فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستای_بروکلی👩🍳
مواد لازم :👇
350 گرم پاستا
1 عدد بروکلی
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
7 الی 8 عدد گوجه گیلاسی
نمک، فلفل قرمز(طبق ذائقه)
برای سس: 👇
شیر 2 لیوان
1 قاشق غذاخوری کره
1/5 قاشق غذاخوری آرد
فلفل سیاه،نمک (طبق ذائقه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_مکزیکی👩🍳
کاهو
کاهو آیسبرگ
فلفل دلمه
گوجه فرنگی
زیتون
فلفل هالامینو
کنسرو ذرت
لوبیا پخته شده
چیپس دوریتوس
🔺️مواد لازم برای سس
ماست
سس فرانسوی
سیر رنده شده
اورگانو
آبلیمو
روغن زیتون
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_برگ_مو با سس مخصوص😍😋
_مواد لازم برای حدود شش نفر:
.برگ مو دویست تا سیصد گرم
گوشت چرخ کرد250گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد سرخ شده
سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده
لپه نصف لیوان آبپز شده
برنج یک لیوان سرخالی
مواد سس دلمه:
اب... دو فنجان
شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری
سرکه قرمز..... نصف استکان
طرز تهیه : اول برنج رو به شکل کته رو حرارت بذارید نا ابش کشیده بشه مطابق فیلم و بذارید کنار پیاز داغ ،گوشت مقداری روغن ،نمک و ادویه و زردچوبه را تفت دهید بعد سبزی دلمه رو اضافه یه تفت کوچیک بدید در آخر لپه پخته و برنج رو اضافه و مخلوط کنید
برگ های دلمه رو بشورید و دُم برگ هاشو بگیرید و داخل ظرف کوچک روی هم بچینید و روش آب جوش بریزید تا کمی نرم بشه و راحتتر پیچیده بشه ،وقتی تغییر رنگ داد از آب خارج کنید
بعد مواد دلمه رو مطابق فیلم در برگهای مو بپیچید و درقابلمه کنار هم بچینید
#پاناکوتای_رنگین🍨 😋😍
▫️۳لیوان شیر
▫️۷ق.غ شکر
▫️وانیل نوک ق چ
▫️خامه صبحانه نصف لیوان
▫️پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
🔸ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
پ.ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید
.
#سالاد_مرغ 😍😋
یک سالاد کامل و خوشمزه😋
مواد لازم:6 نفر
3 لیوان مرغ پخته شده
1/2 یک کاهو خرد شده
1 لیوان نخود فرنگی
1 لیوان ذرت
1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه)
1 لیوان کرفس خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده
مواد سس:
1 لیوان ماست یونانی
1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قرابیه😍😋
🥚تخم مرغ: ۱عدد
🍚شکر دانه ریز: ۱لیوان چایخوری
🧉روغن: نصف لیوان
🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان
🍫کاکائو: ۲قاشق غذاخوری
🌰فندق: نصف فنجان
🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان
🍙بکینگ پودر:۱ بسته
🥡وانیل:۱ بسته
🍚آرد:به اندازه نیاز
تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود خوشمزه😍😋
400 گرم سینه مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی چرخ شده
1-2 سیب زمینی بزرگ
روغن برای سرخ کردن
خلال دندان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام لذیذ 😍😋
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و زیره و پودر سیر هر کدوم یک قاشق چای خوری
سیب زمینی ۳ عدد
مواد سس
ماست ۵ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسکندر_کباب خوشمزهه😍😋
۲ تکه نان بربری
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
آرد سوخاری۱ فنجان چای خوری
برای سس گوجه:
۱ ق غ کره
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
۲ حبه سیر
۱ ق غ رب گوجه
نمک و فلفل
نان بربری رو برش زده و در کره تفت میدهیم
برای مایه گوشتی: گوشت چرخکرده و پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آرد سوخاری و با هم مخلوط و ورز میدیم داخل یخچال میذاریم نیم ساعت بعد در قیف میریزیم و در روغن سرخ میکنیم
برای سس گوجه: گوجه فرنگی رنده شده رو تفت میدیم تا آب تبخیر شه سپس کره و رب و سیر و نمک و فلفل ریخته .
روی نان سس گوجه و کباب و ماست و مقداری روغن زیتون میریزیم😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب نانی😍😋
مواد لازم:
چند تکه مرغ ترجیحا ران بدون استخوان
۸_۹عدد قارچ
۱ عدد فلفل قرمزترکیه ای(اگر در دسترس نبود فلفل دلمه ای بزنید)
۱ عدد فلفل سبز ترکیه ای
۱ پاکت خامه صبحانه صورتی(۲۰۰ میلی لیتر)
نمک/فلفل سیاه/فلفل پرک ترکیه(پول بیبر)
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
گوشت مرغ را ریز خرد کرده در یک قاشق روغنمایع تفت داده و بپزید.
در ادامه،فلفلها و قارچ را ریزخرد کرده به مرغها اضافه کنید.
یک بسته خامه را روی تمام مواد ریخته ادویه هارا اضافه کنید و درحرارت ملایم تا وقتی کمی و نه کاملاآبش کشیده شود بپزید( اگر مایه گوشتیکمی آبکی باشد بهتر است نانها با سس موجود مرطوب میشوند).
نانهای همبرگر را به دونیمه تقسیمکرده،از مایه گوشت و قارچ رویشان قرارداده وسپس با پنیر پیتزا بپوشانید.
در صورت علاقه مقداری فلفل قرمز روی پنیر بریزید.
نانها را در درمای ۱۸۰ درجه مدت کمی در حد آب شدن پنیر ها و قبل از اینکه خشک شوند ،بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خامه_توت_فرنگی🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز سرخ کردن بادمجان طلایی باچندقطره روغن 🍆🍆
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
💜
↬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین ، آسون ترین و خوشگل ترین #شیرینی رو براتون آوردم اونم #بدون_نیاز به پخت 😍😋
اگه از اکسپلور این پست رو میبینید پیشنهاد میکنم حتما پیجمو فالو کنید چونکه کلی آموزش های جذاب و آسون یلدایی داریم😍
خداییش قبل درست کردن گفتم چه ترکیب مسخره ای🤪ولی وقتی یدونه خوردم ، حرفمو پس گرفتم گفتم خیلی خوشمزست😍😋
موز : ۲ عدد متوسط
بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته
✅برای روکش شیرینی ها من از پودر نارگیل استفاده کردم ، شما میتونید از کنجد ، پودر کاکائو ، پودر پسته یا ترافل کاملا سلیقه ایه😍
✅برای رنگ سبز و قرمز پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم.
کلیپ رو ببینید کامل توضیح دادم اگه سوالی داشتید کامنت بزارید🥰
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
💜
↬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی نارگیلی😍😋
سلااااام عشقااااا😍❤️
من دوباره اومدم با یه شیرینی بینظیر دیگه
پفکی نارگیلی خیلی راحت درست میشه هیچ قلقل خاصی هم نداره فقط باید کاسه ای که سفیده رو توش هم می زنید خشک و تمیز باشه تا سفیده خوب فرم بگیره
بعد از اینکه نشاسته ذرت و پودرنارگیل رو اضافه کردید بیش از حد هم نزنید که سفیده فرمش رو از دست
اگه خواستید به جای آبلیمو پودر کرم تار تار اضافه کنید نوک ق چ کافیه باعث میشه سفیده ها پایدارتر باشن و فرمشون رو از دست ندن
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_عدس_پلو 😍😋
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: ۱ عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۶ ق غ
روغن : ۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
#کیک_نارنگی 🍊🍰
آرد دو پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آب نارنگی سه چهارم پیمانه
زِست نارنگی یک ق مرباخوری(رنده پوست نارنجی نارنگی)
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🍴
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
قالب ۲۰ سانتی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و توی فریزر بزارید .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی دور تند حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند هم بزنید ، آب نارنگی و زِست رو اضافه و هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و توی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مواد رو توی قالب بریزید و توی فر بزارین به مدت ۵۰ دقیقه ، بعد با خلال دندان تست کنید اگر نچسبید از فر در بیارید .
کمی که خنک شد از قالب در بیارین و روی توری بزارید تا کاملا خنک شه و بعد با یه فنجون چایی توی این هوای سردِ بارونی لذتش رو ببرین ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#اسنک_مرغ👩🍳
🔺️مواد لازم
کنسرو نخود فرنگی
کنسرو ذرت
لوبیا سبز
پیاز 🧅
فلفل 🌶
سینه مرغ 500 گرم 🐓
فلفل دلمه ای
دو عدد گوجه فرنگی 🍅
1 قاشق چایخوری نمک 🧂
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری پودر سیر 🧄
1 قاشق غذاخوری پاپریکا♥️🥄
دو عدد سیب زمینی سرخ شده
⠀
نان تست 🍞
فلفل هالاپینو 🌶
موزارلا 🧀
⠀
🔺️برای سس
خامه یک پاکت
دو قاشق غذاخوری پنیر مایع