eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
161.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍰 😋 🔸اولش ۱۰۰ گرم بیسکویت شکلاتی و اسیاب کنید با ٥٠ پودر بادام مخلوط کنید ۵۰ گرم شکلات تخته ای با ۵۰ گرم كره به روش بن ماری اب کنید و به بیسکویت ها اضافه کنید و ته قالب بزارید من از رینگ های کوچیک استفاده کردم خوب چنتا دونه توت فرنگی بخرید و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو با ۳۰ گرم کره و یک ق غ خامه بزارید به روش بن ماری اب بشه، توت فرنگی ها رو با شکلات اب شده کاور کنید و بزارید تا خودش و ببنده، ۱۲۰ گرم پنیر ماسکار پونه با ۱۰۰ گرم خامه و ۳۰ گرم پودر قند و وانیل و زست لیمو مخلوط کنید ، به اندازه ۱۵۰ گرم بستنی وانیلی و بهش اضافه کنید و هم بزنید ، بعد ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق ع اب سرد بریزید و بعد به روش بن ماری اجازه بدید تا شفاف بشه، حالا به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید ، بعد داخل قالب بزیزید و اجازه بدید کمی خودش و بگیره ، بعد توت فرنگی یا میوه های دلخواهتون و که شکلاتی کردید داخلش بزارید و اجازه بدید یک شب در یخچال بمونه تا خودش و ببنده ، بعدش برش بزنید و نوش جان کنید
❄️سلام صبح شما بخیر ❄️امیدوارم ❄️امروز بهترین روز ❄️رو داشته باشید ❄️الهی ❄️حال دلتون خوب ❄️احوالتون بر وفق مراد ❄️روز و روزگارتون خوش ❄️سرنوشتتون خوشبختی ❄️و عاقبت بخیری باشه ❄️دوشنبه تون عالی
🥯 😋 ▫️کره نرم ۲۵۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️وانیل نوک ق چ ▫️بیکینگ پودر ۱ ق چ ▫️نمک یک پنس ▫️آرد ۳ لیوان ▫️زعفران دم کرده ۱ ق چ 🔸همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره ی نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست
🍲 😋 🔸پیاز را همراه کره وروغن تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کرده و در قابلمه رو میگذاریم تا آب بیندازد هر از گاهی هم میزنیم وقتی آب گوشت خشک شد سبزیجات و رب گوجه را اضافه می کنیم. و دوباره تفت می دهیم 2 لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزد در آخر، نخود سبز، آویشن، نمک و فلفل را می ریزیم
کنافه (یک نوع شیرینی یا دسر ) توضیحات👇 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
کنافه (یک نوع شیرینی یا دسر ) توضیحات👇 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
کنافه: رشته کادایف ( خشک) 200 گرم پنیر خامه ای( ماسکارپونه) 100 گرم خامه صبحانه 100 گرم کره 100 گرم 🌸 برای شربت: شکر 1پیمانه آب 1پیمانه گلاب 3قاشق غذاخوری 🌸 اول کره رو ذوب کردم و با رشته های کادایف مخلوط کردم ، بعد نصف رشته هارو داخل قالب ریختم و کاملا فشرده کردم تا منسجم بشه( قالب من مثل تابه تفلون هست)، بعد پنیر ماسکارپونه رو باخامه مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا نرم و یکدست بشه و روی کادایف ریختم ( دقت کنید که مخلوط پنیر و خامه از کناره های ظرف فاصله داشته باشه که موقع پخت نسوزه) حالا بقیه رشته کادایف رو روی اون ریختم و کاملا فشرده کردم و داخل فر که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم به مدت نیمساعت با دمای 180 درجه سانتیگراد تا طلایی بشه . وقتی قالب رو داخل فر گذاشتم ، سراغ درست کردن شربت رفتم و یک پیمانه شکر با یک پیمانه آب مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه، وقتی حدود شش تا هفت دقیقه جوشید سه قاشق غذاخوری گلاب اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم ، بلافاصله وقتی کنافه رو از فر بیرون آوردم ، شربت رو روی اون ریختم و کمی صبر کردم تا جذب بشه ، بعد داخل ظرف منتقل کردم و با پودر پسته تزئین کردم( این شیرینی باید گرم سرو بشه) نکته: دستور اصلی کنافه با پنیر پیتزا هست، ولی چون اینجا پنیر پیتزای بدون نمک نیست و ترکیب شور و شیرین رو دوست ندارم ،من با ماسکارپونه و خامه درست کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🧆 😋 🔸گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍗😋 🔸براى درست کردن جوجه زعفرانی بهتره از مرغ یک کیلویی استفاده کنید.اون رو با پوست از وسط به دونیم کنید. چربی های اضافه رو بگیرید و بشورید. بعد از رفتن آب اون، بمدت نیم تا یک ساعت در زعفران غلیظ بخوابانید. بعد به ترتیب نمک و فلفل سیاه و پاپریکا،دو تا چهار عدد اب لیموی سبز تازه، سس مایونز، سس خردل، پیاز و سیر و فلفل دلمه سبز که همه رو درشت خرد کردید اضافه و مخلوط کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشانید و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از این تایم، مرغ ها رو در قابلمه ای که روغن بمقدار تقریبا زیاد ریختید بمدت یک و نیم تا دوساعت میپزید. شعله باید کم باشه ولی نه اون قدر که خوراک از جوشیدن بیفته!مرغ توی این دوساعت رفته رفته سرخ میشه نگران رنگ اون نباشید. این غذا رو در کنار کته و گوجه سرخ شده سرو و میل کنید.
🌸🌸دو رنگ كردن خامه تزيين مقداري رنگ يكطرف قيف بريزيد بعد خامه فرم گرفته توي قيف ريخته و تزيين كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم شکر1پیمانه ۲۰۰گرم روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم شیر1پیمانه ۲۵۰گرم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی با بانو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی با بانو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