت120درجه داخل فر قرار بدید دمای فر بستگی به نوع فر شما داره بعد از این مدت با شکلات ذوب شده اونهارو کاور کنید اجازه بدید شکلات سفت بشه میتونید با کمک قیف خط هایی رو اونها بکشید و تزیین کنید رول هارو برش بزنید از هنرنمایی خود لذت ببرید😌🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موزفرنگی🍌🍓 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: موز🍌~°~ توت فرنگی 🍓 شیر🥛~°~ خامه بیسکوییت 🍪 کمی شکر🍚~°~یخ🧊 می تونید خامه و شکر رو حذف کنید و به جاش بستنی وانیلی😋🍦 بهش اضافه کنید.
سلام دوستای گلم روزای گرم تابستون چطوره؟ بیاید ک با اموزش ی شربت اومدم ک خنکتون کنه حسابی😋 گل محمدی، نیم کیلو شکر،،2کیلو آب 2 لیتر جوهر لیمو،، نوک ق چ گلبرگ هارو از گل جدا کنید و کنار بزارید اب را داخل قابلمه ب جوش بیارید گلبرگ هارو داخل قابلمه ی دیگ ای بریزید و ب یکباره ابجوش رو. رو گلبرگا بریزید 24 ساعت صبر کنید تا عطرو بگی گلبرگا خارج بشه بعد از 24 ساعت گلبرگارو ابکش میکنیمو اجازه میدیم تا ابش کاملا خارج بشه با دست فشار ندید برا خارج شدن اب چون در اخر باعث کدر و تیره شدن شربتتون میشه حالا شکر و ب اب کلبرگها اضافه میکنیم.و میزاریم تا قوام بیاد و حرارت رو خاموش میکنیم رنگ خوراکی این شربت صورتی کمرنگ ک وقتی با اب ترکیب شه خیلی بیرنگ میشه در صورت تمایل چن قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید نهایتا 2، 3 قطره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ روغن صاف یا ڪره🧈 180 گرم تخم مرغ🥚 براے وانیلے 4 عدد براے شڪلاتے 5 عدد آرد 🥡340 گرم براے وانیلے 250 گرم براے شڪلاتی پودر ڪاڪائو 90 گرم وانیل🌸 1ق‌چ بیڪینگ پودر 2 ق‌م سر صاف گردو شڪلات چیپسے به دلخواه🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست برگر🍞🍞 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ از نکته های که میشه اشاره کرد: 1. پنیر رومیتونید بر اساس ذائقتون تغییر بدین. پنیر گودا، چدار، پروسس و ... که دوست دارین. 2. خیلی خیلی زود سرخ میشه حواستون باشه نسوزه. 3. بعد از اینکه درست کردین، روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی (ضخیم) بزارین تا روغنش گرفته بشه. 4. ادویه هایی که به گوشت اضافه کردم رومیتونین بر اساس ذائقتون تغییر بدین. 5. خورده های کنار نون هم‌دور نریزین میتونین داخل فر گریل کنید به عنوان نان سالاد سزار یا خشک‌کنید و‌ پودر نان درست کنید برای کتلت و کوکو و.... 6. میتونین برای مواد میانی از چیز دیگه ای هم استفاده کنید. . 7.روغنی که گوشت رو سرخ میکنید کم باشه. در حدی که تابه چرب بشه فقط. 8. نون تست هم هرچی بیشتر وردنه بکشید و صاف کنید هم روغن کمتری میگیره هم شکیل تره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمبلِت سبزیجات🌱☘🥚 رسپی امروزمون یه صبحانه خوشمزه‌ست به نام بمبلِت، برادر اُملت. امیدوارم دوسش داشته باشین مواد لازم : ‌👇 3 عدد تخم مرغ‌🥚 3 ورق پنیر پیتزا‌🧀 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ‌ 1 قاشق مرباخوری کره🧈 ‌ سبزیجات‌‌🍃🌱☘ 🔴 طرز تهیه : ‌👇 تخم مرغها و بیکینگ پودر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. سپس سبزی ها را در کره آب شده تفت دهید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.‌ دربِ تابه را بگذارید و روی شعله کم اجاق بگذارید بپزد.‌ بعد از اینکه 10 دقیقه پخت، پنیر پیتزا را روی آن بریزید و از وسط تا کنید.‌ چند دقیقه دیگه بذارید بپزه و پنیر پیتزا آب بشه.‌ نوش جان😉👌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👨‍🍳 مراحل تهیه دلمه با برگ مو و فلفل دلمه ای🌶🥬🍅 و یه سالاد خوشمزه🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان مهربان 🌼 یکشنبه تون زیبا 🌷و لحظات زندگیتون 🌼گرم از عشق و محبت 🌷امیدوارم امروز 🌼لبخند شیرین روی لباتون 🌷شادی توی دلهاتون 🌼آرامش توی قلبهاتون 🌷و خدا یار و یاورتان باشه
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 صفر تا صد یک پیتزاے حرفه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان صبحانه🥖🥖🥖 سفره هاتون رو با این نون خوشگل کنید😋
1/5لیوان شیر سرد را با 3 ق غ کاکائو و 1 ق غ قهوه مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم نصف لیوان شکر اضافه میکنیم و 2 ق غ پودر ژلاتین را با نصف ليوان اب به روش بن ماری حل کردیم را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد زیر گاز و خاموش میکنیم و نصف پاكت خامه صبحانه(خامه را روي بخار سماور كمي داغ كنيد تا يك دست بشه بعد به مواد اضافه كنيد) به ان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم و میزاریم یخچال ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تنوری🥔🥔🥔 سیب زمینی تنوری با کره و سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از یک میان وعده ی پرکالری ، خوشمزه و مقوی🤤 روش اگر تکه های آناناس و ژله هم بزارید عالی میشه من یادم رفت🙂 ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° 😋 مواد لازم:(برای 2 تا معجون) موز🍌:1 عدد بستنی🍦:2 قاشق سرپر شیر🥛:1/2 لیوان مغزیجات دلخواه کنجد:2 قاشق پودرنارگیل🥥:1 قاشق خرما:3 عدد پوست کنده(میتونید مقدارشو بیشتر و یا حذفش کنید) عسل و دارچین 🍯 همه رو باهم مخلوط و نوش جان کنید
☕️ 😋 ▫️شیر پر چرب 1 پیمانه ▫️نشاسته ذرت 1 ق غ ▫️پودر کاکائو 1 ق غ ▫️شکر 2 ق غ ▫️اسانس وانیل ½ ق چ ▫️نمک یه پنس ▫️شکلات تلخ یا شیری خرد شده 100 گرم ▫️خامه فرم گرفته یا مارشمالو برای تزیین در یک قابلمه ، شیر ، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو ، شکر ، اسانس وانیل ، نمک را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. حالا قابلمه را در روی گاز قرار دهید و با حرارت متوسط ​​شروع به گرم کردن کنید. مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی که گرم شد ، شکلات خرد شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شکلات ذوب شود.مخلوط را روی حرارت نگه دارید همین که اولین جوش را زد زیر آن را خاموش کنید و از روی حرارت بردارید. در یک فنجان بریزید ، با خامه فرم گرفته یا مارشمالو تزیین کنید و زود ان را سرو کنید تا سفت نشود
🍆 😋 ▫️ بامجون قلمی 4-5تا ▫️گوشت چرخ کرده 500گرم ▫️پیاز رنده شده یک عدد کوچک ▫️جعفری ریز شده. یک قاشق ▫️نمک فلفل ادویه جات پودر سیر مقداری ▫️رب گوجه یک قاشق غذاخوری 🔸ابتدا بادمجون هارو به صورت درازا برش میزنیم نه خیلی نازک باشن نه خیلی کلفت ..نمک میپاشیم چند دقیقه ای صبر میکنیم تا تلخیشون از بین بره. . حالا گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ها و پیاز و جعفری مخلوط میکنیم یکم استراحت میدیم بعد به صورت گردی شکل میدیم بهشون و تو روغن سرخ میکنیم بعد بادمجون هارو میشوریم خشک میکنیم سرخ میکنیم حالا میریم که بقچه کنیم به این صورت بادمجون هارو به صورت به علاوه قرار داده و یک عدد از گوشت سرخ شده تو وسطش گذاشته بعد بقچه رو تا میکنیم وبا خلال دندان فیکسش میکنیم روشون هم گوجه و فلفل میزاریم حالا تو تابه ای چیده و روش هم مخلوط (رب و اب و ادویه و پیاز داغ) رو مخلوط میکنیم سس درست میکنیم و میریزیم روش دوباره میزاریم رو شعله ملایم تا نیم ساعتی دوباره بپزه یا اینکه تو فر بزارین با دمای 180 و حالا نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 آرد فانتزی 350 گرم (دو و یک سوم پیمانه) شیر 150 تا 180 گرم (حدود سه چهارم پیمانه) شکر 15 گرم (یک ق غ سرخالی) نمک 6 گرم (یک ق چ) مایه خمیر فوری 5 گرم (یک ق چ) تخم مرغ کوچک یک عدد کره 30 گرم (یک و نیم ق غ) مواد میانی رول، سس پستو و پنیر چدار برای رومال، تخم مرغ کامل زده شده با کمی پودر سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 نان تست سینه مرغ بی استخوان پیاز، هویج، فلفل دلمه ای نمک، فلفل سیاه، زیره و پاپریکا پنیر خامه ای، یا خامه و یا سس مایونز 2 ق غ ‌ برای روش: تخم مرغ 2 عدد + شیر نصف پیمانه پودر سوخاری ‌
🍡 😋 برای هر رنگ یک بسته ژله 3/4 لیوان اب جوش یک بستنی کاسه ای 🔸ابتدا پودر ژله رو با اب جوش حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات معلق ژله حل شود. می‌گذاریم تا از داغی اولیه بیفتد‌. سپس بستنی را که از قبل بیرون فریزر گذاشتیم به ان اضافه کرده .... *نکته : حدود یک قاشق از بستنی را برمیداریم و بقیه رو اضافه می کنیم. کف سینی 20 در 30 را خیس کرده کیسه فریزر انداخته و کیسه راچرب کرده و ژله را ریخته و بمدت فقط 45 دقیقه در یخچال گذاشته و سپس برش زده و رول میکنیم
مواد لازم: توت فرنگی یک کیلو شکر 3 لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید) آب 4 لیتر آب نصف لیمو طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید 2-1 ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و 20-15 دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و 5 دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید و نوش جان😋