eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر بسیار مقوی وسرشار از کلسیم است و برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید اول 350گرم انجیر خشک رو در اب ولرم خیس میکنیم بعد خرد میکنیم با دو لیتر شیر کم چرب که گرم کردیم تا حدی که کمی به دست احساس سوزش بده اضافه میکنیم بعد با گوشتکوب برقی خوب مخلوط میکنیم و در لیوان یا ظرفهای مورد نظر میریزیم روشو میکشیم جای گرم میگذاریم به مدت سه تا چهارساعت یا در ظرفی میریزیم در فر با دمای 75درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ببنده و بعد از سرد شدن سرو میکنیم. دوستان نیازی نیست شکر بزنید به نظرم شیرینی مطلوبی داره خودش.و خیلی لذیذ و خوشمزه م مفید هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کباب بیرون نروید و در خانه غذا بخورید غذایی مفید برای کسانی که می خواهند امتحان کنند ... 3 بادمجان ملات داخلی 400 گرم گوشت گاو زمینی 2 پیاز 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه برای سس 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق دسر فلفل و رب گوجه فرنگی 2 فنجان آب هرکی حتی ی ذره هم اشپزی بلد باشه اینو میتونه درست کنه .
كناره هاي نان تست رو جدا ميكنيد بعد با وردنه چند مرتبه ميكشيم تا نان نازك بشه سپس يه لايه مايونز ميكشيد و هرموادي كه دوست داريد ميزاريد و رول ميكنيد بعد داخل تخم مرغ و شير كه از قبل مخلوط كرديد بزنيد و بعد داخل ارد سوخاري. من مواد داخلش مرغ پخته ريش ريش شده و فلفل دلمه و ذرت و پنير پيتزا و خيارشور ريز شده مخلوط كردم گذاشتم. بسيار خوشمزس و براي سفره هاي افطار خيلي خوبه.واسه شام خيلي مناسبه، مخصوصا واسه بچه ها خيلي دوست دارن. دوستاي گلم اگه مدت زمان زيادي ميخوايد توي فريز نگه داريد خيارشور و سس و تخم مرغ رو حذف كنيد. به جاي تخم مرغ ميتونيد نون رو داخل شير بزنيد. وبه جاي سس براي اينكه نون رو رول ميكنيد باز نشه اخر كار كه پيچيديد يه مقدار ارد و اب كه مخلوط كرديد حالت چسب استفاده كنيد كه باز نشه. بعد در روغن سرخ کنید و میل کنید.
سوپ_جو_پرک 🍜 😋 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد2 ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و 3 لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود 3 ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و 2 ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. 💜
تهدیگ_مرغ_زعفرونی 😋 🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنیدسپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم. حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم💜
ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی😍
سوپ_نودل_و_مرغ_رژیمی🍜 نودل 100 گرم سینه مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند.سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید.نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پن کیک ژاپنی🥞 2 سفیده و زرده از هم جدا شده اند 3 قاشق غذاخوری شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه نمک 1 بسته وانیل 3 قاشق غذاخوری شکر 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 سینه مرغ سیب زمینی آپز پنیر پیتزا ماکارانی صدفی شکل بزرگ ادویه ها شامل(نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا) یک قاشق پنیر 💜
مواد لازم؛  کره160 گرم   آرد سفید1 لیوان   آرد نخودچی  نصف لیوان   پودر قند 4 قاشق غذاخوری سرپر پودر دارچین1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری پودر هل1 قاشق سوپخوری خرما پوست گرفته شده به مقدار لازم گردو خرد شده به مقدار لازم  آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )   طرز تهیه؛ کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد) آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.   هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و تزیین کنید. ✅در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است. ✅واسه رنگینک قالب سیلیکونی بهترین قالبه،اگه نداشتین ته ظرفی رو چرب بعد سلفون بکشید راحت برمیگرده... 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"موساکا" موساکا یه غذای یونانی پرطرفداره این غذا به طور کلی فقط مربوط به کشور یونان نیستش و آلبانی،بلغارستان، رومانی، ترکیه، مصر وکشورهای خاورمیانه هم ورژن های مختلف موساکا رو دارن. موساکا به طور سنتی شامل تنها بادمجون سرخ شده میشه اما میشه چیزای دیگه ای هم‌اضافه کرد. توی ورژن های مختلف موساکا سیب زمینی هم هستش که یه مدل از مواد دلخواهیه که اضافه کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥤اسموتی گیلاس و لیموترش🍒🍋 اساتید هوا خیلیی گرمه، دیگه وقتشه که یه دلی از عزا دربیارید با این اسموتی گیلاس لیموترش 🍒🍋 😋 کلا تو تابستون یکی از زیباترین اتفاق هایی که میتونه بیوفته اینه که در یخچالو باز کنی ببینی یکی از این اسموتی ها درست کرده باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خرما و گردو عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه مواد لازم آرد دولیوان ونیم شکر یک لیوان روغن مایع دوسوم لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ 4 عدد پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف وانیل کمی نمک یک پنس گردو 10 عدد خرما 10 عدد خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه. تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید. این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید اگه کف قالبتون صافه وبدون شیار کاغذ روغنی بندازید فر حتما از قبل گرم بشه این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه 💜
🔹پياز،فلفل دلمه رو با ادويه تفت بديدبعد١پيمانه اب مرغ و٢ليوان شير پرچرب و٢قاشق خامه رو اضافه كنيدو٢ ليوان پاستاى خام توش بريزيد بعد از پخت پنيرپيتزا بزنيدوبامرغ سرو كنيد 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااااام عشقای من نونوا شدم 😋👩‍🍳 🍞🥐🥨 🥓🥖🥯 در این روش بجای خمیر ترش، ٢ق ماست ترش به آرد اضافه کنید. ۴۰۰گ آرد سفید نان، ۱۰۰گ آرد نان سبوس‌دار، ۵گ شکر، ۸گ پودر خمیر مایه، ۸گ نمک، حدود ۴۰۰م لیتر آب ولرم، کنجد، سیاه دانه و غیره به دلخواه برای روی نان. همه را مخلوط کرده. آب با اندازه ای که خمیر بدست کاملا بچسبد. در جای گرم نگه دارید تا خمیر پف کند. سپس روش ویدیو را دنبال کنید. هنگام پهن کردن خمیر، مدام دستتان را با آب خیس کنید.
جوجه_پفکی 🍗 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد ▫️فلفل قرمز ۱ق چ ▫️فلفل سیاه ۱ ق چ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️سیر ۱ حبه ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان ▫️آرد ۵ ق غ ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️روغن مایع به اندازه لازم 🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم 💜
سیب_زمینی_انگشتی 🥖 😋 4 عدد سیب زمینی آبپز له شده 4 ق غ ارد سمولینا ریز 4 ق غ آب 1 ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ 1 عدد 🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری 💜 #
طرز تهیه🔻🍕 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
ادویه_مدیترانه_ای مواد لازم 🔸ارگانو خشک شده 2 قاشق چای خوری 🔸سیر کوبیده شده 3 حبه 🔸ساقه رزماری به تعداد لازم 🔸آویشن به مقدار لازم 🔸زیتون سیاه خرد شده 3 عدد 🔸لیمو حلقه شده 2 عدد ♨️طرز تهیه 🔹همه این مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. این ادویه برای مزه دار کردن مرغ مناسب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا