eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
به به عجب سالااادی😄 ماکارونی شکلی فلفل دلمه ای خیار🥒 سیب زمینی نگینی پخته شده🥔 کالباس ذرت🌽 سس مایونز جعفری خرد شده☘ همه مواد مخلوط کرده و به ترتیب داخل ظرف بریزید و با سس مایونز میل کنید
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چین کیکی☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم: زرده تخم مرغ ۲ عدد🥚 ماست ۱ پیمانه روغن مایه نصف پیمانه🍾 زعفران به مقدار کافی سینه مرغ ۱ عدد🍗 زرشک به مقدار کافی برنج ۲ پیمانه
❤️ روزتون به شادی عزیزان😌 اومدم با یک رسپی خیلیییی خوشمزه مازنی که اگر بخورید محاله عاشق اردک نشید😅😋 اول اردک رو با یک عدد پیاز درشت خام و سه حبه سیر و نمک و فلفل و‌زردچوبه و زعفران حدود یک ساعت و نیم میپزیم بعد از قابلمه خارجش میکنیم و در روغن داغ سرخش میکنیم و شکمش رو با سبزی شکم پر(زولنگ،اناریجه،پونه کوهی،گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه)و گردو و زرشک و رب انار پر میکنیم و با یک تکه نان خوب میبندیم تا سبزی حین پخت بیرون نریزه. برای سس پیازداغ درست میکنیم رب رو توش تفت میدیم و مقداری آلو خورشتی و‌نمک فلفل و زردچوبه و کمی آبنارنج و سه لیوان آبجوش میذاریم تا دوباره اردک داخل سس بپزه و خوشمزه بشه و در اخر زرشک هم به سس اضافه کنید
آلو با مرغ🌷 ❄️60 گرم لپه ❄️2 عدد پیاز متوسط ❄️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ❄️6 عدد آلو خورشتی ❄️1 ق چ زردچوبه ❄️2 ق غ روغن ❄️فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و دارچین به اندازه دلخواه ❄️نمک به اندازه دلخواه ❄️سیب زمینی سرخ کرده ۱ فنجان زعفران دم کرده دو عدد ران مرغ طرز تهیه اول مرغهارو با ادویه مزه دار کردم وهردوطرفشو توی روغن کمی سرخ کردم حالا نیمی از پیاز ها، فلفل سیاه و زرد چوبه تفت داده و وقتی روغن انداخت مرغا رو به سس اضافه کردمکمی زعفران دم کرده اضافه کردم و زمان دادم تا مرغ بپزه ولی خیلی نرم نشه وقتی پخت مرغها رو جدا کردم که بعد دراخر سر جداگانه کمی در روغن سرخ کنم حالا به سس ، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر لیمو را افزوده و تفت دادم لپه که جداگانه با اب نیم پز کردم و ابشو ریختم حالا اضافه کرده و دو دقیقه تفت دادم آلو خورشتی و ۱ عدد لیمو عمانی و نصف فنجان زعفران و دولیوان آب اضافه کردم و گذاشتم سس جا بیفته30 دقیقه بعد خورشت قیمه آلو خوشمزه آماده میل کردن است.
🍗🍟🍔 سینه مرغ_اسفناج....۲پیمانه کره.....۲۵ گرم_پنیر پارمسان.....۱پیمانه پنیر موزارلا.....به مقدار لازم_قارچ..۲پیمانه_سیر....۲حبه_خامه.....۱۵۰ گرم نمک و فلفل طرز تهیه:👇👇 ابتدا سینه مرغ را داخل تابه گذاشته و با نمک و فلفل آغشته می کنیم .در کمی روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن از تابه خارج می کنیم.کره را داخل همان ظرف ریخته تا اب شود.سپس قارچ را اضافه می کنیم.می زارم تا اب قارچ جمع بشه.سپس سیر را اضافه می کنیم.سپس بهش شیر یا اب مرغ اضافه می کنیم.بعد خامه و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم.سپس اسفناج اضافه کنید.بزارید سس تا کمی غلیظ بشه.سینه مرغ داخلش گذاشته.از سس روی سینه بریزد.روشم پنیر موزارلا قرار بدید.داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.(فقط گریل روشن کنید)
🧅سرخ کردن پیاز با یک قاشق روغن 🥄پیازها را خرد کرده و بدون روغن در تابه میریزیم و روی حرارت میگزاریم کمی که پیاز سبک شد دو قاشق روغن ومقداری زردچوبه اضافه کرده و میگذاریم تا کامل سرخ و طلایی شود. حالا شما پیازی طلایی و یکدست دارید تنها با دو قاشق روغن
سلام صبح زیبـاتـون بخیر تنتون سـلامـت لبتون پـراز لبخند رضایت و خـدا همراه همیشگی زنـدگیتون🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با سس خامه ای (فتوچینی) مواد لازم:برای 2_3 نفر 200 گرم پاستا 10-12 عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز کوچک 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 50 گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 200 میلی لیتر شیر یا خامه (و یا مخلوط شیر و خامه) 400 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز مقداری جعفری تازه خرد شده نمک، فلفل سیاه و اویشن طبق ذائقه