آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #بیسگوییت_ترد_زنجبیلی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#بيسكوييت_ترد_زنجبيلى_با_رويه_شكلاتى
مواد لازم:
كره ١٠٠گرم
پودر شكر ٥٠گرم
وانيل ١/٨قاشق مرباخورى
پودر زنجبيل ١قاشق مرباخورى
تخم مرغ. ١ عدد
بكينگ پودر ١/٢ قاشق مرباخورى
آرد ٢١٠ گرم
شكلات تلخ. ٢٠٠ گرم
ترافل شكلاتى براى تزيين
طرز تهيه:
1. كره، پودر شكر، وانيل ، زنجبيل و تخم مرغ رابا درجه متوسط همزن برقى به مدت ١ دقيقه بزنيد
2. بكينگ پودر و سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد تا خمير به دست نچسبد ( در صورت چسبناك بودن خمير را در يخچال قرار دهيد.)
3. فر را روى ٣٥٠ درجه فارنهايت و يا ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن كرده و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهيد.
4. خمير را بين دو ورق كاغذ روغنى به ضخامت ٣ ميلي متر باز كرده و قالب بزنيد و در سينى چرب نشده بچينيد.
5. سينى را در فر قرار داده تا به مدت ١٥-١٢ دقيقه بپزد سپس از فر در آورده پس از سرد شدن از سينى جدا كنيد و با شكلات آب شده و ترافل تزيين كرده و يا ساده ميل كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #اسلایس_آجیل ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#اسلایس_آجیلی
شیر عسلی 200 گرم
کره 150 گرم
پودر بیسکویت 300 گرم
مربا آلبالو 125 گرم
مربا پوست پرتقال 150 گرم
مغز های تست شده 225 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
شکلات سفید 150 گرم
روش تهیه:
قالبی به ابعاد 20×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شیر عسلی را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. در ظرفی جداگانه بیسکوئیت، مربا ها، مغز ها، پودر نارگیل و کمی وانیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را بیفزایید و با هم ترکیب کنید بعد آن را داخل قالب پرس کنید و سطح آن را با شکلات سفید ذوب شده بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید. در صورت تمایل با گیلاس و برگ نعنا تزئین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین
موس توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
خامه صبحانه 200گرم
پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم
پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
شکر 1پیمانه
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟
🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود
#ظرافتهای_خانه_داری
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرچیپس
من یکی از کشته مرده های سیب زمینیم
حالا هر طوری باشه 🤗😋
پخته ،سرخ شده ،تنوری ...😋😋😋
بخصوص با پنیر و سس 😍😍
این فر چیپسام قبل کرونا خوراکی محبوب بیرونی من بود .🤓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها 😍😍
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
روش
بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
دو سه بار ،با این فر ،کار کنید هم مقدار شعله دستتون میاد ،هم حرفه ای میشید برای کار باهاش 👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#ژله_معلق
دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده ، بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون که من یک اسلایس لیمو رو انتخاب کردم رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال ، بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم کاری بشه😊 و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش
این گلدون های کو چولو میتونه طراوت و قشنگی خاصی به میز هامون بده
هر نوع لیوانی که تو خونه دارید سرامیکی .بلوری .سفالی .چوبی ..توش اب بریزید سبزی جاتی که ماندگاری بالاتری دارن انتخاب کنید وتوی گلدون بزارید من اینجا از پونه و گوجه گیلاسی استفاده کردم شما میتونید از بروکلی و گوجه .بروکلی و ترب .یا حتی گل کلم یا هر سبزی دیگه ای که در اختیار دارید این گلدون های کو چیک و کم جا رو درست کنید و لابه لای دیس های غذا یا داخل بشقاب های غذا خوری قرار بدین هم برداشتن و خوردن این گلدون ها لذت بخشه هم میوه و سبزی ترو تازه دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
مواد لازم:
⚡ پیاز
هویج
فلفل قرمز و سبز
⚡ سوسیس
⚡ پیازچه
⚡ 6 تخم مرغ
⚡ نمک و فلفل
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#ژله_معلق
دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده ، بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون که من یک اسلایس لیمو رو انتخاب کردم رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال ، بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم کاری بشه😊 و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_پاییزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#تزیین
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه.
امروز باز براتون یه دیزایین ته دیگ آوردم که هم آسونه وهم زیبا در عین حال نونش هم حسابی برشته وعالی شده بود.
اول جعفری ها رو ته قابلمه چیدم بعد روغن ریختم ونون لولش رو به اندازه کف قابلمه بریدم وروی جعفری ها گذاشتم ودر آخر برنج آبکش شده رو روش ریختن ودم کردم .
بنظرم برای مهمونی ها خیلی ته دیگ خوشگلیه ومیتونیداز سبزیحات دیگه هم استفاده کنید.
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_آش_دوغ_اصل_اردبیل😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨امیدوارم به برکت عید مبعث
🤍✨لبخند به لبهای شماحک باشد
🌸✨غمهای شما همیشه اندک باشد
🤍✨این عید که سرشار
🌸✨ز لبخند خداست
🤍✨بر وسعت جانتون مبارک باشد
🌸✨تقدیم به عاشقان رسول الله
🤍✨عــیــد مــبــعــث مــبــارکـــــ
.