eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ديگه نيازي به توضيح در مورد طعم و ظاهرش نيست😍😉 طرز تهيه: سه تا سيب زميني متوسط رو آبپز كنيد،له نشن،وقتي كاملا سرد شد نگيني خرد كنيد+يدونه هويج بزرگ يا دو تا متوسط رو هم بپزيد و نگيني خرد كنيد+يك ليوان نخود فرنگي پخته يا كنسروي+يك ليوان ژامبون نگيني شده(يا مرغ پخته و ريز خرد شده،يا كلا حذف)+سه تا خيارشور نگيني شده+يدونه پياز كوچيك هم ريز خرد كنيد+يك ق غ شويد تازه كه ريز خرد شده يا نصف ق غ شويد خشك+ يك ليوان ماست موسير+نمك و فلفل سياه نيم ساعت در يخخال بمونه تا مزه دار بشه و بعد سرو كنيد.
🧉 😋 🔸٤ليوان شير و۱/۲ليوان شکر رو بذارید رو حرارت هم بزنید تا شکر باز بشه ۲۰گرم شکلات تلخ و۲بسته پودر کاپوچینو رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید. ۲ق پودر ژلاتین رو میتونید ابتدا روی بخار کتری با دوسه ق آب مخلوط کنید تا حل بشه. بعدازمرحله کره رو اضافه کنید. وبعد خامه ی هم دمای محیط رو. و مواد رو از روی حرارت بردارید و درآخر گلاب رو اضافه کنید. بعد مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید وبذارید تو یخچال. یکشب یا چند ساعت بذارید بمونه. بعد هم من روش رو با پودر بيسکوئيت و و خامه و شکلات تزئین کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم بهترینها 💐 کوتاه دستي ام را ببخشید که وسعت توانم💐 اندک است اماهمین اندک را💐 با احترام پیشکشتان ميکنم💐 هر کجا هستیـد خــدا پناهتـان باشـد 💐 روزتون سرشار از خیر و برکت 💐
تخم مرغ سه عدد شیر نصف لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکرسه چهارم لیوان ماست سه قاشق غ خ پوست پرتقال رنده شده یک ق غ خ وانیل نصف ق چ خ بکینگپودر یک ق چ خ آرد دو لیوان و یک ق غ خ پرتقال سه عدد همه ی مواد به دمای محیط برسند. قالب رو کاغذ روغنی بذاید و با کره خوب چرب کنیدهم دیواره هم کاغذ رو،پرتقال خونی یا معمولی رو برش های نازک بزنید و کف قالب بچیند و بذارید داخل فریزر تامواد کیک آماده بشه. تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. شیر و ماست و روغن رو اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم تا یکدست بشه. آرد و بکینگپودر رو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یک دقیقه تو یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه. قالب رو‌از فریزر در بیارید و مواد رو داخلش بریزید و چند با بکوبید رو میز تا هوای اضافیش خارج بشه ،داخل فر که یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا بپزه(حدود ۴۰تا۵۰ دقیقه)
مواد لازم: ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا 1 بسته کالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده 250 گرم خیار شورخرد شده 300 گرم ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم سس سفید به مقدار لازم زیتون خرد شده 300 گرم هویج رنده شده 100 گرم نخود فرنگی پخته شده 200 گرم نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم دستور تهیه: ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند. تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم. نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی جزو انواع سالاد میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه سالاد ماکارونی را می توانید در وعدۀ شام – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.
برنج ۱پیمانه آب ۸پیمانه شکر نصف پیمانه خلال بادام 1/4 پیمانه کره ۲۰گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب ۲ ق غ خ هل به دلخواه دارچین به مقدار دلخواه برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره. بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره.
