فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_قاشقى
مواد لازم :
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : نصف پیمانه
پودر هل یا وانیل : یک چهارم ق چ
ماست : نصف پیمانه «ماست بدون آب باشه»
گلاب : ۱ ق غ «در صورت تمایل»
آرد : ۱ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق چ
من ۱ قاشق چایخوری رنده پوست سبز پرتقال هم ریختم چون طعمش و خیلی دوست دارم اگر دوست دارید شما هم بریزید، وقتی اون پوست پرتقال زیر دندون میاد مزه ش محشر میشه، فقط سعی کنید قسمت داخلی پوست که سفیده رنده نشه.
.
🔴 نکات مهم :
حتما حتما روغن باید داغ باشه تا کیکهارو داخلش بریزید.
موقع سرخ شدن بعد از اینکه دوطرف سرخ شد مدام زیر و رو کنید تا دو طرفش یکنواخت سرخ بشه.
ارد و بکینگ پودر و حتما الک کنید تا بافتش سبک بشه.
بعد از سرخ شدن رو دستمال مخصوص آشپزخانه بزارید تا روغنش جذب دستمال بشه.
این مقدار مواد ۱۰ عدد بهتون کیک میده اندازه یک قاشق اگر موادش و داخل تابه بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_لوبیا_شاپوری
این غذا یک املت معروف قهوه خونه ای در گیلان هست که شاپور قهوه چی برای اولین بار تو قهوه خونه اش برای مشتریاش سرو کرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا کرده املت لوبیا یا شاپوری یک املت مشتی و خوشمزه.
برای درست کردن این املت چندتا نکته هست تا بشه اون املت قهوه خونه ای گیلان.
اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه کنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترکیب کنید اگر که نه مثل من بزارید خوشگل باقی بمونه
.
بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه که از قبل آماده کردین یا از کنسرو اون استفاده کنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتی محلی هست اما خوب لوبیا چیتی معمولی هم کارتون رو راه میندازه در پاره ای موارد دیده شده که از لوبیا کشاورزی هم استفاده میشه ولی بیشتر همون چیتی طرفدار داره.
نکته این هست که لوبیا نباید آب داشته باشه.
املت رو باید بزنین کنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولی من دورش ریختم.
در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن زیتون و آب نارنج هست که بریزید روی املت و حسابی ازش لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوشی اسپاگتی
متفاوت و خوشمزه😋
مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۱ فنجان
پوره گوجه فرنگی
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگهای ریحون تازه برای تزیین
گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی
اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید.
برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مواد لازم
✅تخم مرغ:۱عدد
✅شکر:۳ق غ
✅وانیل:نوک ق چ
✅شیر:یک لیوان سر خالی
✅روغن:۳ق غ
✅ارد:۱ونیم لیوان
✅بکینگ پودر:۱و نیم ق چ
.
📌تخم مرغ رو با شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا کرم رنگ شه بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و کمی دیگه هم میزنیم تا مخلوط شه بعد ارد و بکینگ پودر رو داخلش الک میکنیم و خوب مخلوطش میکنیم
📌⚠️نکته ی مهم :ده دقیفه صبر میکنیم تا بکینگ پودر فعال شه بعد درستش میکنیم
📌⚠️یه تابه نچسب رو میذاریم روی شعله کم گاز و میذاریم حسابی داغ شه بعد یک ملاقه از مواد برمیداریم و میریزیم داخل تابه و تا زمانی که تمام سطح رویی پنکیک حباب نزده بهش دست نمیزنیم وقتی تمام سطح رویی پنکیک حباب زد برمیگردونیم تا طرف دیگه ش هم پخته شه
‼️در اخر میتونید با عسل شکلات صبحانه موز بستنی و سس شکلاا و میوه میل کنید و لذتش رو ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر دو رنگ😋
مواد لازم برای ۲ نفر🔻
پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته
پودر ژله شاتوت ۱ بسته
ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری
گرانولا ۴ قاشق غذا خوری
انار ۱ قاشق غذا خوری
توت فرنگی برای تزیین
آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان
ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل ونعنا تزیین کنیدش
این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست
بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبکتره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده
ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.
شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید.
آشپزی ایرانی🍔
دسر دو رنگ😋 مواد لازم برای ۲ نفر🔻 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی
مواد لازم برای 2 نفر🔻
پودر ژله آلوئه ورا 1 پسته
پودر ژله شاتوت 1 بسته
ماست یونانی 2 قاشق غذا خوری
گرانولا 4 قاشق غذا خوری
انار 1 قاشق غذا خوری
توت فرنگی برای تزیین
آب داغ برای هر بسته 1 لیوان
ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل ونعنا تزیین کنیدش
این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست
بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبکتره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده
ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.
شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی بَرنده 🤤
تقدیم به همه شما
🔹لایه اول: سیبزمینی سرخ شده
🔹لایه دوم: سس گوشت
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
زردچوبه، پودرسیر، فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
گوشت رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با مقدار کمی آب بپزید.
🔹لایه سوم: سس قارچ
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۴۰۰ گرم
آویشن، تخمگشنیز، فلفل سیاه : نصف قاشقچایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه (خامه صبحانه): ۲ قاشق غذاخوری
.
در نهایت روی سینی، جعفری تازه بریزید و حالش رو ببرید. سینیِ برنده همه دوستان و مهموناتون و خونوادتون رو میخکوب میکنه. قول میدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو
#پلو_مخلوط
🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
. 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سیب زمینی_ تنوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ
خیلی خیلی خوشمزه است
و مناسب مهمونی ها و تولدها
🍗ران یا سینه مرغ یک عدد بزرگ
🧅پیاز یک عدد کوچک
🧄یک تا دو حبه
🌶️فلفل دلمه کمی
🌮قارچ 3تا 4عدد متوسط
🍋آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🥦جعفری یک مشت
🥬پیازچه 3تا 4عدد
🥒خیار شور 2تا 3عدد کوچک
🫑فلفل دلمه نگینی خرد شده یک قاشق غذاخور
🥡ماست شیرین یک تا دو قاشق غذاخوری
🥡سس مایونز یک تا دو قاشق
🍶سس خردل یک قاشق غذاخوری دلخواه
🧂نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
👈مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و سیر و زردچوبه بزارید بپزه و ریش ریش کنید
👈یه ربع آخر میتونید کمی سرکه سفید و پودر پاپریکا اضافه کنید تا بوی مرغ از بین بره
👈وقتی ساندویچ آماده شد داخل یخچال 2تا3ساعت بمونه بهتره
👈وقتی آماده شد داخل نون با کاهو و خیار و گوجه بریزید و نوش جان کنید
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
به: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
آلوبخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم.
به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم.
رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد.
داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم.
نکات:
به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید.
به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید.
هر چه مقدار آب این غذا در انتهای پخت کمتر باشد این غذا خوشمزه تر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نثار ارومیه
آشپزی ایرانی🍔
حلوا نثار ارومیه
#حلوا_نثار_اروميه
مواد لازم
آرد سفید قنادی نیم کیلو
پودر قند 250 گرم یعنی نصف مقدار آرد
روغن نصف لیوان
کره 50 گرم در صورت دلخواه
روغن مایه نصف فنجان
پودر هل يک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 5 الی 6 قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
آرد را چند بار الک کرده روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا داغ که شد روغن را افزوده و با پشت قاشق چوبی بخرد آرد میدهیم و انقدر تفتش میدیم تا سبک بشه مقدار کمی از مواد را با قاشق داخل آب میزنیم اگه صدای جز داد زیرش را خاموش میکنیم.
و کره را میریزیم این کره را بخاطر نرمی حلوا میزنیم تا زیاد پودر نشه.
بعد که یه مقدار از داغی افتاد پودر قند را الک میکنیم روش و با کمک قاشق چوبی خوب مخلوط کرده بعد گلاب و پودر هل وزعفران را میریزیم اگه خواستی حلوا زنجبیلی باشه جای زعفران زنجبیل اضافه میکنی
در تمام مراحل بعد از افزودن پودر قند مواد را با دست در حد مخلوط شدن ترکيب میکنیم و زیادی ورز نداده و یه گوشه ظرف یا در قالب جمع کرده و فشار میدهیم
تا گرم هست با کفگیر یا کاتر زده یا با کارد برش زده و در ظرف مورد نظر میکشیم
کمی عسل را با لیسک به روی حلوا کشیده و پودر پسته یا گل محمدی میپاشیم
پ.ن
در صورت تمایل میتوان هر کدوم از اندازه ها را تغییر داد مثلا اگر خواسته باشیم حلوا شیرینیش زیاد باشه نثار اضافه میکنیم