eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.2هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی 😋😋😋 مواد لازم🥣 : شکر : یک لیوان پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری شیر : دو لیوان روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : سه عدد وانیل : نوک قاشق چای خوری آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• مواد موردنیاز برای دو نفر: (هر پیمانه برابر با 250 میلی‌لیتر، معادل تقریباً یک لیوان معمولی است) • یک و نیم تا دو پیمانه آب • سه چهارم پیمانه شیر پرچرب • دو تا سه قاشق شکر • بادیان ختایی • 3 عدد هل سبز • 2 تا 3 عدد میخک • اگر دارچین طبیعی به کار می‌برید یک تکه دارچین به اندازه‌ی یک و نیم سانتی‌متر • یک قاشق چای‌خوری زنجبیل • دو سوم قاشق چای سیاه چای ماسالا یکی از قدیمی‌ترین نوشیدنی‌های گرم دست‌ساز بشر است. برای تهیه چای ماسالا به توجه به ذائقه از ادویه‌های مختلف استفاده می‌کنند اما شیر و زنجبیل دو ماده اصلی در تهیه چایی ماسالا هستند. مصرف چای ماسالا به خصوص در فصل پاییز و زمستان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و انواع آنفولانزا فصلی و جدید بسیار توصیه می‌شود. این در صورتی است که طرز تهیه صحیح و ترکیب ادویه آن را بلد باشید. 💜 ↬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لایه ای🔻 مواد لازم برای دو عدد نان 1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد 2 لیوان شیر 1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت) 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری مواد میانی🔻 125 گرم کره نصف استکان روغن مایع طرز تهیه🔻 2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر ​​را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به 8 چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.نوش جان.
_دورچین 💜 ↬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 6 و یا به تعداد نفرات نمک 1 ق غ فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای) 3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده به دلخواه سوسیس، ذرت، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم) 1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده پنیر پیتزا رنده شده، به دلخواه پنیر چدار ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان 💜 ↬
خوراک دل وجگرمرغ طرزتهیه نیم کیلودل ونیم کیلوجگرمرغ راخردکردم ابتدایک عددپیازودوحبه سیررادرروغن کمی تفت دادم سپس دلهارابه پیازداغ اضافه کردم بعدزردچوبه ونمک بهشون اضافه کردم کمی تفت دادم تارنگشون عوض شدیک لیوان آب ریختم حرارت راکم کردم تابپزه وآبش تقریباکشیده شدبعدجگرهارااضافه کردم ویک قاشق رب گوجه بهش زدم گذاشتم باحرارت ملایم بپزه وبه روغن بیوفته بعدیک عددنارنج رانصف کردم وآب نصفش رابه مواداضافه کردم گذاشتم پنج دقیقه دیگه تفت خوردوآماده شد. 💜 ↬
ایتالیایی😋🍫‌ ‌ مواد لازم:👇 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت روش تهيه:👇 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. ‌ 💜 ↬
کرپ 🍞‌ ‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد ۱ لیوان نمک‌‌‌ پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری(برای کرپ شکلاتی) طرز تهیه:👇‌ همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.‌با نوتلا یا شکلات صبحانه میل کنید. ‌ ◀‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه ‌
💗ســلام صبحتون بخیر 💕دعا میکنم امروز مهربانی 💗قلبتان را نوازش کند 💕گرمای عشق 💗 زندگیتان را زیبا کند 💕و برکت و روزی فراوان 💗لبخند شیرین به لبتان بنشاند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر هزار لا آماده یه بسته عسل. سه قاشق غذاخوری اب لوله. یک قاشق غذاخوری کنجد و پودر پسته یا نارگیل برای تزیین خمیر هزارلا رو از یه شب قبل از فریزر خارج و برارید داخل یخچال، دقت کنید اصلا خمیر نباید در دمای محیط بمونه و گرم بشه. یکم خنک باشن وگرنه کره داخلش اب میشه. سه قاشق عسل با یه قاشق اب مخلوط کنید. سطخ کار اردپاشی کنید و خمیر به ارامی باز کنید کاتر داخل ارد زده و برش بزنید یا بصورت مستطیلی با چاقو برش بزنید. کف سینی کاغذ نچسب بزارید و خمیر داخلش بچینید. رومال عسل بزنید با چاقو یه کوچولو برش بزنید ولی اونطرفش سوراخ نشه، شکر و کنجد بپاشید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم شیرینی پفکی خلال ژامبون پودرهای سوخاری روغن 2 عدد تخم مرغ پنیر خلال شده اوریگان طرزتهیه برش های ژامبون و پنیر را روی شیرینی پفکی پخش کنید. شیرینی را رول کنید و فیلم را به دور آن بپیچید. به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید. رول را به صورت ورقه ای برش دهید. رول ها را در تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری نان کنید. آنها را به ظرف منتقل کرده و اسپری روغن را اسپری کنید. در دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. تزئین شده با پونه کوهی نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فالوده رو داخل صافى بريزيد تا شهد اضافيش گرفته شود. پودر ژلاتين را روى يك پيمانه از آب هندوانه بپاشيد و سپس به روش بن مارى يا داخل ماكرو ، كاملا حل كنيد . پودر قند و باقى آب هندوانه و عرق دلخواه را مخلوط كرده و ژلاتين حل شده و كمى خنك شده را بهش اضافه كنيد . فالوده را با نصف پيمانه از آب هندوانه ى ژلاتينى مخلوط كرده و داخل قالب دلخواهتون ريخته داخل يخچال قرار دهيد تا كمى خودش را گرفته و موقعى كه سطح دسر حالت چسبناك داشت باقى آب هندوانه را داخل قالب بريزيد و براى ٥-٦ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا دسر خودش را بگيرد نوش جان 💖 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
٣٠٠گرم گوشت چرخكرده رو با ٣ق غ گردو سابيده ٣ق غ ارد نخودچي ٤تا ٥قاشق سبزي خشك تركيب (نعنا،مرزه ،ترخون)١تخم مرغ ،ي پياز رنده و اب گرفته ،نمك فلفل زردچوبه خوب مخلوط و ورز بديد به شكل گرد و كتلت بهش فرم بديد تو روغن سرخشون كنيد بعد از تابه خارج و تو همون تابه ي پياز بزرگ نگيني خرد و تفت بديد تا سبك و طلايي بشه ٥تا ٦ق غ گردو سابيده اضافه و تفت بديد و يك تا دو قاشق غ رب انار اضافه كنيد و دو تا ٣ليوان اب اضافه بزاريد سس به جوش بياد و بعد شامي ها رو بچينيد توش با شعله ملايم تا جا بيفته اصل اين غذا ترش مزه هستش ولي اندازش به سليقه خودتون ميتونيد تغيير بديد يا ي كوچولو شكر بزنيد تا ملس بشه
41.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🎬 🍝🍟😋👆 🍴فـــــود شیــــک 🍴 نوش جان😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳پنیرورقه‌ای رامک ... هرچی بیشتر بهتر پنیر خامه‌ای رامک ... ۳ ق غ کره محلی رامک ... ۱۰۰ گرم نان فانتزی بزرگ ... ۱ عدد شوید خشک ... ۱ قاشق غ سیر خورد شده ... نصف ق غ کنجد ... نصف ق غ جعفری خورد شده ... ۱ ق غ سس خردل ... نصف ق غ بیکن ... به مقدار دلخواه ‌ 🥪🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت و زیبا بچه‌ها اگه رنده نداشتین می تونین خیارها را با پوست کن برش بزنین مواد سالاد هویج سیر گشنیز نمک فلفل سینه مرغ نخود سبز گوجه فرنگی امیدوارم تزیین کنین و لذت ببرین😘😇 .
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه وبعد روی کیک میریزیم . شيك پذيرايي كن
« کندر » بخورید ! خاصیت مهم کندر این است که میتوا‌ند برای درمان سرماخوردگی و بهبود گلو درد ناشی از آن موثر باشد و شما را از خوردن داروهای زیاد نجات دهد 👈 خواص کندر : درمان یبوست، پاکسازی معده، ، گندزدایی از کلیه، درمان آلزایمر، جلوگیری از پوسیدگی دندان و سفید کردن آن، من رفع بوی بد دهان، درمان بیماری‌های مفصلی 👈 تحقیقات ثابت کرده دود کردن کندر در خانه یک مسکن طبیعی برای اضطراب، افسردگی و سردرد است