آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین
موس توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
خامه صبحانه 200گرم
پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم
پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
شکر 1پیمانه
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟
🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود
#ظرافتهای_خانه_داری
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرچیپس
من یکی از کشته مرده های سیب زمینیم
حالا هر طوری باشه 🤗😋
پخته ،سرخ شده ،تنوری ...😋😋😋
بخصوص با پنیر و سس 😍😍
این فر چیپسام قبل کرونا خوراکی محبوب بیرونی من بود .🤓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها 😍😍
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
روش
بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
دو سه بار ،با این فر ،کار کنید هم مقدار شعله دستتون میاد ،هم حرفه ای میشید برای کار باهاش 👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#ژله_معلق
دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده ، بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون که من یک اسلایس لیمو رو انتخاب کردم رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال ، بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم کاری بشه😊 و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش
این گلدون های کو چولو میتونه طراوت و قشنگی خاصی به میز هامون بده
هر نوع لیوانی که تو خونه دارید سرامیکی .بلوری .سفالی .چوبی ..توش اب بریزید سبزی جاتی که ماندگاری بالاتری دارن انتخاب کنید وتوی گلدون بزارید من اینجا از پونه و گوجه گیلاسی استفاده کردم شما میتونید از بروکلی و گوجه .بروکلی و ترب .یا حتی گل کلم یا هر سبزی دیگه ای که در اختیار دارید این گلدون های کو چیک و کم جا رو درست کنید و لابه لای دیس های غذا یا داخل بشقاب های غذا خوری قرار بدین هم برداشتن و خوردن این گلدون ها لذت بخشه هم میوه و سبزی ترو تازه دارید