eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 👌 بسیار غذای راحت و آسونیه در عین حال خیلی خوشمزه ✅این مقدار مواد تقریبا برای 3 الی 4 نفر کافیه .
مرغ آلفردو با کلم بروکسل مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده 2 قاشق غذاخوری روغن 400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید) 1 لیوان شیر 1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 تا 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق نشاسته ذرت 1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا) نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
کسانی که از گردو در غذای خود استفاده می‌کنند٬ کمتر دچار افسردگی می‌شوند. علت این است که وقتی که مقدار اسیدآلفالینولنیک خون کم می‌شود٬ التهاب در بدن افزایش پیدا می‌کند و این موضوع با بروز افسردگی در ارتباط است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آغاز شد ... امروز در گلدان زندگی ، گل عشق بکار ، گل دوستی ... گل صداقت ، گل مهربانی ... خواهی دید گلدان‌هایت ، از همه‌ی گل‌های عالم ؛ خوشبو تر می‌شود ... صبح بخیر🌞🌻
پلو با زرشک و گوشت قلقلی 🥦🍚 مواد لازم : کلم پیچ خرد شده : ۵۰۰ گرم برنج : ۳ پیمانه پیاز : ۱ عدد گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم زعفران : مقداری پودر زنجبیل : ½ ق.چ زردچوبه : ۱ ق.چ زرشک : ½ پیمانه پودر زیره سبز و سیاه : ۱ ق.چ نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه🔪 : ابتدا برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم، گوشت چرخ کرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به صورت گوشت قلقلی درمی آوریم آنها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. در تابه یک عدد پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم. زنجبیل تازه له شده یا پودر زنجبیل را اضافه کرده کلم پیچ نازک نواری خرد شده را افزوده و با شعله کم تفت میدهیم ولی خشک نشود!عد ادویه جات+نیمی از زرشک+نیمی از زعفران را به آن افزوده تا کلم همراه مواد کاملا نرم و پخته شود.در مرحله بعد ته قابلمه را چند برگ کلم چیده و مقداری زعفران و روغن ریخته و لایه به لایه بزنج آبکش شده و مواد کلم و گوشت قلقلی قرار داده و در آخر مابقی زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا برنج آماده شود.
به به عجب سالااادی😄 ماکارونی شکلی فلفل دلمه ای خیار🥒 سیب زمینی نگینی پخته شده🥔 کالباس ذرت🌽 سس مایونز جعفری خرد شده☘ همه مواد مخلوط کرده و به ترتیب داخل ظرف بریزید و با سس مایونز میل کنید
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چین کیکی☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم: زرده تخم مرغ ۲ عدد🥚 ماست ۱ پیمانه روغن مایه نصف پیمانه🍾 زعفران به مقدار کافی سینه مرغ ۱ عدد🍗 زرشک به مقدار کافی برنج ۲ پیمانه
❤️ روزتون به شادی عزیزان😌 اومدم با یک رسپی خیلیییی خوشمزه مازنی که اگر بخورید محاله عاشق اردک نشید😅😋 اول اردک رو با یک عدد پیاز درشت خام و سه حبه سیر و نمک و فلفل و‌زردچوبه و زعفران حدود یک ساعت و نیم میپزیم بعد از قابلمه خارجش میکنیم و در روغن داغ سرخش میکنیم و شکمش رو با سبزی شکم پر(زولنگ،اناریجه،پونه کوهی،گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه)و گردو و زرشک و رب انار پر میکنیم و با یک تکه نان خوب میبندیم تا سبزی حین پخت بیرون نریزه. برای سس پیازداغ درست میکنیم رب رو توش تفت میدیم و مقداری آلو خورشتی و‌نمک فلفل و زردچوبه و کمی آبنارنج و سه لیوان آبجوش میذاریم تا دوباره اردک داخل سس بپزه و خوشمزه بشه و در اخر زرشک هم به سس اضافه کنید
آلو با مرغ🌷 ❄️60 گرم لپه ❄️2 عدد پیاز متوسط ❄️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ❄️6 عدد آلو خورشتی ❄️1 ق چ زردچوبه ❄️2 ق غ روغن ❄️فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و دارچین به اندازه دلخواه ❄️نمک به اندازه دلخواه ❄️سیب زمینی سرخ کرده ۱ فنجان زعفران دم کرده دو عدد ران مرغ طرز تهیه اول مرغهارو با ادویه مزه دار کردم وهردوطرفشو توی روغن کمی سرخ کردم حالا نیمی از پیاز ها، فلفل سیاه و زرد چوبه تفت داده و وقتی روغن انداخت مرغا رو به سس اضافه کردمکمی زعفران دم کرده اضافه کردم و زمان دادم تا مرغ بپزه ولی خیلی نرم نشه وقتی پخت مرغها رو جدا کردم که بعد دراخر سر جداگانه کمی در روغن سرخ کنم حالا به سس ، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر لیمو را افزوده و تفت دادم لپه که جداگانه با اب نیم پز کردم و ابشو ریختم حالا اضافه کرده و دو دقیقه تفت دادم آلو خورشتی و ۱ عدد لیمو عمانی و نصف فنجان زعفران و دولیوان آب اضافه کردم و گذاشتم سس جا بیفته30 دقیقه بعد خورشت قیمه آلو خوشمزه آماده میل کردن است.