😋 توی یک قابلمه متوسط به اندازه ۱ لیوان آب، ۱ ق چ خ جوش شیرین و نمک میزنیم و میذاریم بجوشه سپس تکه های گل کلم رو اضافه کرده و ۳ دقیقه اجازه میدیم بپزه و آبکشش میکنیم. توی یه کاسه آرد گندم، توی یه ماسه دیگه آرد سوخاری و توی یه کاسه ۳ عدد تخم مرغ رو به خوبی به همراه پودر سیر،نمک،فلفل سیاه میزنیم و تکه های گل کلم رو اول در آرد سپس تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میغلطونیم. توی قابلمه گود به اندازی کافی روغن ریختع و میذاریم خوب داغ بشه و گل کلم ها رو اضافه کرده و تا زمانی که طلایی شدن سرخ میکنیم. سپس از روغن جدا کرده و در کنار سس یا هر چیز دیگه ای میتونین سرو کنید.
: تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان و نیم پودر نسکافه دو قاشق غذاخوری شیر یک لیوان روغن نصف لیوان ارد سه لیوان نمک یه پنسه بگین پودر دو قاشق چایخوری شیر رو گرم میکنی و پودر نسکافه رو میریزی توش و حل میکنی میزاری تا خنک بشه حالا تخم مرغ و شکرو میزنی تا حسابی پف کنه بعد شیر و روغنم اضافه کرده هم میزنیم بعد اردی که با نمک و بگین پودر دو بار الک شده بهش اضافه میکنیم و در قالب میریزیم در فر با درجه حرارت ۱۸۰ مدت چهل و پنج دقیقه میپزیم. .
🍮 😋 ▫️شیر 275 گرم ▫️شکلات 350 گرم ▫️پودر ژلاتین 10 گرم ▫️آب 2 ق س ▫️خامه فرم گرفته 350 گرم 🔸اب و ژلاتين رو بادهم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین در آب حل بشه. شير رو ميجوشونيم و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتين اب شده رو به شیر اضافه ميكنيم. حالا این شير رو به شكلات های خرد شده اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا شكلات حل بشه. بعد صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه. خامه رو ميزنيم تا فرم بگیره و كم كم خامه رو به شكلات اضافه ميكنيم. فقط دقت كنيد كه بايد خامه رو به شكلات اضافه كنيم. نه اینکه شکلات رو روی خامه بریزیم. اگه دیدین مخلوطتتون یکدیت نشده، یک بار از صافی ردش کنید. بعد توي قالب سیلیکونی میریزیم و براي حداقل 12 ساعت توي فريزر قرارش میدیم تا کامل یخ بزنه. بعد هم از فریزر در میاریم. دسرها به راحتی از قالب در بیارید و دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو کنید موس ها کاملا قابلیت فریز شدن دارن
كدو ٦ عدد گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم زرشك٢ قاشق گشنيز ٢ قاشق پياز يك عدد متوسط رب ٢ قاشق غذاخورى پنير پيتزا ١ پيمانه طرز تهيه: ابتدا كدوها را نصف كرده، داخل انرا در اوريد، سپس در تابه اى كمى روغن ريخته، پياز را تفت دهيد، سپس گوشت و رب و زرشك و جعفرى و داخل كدو ها را به مواد اضافه كنيد و كمى زمان دهيد تا خوب پخته شود، مواد گوشتى را داخل كدوها ريخته، روى ان پنير پيتزا بريزيد، كدوها را در تابه چيده، كمى كف تابه اب بريزيد و با حرارت پايين بگذاريد كدوها بپزد. البته مى توانيد از قبل كدوها. را اب پز كنيد فقط مراقب باشيد كدوها له نشود. 👌
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 کره حیوانی رامک ... ۵۰ گرم پنیر ورقه‌ای تست رامک ... به میزان دلخواه پنیر خامه‌ای رامک ... ۲۰۰ گرم پنیر موزارلای رامک ... هرچی بیشتر بهتر سیر خرد شده ... ۱ تا ۲ حبه پوره گوجه فرنگی ... ۱ پیمانه قارچ ... نصف پیمانه ذرت ... نصف پیمانه فلفل هالیپونو ... نصف پیمانه نمک/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه تخم مرغ ... ۱ عدد پاستا فوتو چینی ... ۴۰۰ گرم ‌
🥯 😋 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه