فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سس مخصوص پیتزا🍕
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروکت سیب زمینی(ترد و خوشمزه😍)
مواد لازم:
650-700 گرم سیب زمینی
2 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مقدار جوز هندی رنده شده
مواد سوخاری👇
1 کاسه آرد
2 تخم مرغ + دو سفیده باقیمانده
1 کاسه آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
🥞پنکیک رنگی
🔸مواد لازم
▫️آرد یک لیوان
▫️شکر یک سوم لیوان
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️خامه صبحانه ۳ ق غ
▫️شیر نصف لیوان
▫️وانیل نوک ق چ
▫️بکینگ پودر1 ق چ
🥞تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن دستی زدم تاکرم رنگ شد خامه وشیر رو بهش اضافه کردم وهم زدم و ارد و بکینگ پودر الک شده روکم کم اضافه کردم و اروم هم زدم وچند قسمت تقسیم کردم وزعفرون ورنگ خوراکی زدم
بعدیه تابه رو باحرارت کم گذاشتم گرم شد و با ملاقه موادروریختم کف تابه وصبرکردم باشعله ملایم بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد زیر و روش کردم تا طرف دیگه هم برشته شه. احتیاجی به چرب کردن تابه نیست بخاطر خامه ای که داره نمیچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_انگشتی 🍕🍟
#کلیپ
خمیر پیتزا به مقدار لازم (از خمیر نونوایی هم می تونید استفاده کنید)
پپرونی به مقدار لازم
پنیر موزارلا انگشتی به تعداد لازم
کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه
پودر سیر ۱ ق چ
جعفری خردشده ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آغاز شد ...
امروز در گلدان زندگی ،
گل عشق بکار ، گل دوستی ...
گل صداقت ، گل مهربانی ...
خواهی دید گلدانهایت ،
از همهی گلهای عالم ؛
خوشبو تر میشود ...
صبح بخیر🌞🌻
#کلم پلو با زرشک و گوشت قلقلی 🥦🍚
مواد لازم :
کلم پیچ خرد شده : ۵۰۰ گرم
برنج : ۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
زعفران : مقداری
پودر زنجبیل : ½ ق.چ
زردچوبه : ۱ ق.چ
زرشک : ½ پیمانه
پودر زیره سبز و سیاه : ۱ ق.چ
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه🔪 :
ابتدا برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم، گوشت چرخ کرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به صورت گوشت قلقلی درمی آوریم آنها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
در تابه یک عدد پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم. زنجبیل تازه له شده یا پودر زنجبیل را اضافه کرده کلم پیچ نازک نواری خرد شده را افزوده و با شعله کم تفت میدهیم ولی خشک نشود!عد ادویه جات+نیمی از زرشک+نیمی از زعفران را به آن افزوده تا کلم همراه مواد کاملا نرم و پخته شود.در مرحله بعد ته قابلمه را چند برگ کلم چیده و مقداری زعفران و روغن ریخته و لایه به لایه بزنج آبکش شده و مواد کلم و گوشت قلقلی قرار داده و در آخر مابقی زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا برنج آماده شود.