eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا از ترکیب شیر و عسل و موز و توت فرنگی و پسته و فندق و یخ برای نوشیدنیش استفاده کرد و برای روی معجون هم موز و توت فرنگی و پودرپسته و پودر فندق 😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 😋 ▫️1 عدد تخم مرغ ▫️2 قاشق غذا خوری شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 پاکت وانیل(5 گرم یا کمی وانیل ایرانی ) ▫️نصف پاکت بکینگ پودر(5 گرم ) ▫️1.5 لیوان ارد ▫️1 قاشق غذا خوری کاکائو 🔸تخم مرغ و شکر را هم بزنید. شیر ،وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید. یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه
كناره هاي نان تست رو جدا ميكنيد بعد با وردنه چند مرتبه ميكشيم تا نان نازك بشه سپس يه لايه مايونز ميكشيد و هرموادي كه دوست داريد ميزاريد و رول ميكنيد بعد داخل تخم مرغ و شير كه از قبل مخلوط كرديد بزنيد و بعد داخل ارد سوخاري. من مواد داخلش مرغ پخته ريش ريش شده و فلفل دلمه و ذرت و پنير پيتزا و خيارشور ريز شده مخلوط كردم گذاشتم. بسيار خوشمزس و براي سفره هاي افطار خيلي خوبه.واسه شام خيلي مناسبه، مخصوصا واسه بچه ها خيلي دوست دارن. دوستاي گلم اگه مدت زمان زيادي ميخوايد توي فريز نگه داريد خيارشور و سس و تخم مرغ رو حذف كنيد. به جاي تخم مرغ ميتونيد نون رو داخل شير بزنيد. وبه جاي سس براي اينكه نون رو رول ميكنيد باز نشه اخر كار كه پيچيديد يه مقدار ارد و اب كه مخلوط كرديد حالت چسب استفاده كنيد كه باز نشه. بعد در روغن سرخ کنید و میل کنید.
سوپ_جو_پرک 🍜 😋 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد2 ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و 3 لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود 3 ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و 2 ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته.
ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی😍
آشپزی ایرانی🍔
حلوای خرما🌺🌺
حلوای خرما🌺🌺 به ازای هر دو لیوان خرما هسته گرفته نصفه لیوان ارد یک چهارم لیوان کره ذوب شده یک قاشق چایخوری سر خالی هل کوبیده یک قاشق چایخوری زنجبیل یک قاشق چایخوری دارچین کنجد بو داده یک چهارم لیوان ارده یک چهارم لیوان پودر نارگیل هم به دلخواه میتونید از انواع مغز گردو و فندق و بادوم استفاده کنید اختیاری اول هسته خرمارو در بیارید و نگه دارید برای قهوه خرما بعد کره ذوب شدرو با خرما ها خوب مخلوط کنید بعد چرخ کنید بعد همه مواد خوب مخلوط کنید و ورز بدید در اخرم ی سر تفت بدید اردتونو و الک کنید و به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید من پوست خرما نگرفتم چون چرخ کردم پوستاشم خیلی نازک بود و ی طرح و رنگ قشنگی داد به حلوام هم‌میتونید قل قلی کنید هم قالب سیلیکونی طرح بندازید هم تو ظرف پخش کنید اینم بسته به خودتون خیلی راحت و فوری و با چایی حسابی میچسبه و پر انرژی
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعی و مقوی تمام دست ساز 1. 3 تا موزِ بدونِ پوست رو‌3 ساعت بگذار تویِ فریزر تا بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بِکوبشون تا حسابی لِه بشن. (از غذاساز، مخلوط کن یا هر وسیله‌ی دیگه‌ای که بتونه همچین بافتی رو برای معجونت بسازه.) 2. 2 قاشقِ غذاخوری از هرکدومِ پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خُرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حسّ لذت‌بخشِ اومدنشون زیر دندون رو نداری! 3. 3 قاشق غذاخوری خامه (از این صورتیا) اضافه کن و حِسابی هَم بِزن تا همه‌یِ مواد باهَم قاطی بشن. 4. 1 قاشق غذاخوری گُلاب، نصف قاشق چایخوری پودرِ هِل، 5 عدد خُرمایِ بدون پوست و‌ هسته، 3 قاشق غذاخوری عَسل بریز و خوب مخلوط کن. 5. رویِ مَعجون رو‌ صاف کُن به اندازه‌یِ نصفِ قاشق چایخوری پودر دارچین بریز روش و بعد 3 ساعت بگذارش تویِ فریزر. 6. میتونی برایِ تزئینِ روش؛ 1 قاشق غذاخوری خامه رو با 1 قاشق چایخوری از هرکدومِ زعفرونِ دَم کرده، گلاب و عسل رو با هم قاطی کنی و بریزی رویِ معجونت و آخرشم خلالِ پسته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا