آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #اسلایس_آجیل ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#اسلایس_آجیلی
شیر عسلی 200 گرم
کره 150 گرم
پودر بیسکویت 300 گرم
مربا آلبالو 125 گرم
مربا پوست پرتقال 150 گرم
مغز های تست شده 225 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
شکلات سفید 150 گرم
روش تهیه:
قالبی به ابعاد 20×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شیر عسلی را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. در ظرفی جداگانه بیسکوئیت، مربا ها، مغز ها، پودر نارگیل و کمی وانیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را بیفزایید و با هم ترکیب کنید بعد آن را داخل قالب پرس کنید و سطح آن را با شکلات سفید ذوب شده بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید. در صورت تمایل با گیلاس و برگ نعنا تزئین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین
موس توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
خامه صبحانه 200گرم
پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم
پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
شکر 1پیمانه
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟
🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود
#ظرافتهای_خانه_داری
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرچیپس
من یکی از کشته مرده های سیب زمینیم
حالا هر طوری باشه 🤗😋
پخته ،سرخ شده ،تنوری ...😋😋😋
بخصوص با پنیر و سس 😍😍
این فر چیپسام قبل کرونا خوراکی محبوب بیرونی من بود .🤓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها 😍😍
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
روش
بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
دو سه بار ،با این فر ،کار کنید هم مقدار شعله دستتون میاد ،هم حرفه ای میشید برای کار باهاش 👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