eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥯نان هویچ 🥕🥕 🥐مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده: 5 عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: 2 عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری. 🍞مواد لازم برای تهیه خمیر نان: آرد گندم: 2 پیمانه آب: یک پیمانه روغن: 4 قاشق غذاخوری نمک: کمی 🥣🍴طرز تهیه:🍴🥣 کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت 6 دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید. خمیر به دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید. نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.
🥙دلمه سیب زمینی با لوبیا🥙 ✅مواد لازم: ◽️سیب زمینی: شش عدد. ◽️روغن : چهار قاشق غذاخوری. ◽️پیاز بزرگ: یک عدد. ◽️ سیر: دو حبه. ◽️ زردچوبه: یک قاشق چایخوری. ◽️زیره: یک قاشق چایخوری. ◽️سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری. ◽️کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم. ◽️آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری. ◽️ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری. ◽️ آب: یک چهارم پیمانه. ◽️گشنیز: مقداری برای تزیین. ◽️ نمک و فلفل: به میزان لازم. 🥪طرز تهیه: سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید. سپس آن‌ها را در فری که از قبل با حرارت 180 سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب می‌پذیم. حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده می‌کنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت می‌دهیم. سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت 10دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم، بعد از پختن سیب زمینی‌ها روی آن‌ها دو برش ضربدری می‌زنیم و مواد را داخل سیب زمینی‌ها می‌ریزیم.
🧆ماهی کنجدی🧆 🫕مواد اولیه: 🍴فیله ماهی (شیر، قباد، و...) 300 گرم 🍴کنجدخام - دو قاشق غذاخوری 🍴 سس خردل - دو قاشق غذاخوری 🍴 شیر - دو قاشق غذاخوری. 🥣طرز تهیه: شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.) فر را از قبل 220‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.
🥬سالاد تابستانی😋 🍈مواد لازم: 🍈 🍉طالبی پوست‌کنده و تکه‌تکه شده: یک لیوان 🍇سیب قرمز خرد شده: دو عدد 🍉انگور قرمز دانه شده : یک پیمان 🍇 آب پرتقال: یک پیمانه 🍉 پودر نارگیل:یک قاشق سوپ خوری 🍍🍍طرز تهیه: 🍍🍍 برای درست کردن این سالاد میوه حدود نیمی از طالبی‌ها را که در قطعات مکعب شکل خرد کرده‌اید، ته ظرف گودی بریزید. حالا نیمی از سیب‌های برش داده شده را روی طالبی‌ها ریخته و پس از آن هم نصف انگورها را به آن اضافه کنید. نیمی از آب پرتقال را روی میوه‌ها بریزید. سپس یک بار دیگر همین مراحل را تکرار کنید و میوه‌ها را به همین ترتیب روی هم بچینید تا تمام شود. اگر از طعم نارگیل خوشتان می‌آید، می‌توانید با توجه به ذائقه خود مقداری پودر نارگیل هم روی سالاد میوه بریزید و آن را میل کنید.
🍗بریانی گوشت بوقلمون🍗 ✅مواد لازم (برای 4 نفر): • 680 گرم سیب زمینی شیرین • 2 حبه سیر رنده شده • 1/4 پیمانه شیر کم چرب • نصف قاشق چایخوری نمک • 340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده) • نصف پیمانه پیاز خرد شده • 1 و 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده • یک پیمانه هویج خرد شده • نصف پیمانه ذرت کنسروی • 1/4 پیمانه آب • 225 گرم سس گوجه فرنگی • دو قاشق غذاخوری سس فلفل • دو قاشق چایخوری مریم گلی • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🧆طرز تهیه🧆 1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید. 2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.
🥬سالاد کاهو با نان برشته 🥗یک بوته متوسط کاهو 🥗نصف فنجان روغن زیتون با طعم سیر 🥗نصف فنجان پارمسان رنده شده 🥗خمیر پیتزا 125 گرم 🥗2 یا 3 قاشق آب لیمو تازه 🥗نمک وفلفل سیاه 🍱طرز تهیه روغن را در تابه ریخته می‌گذاریم داغ شود. خمیر پیتزا را پهن کرده، به ضخامت یک سانت و به شکل نوارهای تقریبا 2 تا 3 سانتی برش می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، این نوار‌ها را با قیچی به مربعهای کوچک‌تر برش می‌دهیم و داخل روغن سرخ می‌کنیم تا کاملا برشته شود. نان‌های برشته شده را درون صافی می‌ریزیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. قبل از این که سرد بشوند آن‌ها را در ظرفی که پنیر پارمسان ریز رنده شده می‌ریزیم تا پنیر‌ها به آن‌ها بچسبند. کاهو‌ها را خرد کرده و در ظرفی که می‌خواهیم سالاد را سرو کنیم می‌ریزیم. کاهوهای خرد شده را همراه با آبلیمو و کمی روغن زیتون مخلوط کرده، در ‌‌نهایت نان‌های برشته شده و چسبیده به پنیر پارمسان را اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. به مقداری که دوست داریم نمک وفلفل می‌افزاییم و برای تزئین بیشتر آن هم می‌توانیم از پنیر پارمسان که کمی درشت‌تر رنده شده همراه با کنجد استفاده کنیم.
✅کدو سبز؛ ضد سرطان 🥒کدو حاوی مقدار زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان و پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند. 🥒خوردن سبزیجاتی با فیبر بالا از جمله کدو سبز باعث می شود سموم سرطان زا از سلولهای کولون دفع شده و فولات و بتاکاروتن و ویتامین C موجود در آن از این سلولها در برابر موادشیمیایی که باعث سرطان کولون می شوند محافظت می
تخم مرغ : ۱ عدد ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید 🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 گوشت چرخ کرد_پیاز قارچ فلفل دلمه ای یا فلفل سبز شیرین نمک وفلفل وزردچوبه آب یک عدد لیمو ترش رب سس پنیر پیتزا 🍀🍀🍀🍀