فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آغاز شد ...
امروز در گلدان زندگی ،
گل عشق بکار ، گل دوستی ...
گل صداقت ، گل مهربانی ...
خواهی دید گلدانهایت ،
از همهی گلهای عالم ؛
خوشبو تر میشود ...
صبح بخیر🌞🌻
#کلم پلو با زرشک و گوشت قلقلی 🥦🍚
مواد لازم :
کلم پیچ خرد شده : ۵۰۰ گرم
برنج : ۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
زعفران : مقداری
پودر زنجبیل : ½ ق.چ
زردچوبه : ۱ ق.چ
زرشک : ½ پیمانه
پودر زیره سبز و سیاه : ۱ ق.چ
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه🔪 :
ابتدا برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم، گوشت چرخ کرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به صورت گوشت قلقلی درمی آوریم آنها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
در تابه یک عدد پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم. زنجبیل تازه له شده یا پودر زنجبیل را اضافه کرده کلم پیچ نازک نواری خرد شده را افزوده و با شعله کم تفت میدهیم ولی خشک نشود!عد ادویه جات+نیمی از زرشک+نیمی از زعفران را به آن افزوده تا کلم همراه مواد کاملا نرم و پخته شود.در مرحله بعد ته قابلمه را چند برگ کلم چیده و مقداری زعفران و روغن ریخته و لایه به لایه بزنج آبکش شده و مواد کلم و گوشت قلقلی قرار داده و در آخر مابقی زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا برنج آماده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#ته چین کیکی☂
💢پارت دوم💢
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂#ته چین کیکی☂
💢پارت اول💢
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۲ عدد🥚
ماست ۱ پیمانه
روغن مایه نصف پیمانه🍾
زعفران به مقدار کافی
سینه مرغ ۱ عدد🍗
زرشک به مقدار کافی
برنج ۲ پیمانه
#اردک_شکم_پر❤️
روزتون به شادی عزیزان😌
اومدم با یک رسپی خیلیییی خوشمزه مازنی که اگر بخورید محاله عاشق اردک نشید😅😋
اول اردک رو با یک عدد پیاز درشت خام و سه حبه سیر و نمک و فلفل وزردچوبه و زعفران حدود یک ساعت و نیم میپزیم بعد از قابلمه خارجش میکنیم و در روغن داغ سرخش میکنیم و شکمش رو با سبزی شکم پر(زولنگ،اناریجه،پونه کوهی،گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه)و گردو و زرشک و رب انار پر میکنیم و با یک تکه نان خوب میبندیم تا سبزی حین پخت بیرون نریزه.
برای سس پیازداغ درست میکنیم رب رو توش تفت میدیم و مقداری آلو خورشتی ونمک فلفل و زردچوبه و کمی آبنارنج و سه لیوان آبجوش میذاریم تا دوباره اردک داخل سس بپزه و خوشمزه بشه و در اخر زرشک هم به سس اضافه کنید
#خورشت #قیمه آلو با مرغ🌷
❄️60 گرم لپه
❄️2 عدد پیاز متوسط
❄️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
❄️6 عدد آلو خورشتی
❄️1 ق چ زردچوبه
❄️2 ق غ روغن
❄️فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و دارچین به اندازه دلخواه
❄️نمک به اندازه دلخواه
❄️سیب زمینی سرخ کرده
۱ فنجان زعفران دم کرده
دو عدد ران مرغ
طرز تهیه
اول مرغهارو با ادویه مزه دار کردم وهردوطرفشو توی روغن کمی سرخ کردم حالا نیمی از پیاز ها، فلفل سیاه و زرد چوبه تفت داده و وقتی روغن انداخت مرغا رو به سس اضافه کردمکمی زعفران دم کرده اضافه کردم و زمان دادم تا مرغ بپزه ولی خیلی نرم نشه وقتی پخت مرغها رو جدا کردم که بعد دراخر سر جداگانه کمی در روغن سرخ کنم حالا به سس ، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر لیمو را افزوده و تفت دادم لپه که جداگانه با اب نیم پز کردم و ابشو ریختم حالا اضافه کرده و دو دقیقه تفت دادم آلو خورشتی و ۱ عدد لیمو عمانی و نصف فنجان زعفران و دولیوان آب اضافه کردم و گذاشتم سس جا بیفته30 دقیقه بعد خورشت قیمه آلو خوشمزه آماده میل کردن است.