eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ تکه سس مایونز ۱ ق سس کچاپ ۱ ق نمک به مقدار لازم شوید ۱ مشت سیر درشت ۱ حبه پاپریکا ۱ ق چ نان لواش یا تافتون به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر برنج ۴ پیمانه اسفناج نیم کیلو پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب یک قاشق روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم ⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم ⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم ⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم ⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم ⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد ⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فیله سوخاری مرغ 2عدد خمیر پیراشکی 3عدد پنیر پیتزا 200گرم نوش جان 💖
🍎سالادی به طعم سیب😋 🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم. 🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم می‌شود و هم رنگش تیره نمی‌شود. کرفس‌ها را (که اگر با برگ‌های کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید.
مواد لازم ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه کراکر پنیری ۱ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید. با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید. کراکرهای پنیری را درون کیسه های زیپ کیپ ریخته و بکوبید تا کاملا پودر شوند. سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند نوش جان 💖
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید. که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه. قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین‌ نوش جان 💖
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. مواد لازم:  مرغ 1 تکه سینه پخته شده مایونز ½ فنجان کرفس خرد شده ⅓ فنجان ماست ساده یونانی ¼فنجان ترخون تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ½قاشق چایخوری کاهو 4 برگ بزرگ نان تست سبوس دار 8 قطعه گوجه فرنگی 8 برش طرز تهیه : 7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب هم بزنید. برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست قرار بدهید، ساندویچ شما آماده است. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼💫الهی با نام و یادت ⚪️💫روزمان را آغاز میکنیم 🌼💫خدایا به اندازه مهربانیت ⚪️💫درکار همه برکت 🌼💫درمشکلشان گشایش ⚪️💫در وجودشان سلامتی 🌼💫در زندگَیشان ⚪️💫خوشبختی قرار بده 🌼💫بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ⚪️💫الــهـــی بــه امــیــد تـــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻 که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍 این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋 پ.ن:خدایی پنیر رو هر کاری میکنی جذاب میشه.😅 اصلا کش که میاد هوش از سر من میره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا عصرانه فوقالعاده راحت و خوشمزه ۱ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک ۱/۲ پیمانه پودر شکر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری عسل ۳/۴ پیمانه شیر ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم 🍗 ♨️ تخم مرغ ۱ عدد 🍳 ♨️ آرد سوخاری ۱ لیوان 🍚 ♨️ نمک فلفل پاپریکا فلفل سیاه 🧂 ♨️ فلفل دلمه ۱ عدد 🫑 ♨️گوجه فرنگی ۳ عدد 🍅 ♨️ رب ۱ قاشق 🍲 ♨️ پونه کوهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه
🍛 😋 یه پیاز بزرگ رو سرخ کردم و از توی درآوردم وکنار گذاشتم بعد فلفل دلمه قرمز، نارنجی، زرد خرد شده رو جمعا به اندازه سه چهارم لیوان توی تابه تفت دادم بعد نخود فرنگی رو اضافه کردم و بعد یه بسته 500گرمی قارچ رو ورق ورق کردم و با زردچوبه، کاری، فلفل، نمک به مواد اضافه کردم ودر آخر یکسوم لیوان ذرت بخار پز رو ریختم وگذاشتم آبش کشیده بشه بعد پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کردم بعدیه قسمت از برنجمو با زعفرون ویه قسمتشو با آب لبو رنگی کردم (البته اصلش اینه که برنجو آبکش کنید وبا سبزیجات بذارید دم بکشه اماااااا من بخاطر تزئینش این کارو نکردم😉 نکته مهم: اگه همین مواد رو با سس چیلی ویه کم فلفل قرمز واگه دوست داشتید یه کوچولو سینه مرغ نگینی تفت بدید ولابلای پلو بذارید میشه پلو مکزیکی.. که من اونو بیشتر دوست دارم بخاطر تندیش پس با یه رسپی دوتا غذا یاد گرفتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول ژله انار :۲بسته خامه قنادی:۳۰۰ گرم شیر:۱ لیوان آب جوش :۱لیوان پودر قند :۲ق غ پنیر ماسکارپونه :۲۰۰ گرم
🥩 😋 ▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم ▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️روغن گیاهی به مقدار لازم ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم
🍆 😋 بادمجونای قلمی و بلند رو انتخاب میکنیم من پوستشون رو گرفتم به صورت عمودی و نواری برش میدیم نمک زده و ابش رو گرفته و سرخ میکنیم ولی میتونید شما پوستش رو نگیرید به خاطر از دست ندادنه فرمش ولی من با احتیاط سرخشون کردم واسه داخل بقچه من از ترکیب گوشت چرخ شده و پیاز داغ و پودر سیر و نمک و فلفل و زرچوبه استفاده کردم مواد رو خوب تفت دادم و بادمجونای سرخ شده رو به صورت ضربدری چهار تا رو روی هم قرار دادم و مواد میانی رو وسطش قرار دادم و بعد مثل بقچه بستمش و با خلال رویه اش رو فیکس کردم و داخل تابه کنار هم چیدم تو یه تابه دیگه پیاز داغ و با رب و مقداری پوره گوجه و زرچوبه و نک و فلفل رو با هم تفت دادم و مقداری اب بهش اضافه کردم و بعد از جوشیدن سس اماده شده رو کنار بقچه های بادمجون ریختم و یه نیم ساعتی زمان دادم تا روی حرارت با هم بپزه و جا بیفته مقداری زرشک رو هم من شسته و تفت دادم و موقع سرو روش ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی نگینی خردشده ۱عدد هویج نگینی خرد شده ۲عدد کوچک تخم مرغ ۳عدد آرد ۱الی ۲ق غ نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر جعفری ریزخردشده ‎‌‌‍‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمای بدون هسته کره 1 قاشق غذاخوری یک چهارم فنجان پسته یک چهارم فنجان آجیل دلخواه یک چهارم فنجان بادام 2 قاشق غذاخوری کنجد بو داده 1قاشق چای خوری هل خرد شده 2 قاشق غذاخوری ارده کنجد (به دلخواه) ⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔شیر ✔شیر عسلی ✔پشمک ✔یخ ✔قهوه دالگونا(دو قاشق قهوه فوری+دو ق شکر+چهار ق آب جوش رو با همزن برقی دو دقیقه میزنیم تا مثل خامه سفت شه) ✔یخ قهوه(قهوه رو دم کرده و در قالب یخ میریزیم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمینی و موز 🧇🧇🧇 حالا ترکیبات این اسنک مقوی و خوشمزه : نان پیتا 🫓 کره بادام زمینی🥜 موز 🍌 چیپس شکلات🍫 گرانولا عسل🍯 نوش جان ⚘