eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم: لیوانی که در اینجا استفاده کردم لیوان فرانسوی دسته دار قالببا قطر 24 سانتی متر 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر پودر شده 1 لیوان شیر 200 گرم کره یک بسته وانیل و یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری سر صاف پوست نارنجی 1 عدد پرتقال 6 قاشق غذاخوری آب پرتقال 3 لیوان آرد طرز تهیه: کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد شیر و اب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم ارد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید و قالب را چرب و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و زمان پخت: قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده حدود 50 تا 55 دقیقه بپزید . مدت پخت در هر فر فرق می کند
: تخم مرغ:3عدد شکر :1پیمانه شیر:1پیمانه روغن :1پیمانه بکینگ پودر:1بسته مارک دکتراوتکر (معادل10گرم) وانیل:یک بسته دکتر اوتکر(معادل 10گرم این نوع وانیل شکری هست اگر از وانیل خالص استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری کافیه) آرد:2پیمانه سیب خرد شده:2عدد(میتونید کمتر درنظر بگیرید ) گردو خرد شده:1پیمانه(میتونید کمتر درنظر بگیرید) پودر دارچین و پرک بادام :به مقدار لازم طرز تهیه: تخم مرغ هارا به همراه وانیل و شکر خوب خوب هم میزنیم تا کشدار و کرمی بشه و حجمش زیاد بشه سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن اضافه میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده ایم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت چند ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر مطابق ویدئو سیب و گردو را اضافه کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته روی مواد کیک پرک بادام و دارچین میریزیم (پرک بادام را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید)سپس داخل فری که به مدت یک ربع گرم کرده ایم با دمای175 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 45تا55دقیقه میپزیم
سلام دوستان امروز کاچی داریم . میدونم که همتون کاچی رو خوب بلدین و هرجای ایران کاچی رو یه جور میپزن . من کاچی رو اینجوری میپزم. یه پیمانه آرد رو الک میکنم توی قابلمه و روی شعله کم حدود دو ساعت تفت میدم تا کمی رنگش عوض بشه بعد یه پیمانه شکر و 1/2قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه میکنم و کمی که با شکر تفت خورد 30 گرم کره آب شده رو هم اضافه میکنم و بعد 5 پیمانه اب سرد رو داخل مواد آردی ریخته و روی شعله ملایم مرتب هم می زنیم تا کم کم غلیظ شود و بعد حدود1/4پیمانه زعفران غلیظ آب شده را بهش اضافه کرده و در انتهای پخت نصف پیمانه گلاب اضافه میکنیم .و هنگامی که کاچی خوب قوام گرفت و حباب زد آماده است . در صورت دلخواه هل ساییده برای خوش طعم شدن کاچی به آن اضافه میکنم .
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان مغزدار شکلاتی خوشمزه😋 مواد لازم: یک قالب 26 سانتی متر مواد خمیر: • 350 گرم یا 2 لیوان آرد • 70 گرم یا 1/2 لیوان شکر پودر شده • کره 80 گرم یا 1/2 لیوان کره • 2 عدد تخم مرغ • 15 گرم خمیر مایه فوری • 8 گرم وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری • شیر 60 میلی لیتر • 5 گرم نمک مواد میانی : • شکلات 150 گرم • شیر 60 میلی لیتر • روغن 60 میلی لیتر • 8 گرم وانیل شکری طرز تهیه: تمام مواد را مخلوط کنید و بعد ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید . خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا دو برابر شود. شکلات را با شیر ، کره ، شکر وانیل مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و بزارید تا سرد بشه. خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را یک طرف خمیر بکشید و طرف دیگر را برش بزنید مانند فیلم و رول کنید ، بعد داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بگذارید و روی خمیر را بپوشانید و دوباره بزارید تا دو برابر شود. روی نان را با زرده رومال کنید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد.بعد از پخت روی نان را با عسل گرم شده بکشید و کمی کنجد و یا نارگیل بپاشید.
