آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #بیسگوییت_ترد_زنجبیلی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#بيسكوييت_ترد_زنجبيلى_با_رويه_شكلاتى
مواد لازم:
كره ١٠٠گرم
پودر شكر ٥٠گرم
وانيل ١/٨قاشق مرباخورى
پودر زنجبيل ١قاشق مرباخورى
تخم مرغ. ١ عدد
بكينگ پودر ١/٢ قاشق مرباخورى
آرد ٢١٠ گرم
شكلات تلخ. ٢٠٠ گرم
ترافل شكلاتى براى تزيين
طرز تهيه:
1. كره، پودر شكر، وانيل ، زنجبيل و تخم مرغ رابا درجه متوسط همزن برقى به مدت ١ دقيقه بزنيد
2. بكينگ پودر و سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد تا خمير به دست نچسبد ( در صورت چسبناك بودن خمير را در يخچال قرار دهيد.)
3. فر را روى ٣٥٠ درجه فارنهايت و يا ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن كرده و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهيد.
4. خمير را بين دو ورق كاغذ روغنى به ضخامت ٣ ميلي متر باز كرده و قالب بزنيد و در سينى چرب نشده بچينيد.
5. سينى را در فر قرار داده تا به مدت ١٥-١٢ دقيقه بپزد سپس از فر در آورده پس از سرد شدن از سينى جدا كنيد و با شكلات آب شده و ترافل تزيين كرده و يا ساده ميل كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #اسلایس_آجیل ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#اسلایس_آجیلی
شیر عسلی 200 گرم
کره 150 گرم
پودر بیسکویت 300 گرم
مربا آلبالو 125 گرم
مربا پوست پرتقال 150 گرم
مغز های تست شده 225 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
شکلات سفید 150 گرم
روش تهیه:
قالبی به ابعاد 20×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شیر عسلی را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. در ظرفی جداگانه بیسکوئیت، مربا ها، مغز ها، پودر نارگیل و کمی وانیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را بیفزایید و با هم ترکیب کنید بعد آن را داخل قالب پرس کنید و سطح آن را با شکلات سفید ذوب شده بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید. در صورت تمایل با گیلاس و برگ نعنا تزئین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین
موس توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
خامه صبحانه 200گرم
پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم
پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
شکر 1پیمانه
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟
🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود
#ظرافتهای_خانه_داری
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرچیپس
من یکی از کشته مرده های سیب زمینیم
حالا هر طوری باشه 🤗😋
پخته ،سرخ شده ،تنوری ...😋😋😋
بخصوص با پنیر و سس 😍😍
این فر چیپسام قبل کرونا خوراکی محبوب بیرونی من بود .🤓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها 😍😍
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد