eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
👈ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن(نجوشونيد كه باز ميشن) وقتي نرم شدن وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم 👈داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥
سلام به خدا سلام به صبح سلام به خورشید سلام به شما دوستان امروزمنتظراتفاقای خوب باشید منتظرخبرهای خوش منتظردلخوشی های بی پایان 💕✨💕
🌽 4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنیدحالا ۱ پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم برشته های روش پنیر پیتزاس حالا تو روغن سرخ کنید حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید.
اﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ 2ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺷﻜﺮ 2 ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ 1 دسى ﻟﻴﺘﺮ و 100 ﻛﺮﻩ. ﺩاﺭﭼﻴﻦ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ . ﻫﻞ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ ﮔﻼﺏ ﻧﺼﻒ ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ .. ﮔﺮﺩﻭ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻳﻚ دسى ليتر .... اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻮ ﻣﻲ ﺩﻫﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻤﻲ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﻴﺮﺩ ..ﺷﻜﺮ و ﻫﻞ و ﺩاﺭﭼﻴﻦ. ﮔﺮﺩﻭ و ﮔﻼﺏ ﺭا ﺑﺎ ﻣﻘﺪاﺭ 4ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ و ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩ ﺣﺴﺎﺑﻲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ ﺯﻋﻔﺮاﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻛﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﺷﺮﺑﺘﻲ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻳﻢ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ اﮔﺮ اﺑﺶ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻤﻲ اﺏ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ
در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کنید و کدوها رو تا طلایی و نرم بشن در اون تفت بدین. در این میان، در قابلمه کمی روغن بریزید و اون رو گرم کنید. پیاز رو تا طلایی بشه در اون تفت بدین. زرچوبه رو اضافه کنید .بعد تکه‌های گوشت رو اضافه کنید و تا تغییر رنگ بدن و قهوه‌ای بشن تفت بدین. آب به اون‌ها اضافه کنید و بذارید تا گوشت بپزه و نرم بشه.کدو، غوره، رب، نمک و فلفل رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا برای ۲۰ دقیقه دیگه بجوشه و جابيفته
⭕️طرز تهیه: 👈برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم برای لایه دوم اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم) لایه سوم (اخر) توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کردیم.
بال مرغ را با پياز نمك ابليموى زعفران و فلفل مزه دار كردم و ٢ ساعت توى يخچال بهش استراحت دادم تا مزه دار بشه برنج را آبكش كرد كردم و كمى زنده بر داشتم ماهى تابه ر با كره چرب كردم و قسمت روى بال را داخل تابه چيدم بعد برنج را روش ريختم و با قاشق صاف كردم و كمى فشار دادم تا برنج منجسم بشه بعد پنچاه گرم كره يا روغن حيوانى را آب مى كنيم و نصف ليوان آب اضافه و پنچ قاشق غذا خورى زعفران دم كرده غليظ به روغن و آب اضافه كردم و ريختم روى برنج و در تابه را گذاشتم و شعله پخش كن روى روى شعله گاز كذاشتم و با حرارت كم گذاشتم دم بكشه حدود يك ساعت زمان برد.
👈ابتدا نان باگت تازه رو داخل کیسه بزارید تا نرم بشن بعد با قیچی نان یا چاقو اره ای حلقه حلقه کنید به ضخامت دو سانت خوبه.بعد مخلوط سیب زمینی پخته کوبیده شده رو با کمی زردچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده ویا تره و یا پیازچه و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و کنار بزارید .داخل یک کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه در بیارید و با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بزارید و با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای آماده کنید همه رو داخل سینی بچینید و روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا آخر کارتون بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونید و بزارید داخل تابه روغن گرم تا سرخ و برشته بشن .نیازی به دستمال روغن گیری نداره چون کاورش تخم مرغه جذر روغن نداره و با سس قرمز نوش جان کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای لاغر شدن "ته دیگ" بخورید! منظور از ته ديگ، ته ديگ بدون چربي و برشته (نسوخته) است. خوردن ته دیگ به حدی مفید است که توصیه می‌شود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند ته‌دیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.ته‌ دیگ سالم ته‌ دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه‌ای روشن باشد.
مرغ را با ٥٠ گرم كره خوب تفت دادم وقتى طلاى شد يك عدد پياز نگينى ريختم خوب دفت دادم بعد يك ق غ پر رب ريختم و خوب تفت دادم تا رب رنگش باز بشه فلفل و زدچوبه ريختم و تفت دادم بعد يك ليوان آب ريختم گذاشتم پخت و دو تا برك بو ريختم در آخر پخت ٤ تا آلو و دو ق غ زعفران دم كرده ريختم و كمى آبليمو تازه ريختم هويچ را خلالى خرد كردم سرخ كردم و پوست نارنج خشك را ٤ بار جوشوندم تا تلخى ان بره بعد با كره و ٢ ق غ شكر تفت دادم و زرشك و پسته را هم تفت دادم روى برنج ریختم.
بال مرغ را با پياز نمك ابليموى زعفران و فلفل مزه دار كردم و ٢ ساعت توى يخچال بهش استراحت دادم تا مزه دار بشه برنج را آبكش كرد كردم و كمى زنده بر داشتم ماهى تابه ر با كره چرب كردم و قسمت روى بال را داخل تابه چيدم بعد برنج را روش ريختم و با قاشق صاف كردم و كمى فشار دادم تا برنج منجسم بشه بعد پنچاه گرم كره يا روغن حيوانى را آب مى كنيم و نصف ليوان آب اضافه و پنچ قاشق غذا خورى زعفران دم كرده غليظ به روغن و آب اضافه كردم و ريختم روى برنج و در تابه را گذاشتم و شعله پخش كن روى روى شعله گاز كذاشتم و با حرارت كم گذاشتم دم بكشه حدود يك ساعت زمان برد.