مواد لازم : بیسکویت پتی بور خرد شده 2 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر کره 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان فندق نصف لیوان شکلات تخته ای 220 گرم پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری) طرز تهیه : ● شیر، خامه و شکلات رو تو یه ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم گاز، پودر کاکائو و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست بشه. ● بعد از اینکه یکم خنک شد، بیسکوییتها، فندق و پسته رو باهاش مخلوط کرده و توی یک قالب مستطیلی (از قبل باید توی قالب سلفون پهن کنین که بعد راحت جدا بشه) بریزید یا اینکه روی سلفون ریخته و بهش حالت بدید (مثل رولت بپیچین) حالا بذارید یه شب تو یخچال بمونه یا به مدت دو ساعت تو فریزر بذارید مواد لازم سس شکلاتی: خامه 100 میلی لیتر شکلات تخته ای 80 گرم ● خامه رو روی حرارت ملایم بذارید، وقتی یکم گرم شد شکلات خرد شده رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست بشه
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم از اینکه دنت ها انقدر کوچولو هستن و با دو قاشق تمام میشن، ناراحتین؟! این رسپی، خود خود خود دنته! ، این دنت با طعم وانیل و کاکائوست. دستتون برای عطر و طعمش بازه مواد لازم یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک( یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست❤️
سلام سلام براتون کیک موز فوق العاده خوشمزه آوردم . بسیار بسیار خوشمزس و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. قالب مورد استفاده برای این کیک یه قالب مربعی 16 سانتیه البته با قالب 22 سانتیم میتونین درستش کنین که کیک یکم باریک تر میشه.‌ ‌ کیک_موز مواد لازم : 4 عدد تخم مرغ بزرگ 120 گرم شکر قهوه ای (جایگزین شکر سفید) 300 گرم موز پوره شده ، (فقط کافیه با چنگال موزو پوره کنید) 225 گرم آرد 3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین 150 گرم روغن طرز تهیه: تخم مرغ ، شکر و موز رو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پف کنن بعد آرد رو الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک هم بزنید. روغن رو اضافه کنید ، هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن (بیش از حد مخلوطش نکنین).این کیکو میتونین داخل قابلمه درستش کنین و بدون فر. از طریق این هشتگ میتونین به طرز درست کردن کیک بدون فر دسترسی پیدا کنین. اگه فر دارین توی دمای 160 تا 170 درجه تا وقتی طلایی بشه بزارید تا بپزه. اگر می خواهید یک تکه موز رو برش بزنید بزارید روی مواد. اینکارو ده دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیارین انجام بدین.
_ _شكر........3 ليوان _اب............4ليوان _گلاب ..........یک سوم لیوان _رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه) _اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت 5 تا 6 ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه ) _حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید 10 تا 12 دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید _حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
مواد لازم: 1 بسته خمیر یوفکا معمولی 200 گرم پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه (1 پیمانه) 1/2 پیمانه گردوی خورد شده نصف پیمانه پودر قند 1 پیمانه شکر 1 لیوان آب 1 ق چ خ آبلیمو هل و مقداری زعفران پودر پسته و گل برای تزیین روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه شربت : شکر و آب و هل و زعفران همه رو با هم توی قابلمه ریخته و میذاریم به جوش بیاد وقتی 2 دقیقه ای جوشید بهش آبلیمو میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم و میذاریم توی یخچال دا سرد بشه. طرز تهیه: اول پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه رو که با محیط هم دما شده با پودر قند و گردو با همزن میزنیم تا یکدست بشه. حالا خمیر یوفکا رو به صورت نواری میبریم دقیقا به صورتی که سمبوسه درست میکنیم مواد رو توی خمیر چیده و و میپیچیم دقیقا به شکل سمبوسه. حالا روغن رو توی یه قابلمه گود میریزیم میذاریم داغ بشه و شیرینی ها رو داخلش گذاشته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس شیرینی ها رو از روغن جدا کزده و توی شربت سرد میذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ميتونيد از هر رنگ و طعم،ژله اي استفاده كنيد من از ژله ليمو و موز استفاده كردم اول ؛ژله هارو طبق روش روي بسته درست كنيد ،هركدومو جداگانه داخل ظرف پيركس (يا هر ظرف)كوچك بريزيد و بزاريد ببنده، بعد از دو سه ساعت كه بست،داخل همون ظرف ابتدا به شكل مربع برش بديد،بعد خيلي راحت ،دونه دونه در ميان . خب اين از اين 😌☝🏻 كيك پايه تون رو هم كه از قبل درست كرديد: از وسط برش بديد و يك قسمتش رو بزاريد داخل قالب ،با كمي شير سرد يا اب كمپوت تَر كنيدش، بعد مايه چيزكيك رو به اين ترتيب 👇🏻درست كنيد : مواد لازم: پنیر خامه‌ای (يا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم شيرعسل :نصف قوطي پودرشکر: نصف لیوان اب سرد :نصف ليوان پودر ژلاتين ؛ يك و نيم قاشق غذاخوري .
شكر ١٠٠گرم كره ١٧٠گرم پودر كاكائو ٢٥گرم تخم مرغ ١عدد ارد٢٠٠گرم نمك ١/٨ق چ بيكينگ پودر ١/٤ق چ وانيل ١/٢ ق چ ترافل شكلاتى ١پ كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم. به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته