eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥧🍗 ارد ١پيمانه ماست نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه بكينگ پودر 2ق چ نمك و فلفل و آویشن تخم مرغ ۲عدد فلفل دلمه رنگي خرد شده ذرت و قارچ و هر چیزی که دوست دارید مرغ یک چهارم سینه ی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 مواد لازم به یک عدد ارد یک لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان هل نصف ق چ کره ۵۰ گرم روغن مایع یک چهارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوپ سیب زمینی 😋 پیازهای خرد شده را در کره و روغن زیتون بریزید و حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین کارامل کنید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. در حین پختن، پوره سیب زمینی خود را آماده کنیدسیب زمینی ها را به ورقه های 3/4 اینچی برش دهید و در آب خنک فرو کنید. به تدریج آنها را به جوش بیاورید و بگذارید حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزند. آبکش کنید و اجازه دهید بخار کاملا خارج شود. پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید و له کنید تا کرم رنگ شود.سیر، سس تند و سس سویا را در آخرین دقیقه پخت پیاز اضافه کنید. سپس با آرد بریزید و 1-2 دقیقه بپزید. آب و. چاشنی ها را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد.از سیب زمینی استفاده کنید تا سیب زمینی ها را داخل بریزید.پنیر رنده شده را روی حرارت ملایم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. با پیازچه، بیکن و/یا پنیر بیشتر تزئین کنید و سرو کنید
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
....﷽.... 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 با رویه ی کرانچی و بافت نرم 🙂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت خروس محلی پیاز رنده شده سیر رنده شده رب گوجه فرنگی رب انار پودر هسته ی انار ترش زعفران نمک و فلفل
مرغ کاراملی❤️ خمیر پیتزا: یک پیمانه شیر ولرم نصف پ آب ولرم نصف پ روغن مایع یک ق چ نمک دو ق غ شکر و یک عدد سفیده و مخلوط میکنیم ،یک پ آرد اضافه میکنیم و یک ق غ خمیر مایه فوری و بعد مخلوط میکنیم و کم کم آرد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی شکل بگیرد. و به ورز دادن ادامه دهیدخمیر و در ظرف در بسته در جای گرم قرار دهید به مدت یک ساعت و نیم. دو عدد پیاز بزرگ و خلالی میکنیم کمی رنگش تغییر کنه و کره میریزیم و اجازه میدهیم با حرارت کم کاراملی بشه بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز میزنیم نصف سینه مرغ و نگینی خرد میکنیم و با پیاز تفت میدهیم در حدی که فقط تغییر رنگ دهدقارچاضافه میکنیم سس کچاپ و سس تای و سس خردل و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم،،و کاملا مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم این مواد با قارچ با هم کاملا مزه دار و پخته شود و وقتی آماده شد ،فلفل دلمه ای های نگینی و به همراه یک حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم و حرارت و خاموش میکنیم ،و سس مرغ آمادست. باید کاملا خنک شود و بعد روی خمیر پیتزا قرار دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام 🌸صبح بخیر 🌷صبحی پر از 🌸لبخند خــــ💗ــــدا ‌. . ‌‌•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه. مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین ( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه) برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥙🧆🌱 نمک فلفل سیاه ؛زردچوبه کمی عصاره زعفران دو یا سه قاشق غذاخوری آرد سفید بریزین دو عدد تخم مرغ رو بزنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و هویج رو بزارید رو گاز تا بپزه اما نه در حدی که وا بره بعد از پخت پوستشونو بگیرید وکنار بزارید تا کاملا سرد بشه. نخود فرنگی رو با نصف لیوان آب حدود ده دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن کالباس سیب زمینی و هویج وخیار شور رو نگینی خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت. همه رو بریزید تو کاسه نسبتا بزرگ. نمک وفلفل واب لیمو به سس اضافه کنید خوب بزنید تا یکدست بشه سس رو به مواد اضافه کرده با دو قاشق به آرومی مخلوط کنید تا شکل وظاهر مواد خوشگل بنونه😍.مواد نباید له بشن آخر سر شوید رو بریزید و سالاد رو منتقل کنید به ظرف مورد نظر کمی شوید روش بپاشید ونوش جان کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بائو🥠🥟🥐 آب گرم - 210 میلی لیتر شیر - 30 میلی لیتر شکر - 1 قاشق غذاخوری. خمیرمایه - 7 گرم(1 قاشق مرباخوری ) آرد - 450 گرم نمک - 1 قاشق چایخوری روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری. کره - 20 گرم
🥗 😋 🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
های خانه داری ✔️اگر فلفل غذای شما زیاد شد اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت. ✔️رفع شوری غذا با سیب زمینی سیبزمینی رو پوست بگیرید چند تیکه کنید و به غذا در حال پختن اضافه کنید. ✔️خارج شدن آسان نمک از نمک پاش برای این‌کـه نمک آسان تر از نمک پاش خارج شود میتوانید چند دونه برنج خشک داخل نمک پاش بریزید. ✔️رفع بوی سوختی غذا اگر برنجتون سوخت یک پیاز و حلقه حلقه کنید و لا به لای برنج بزارید با یک تیک نان بالای برنج بزارید ، نون بوی سوختگی برنج و به خودش میگیره. ✔️اگرم کل خونه بوی سوختگی غذا میاد شمع روشن کنید یا 15 یا 20 دونه میخک بجوشونید یا چوب دارچین بجوشونید
برنج2پیمانه نخودفرنگی 1پیمانه،سینه مرغ 1عدد شوید خشک به مقدار لازم پیاز 1عدد،سیب زمینی 1عدد نمک و زردچوبه به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: برنج رو از 2ساعت قبل خیس میکنیم. نخود فرنگی هارو جدا میپزیم. سینه مرغ را اول آب پز و بعد از پخت ریش ریش میکنیم.پیاز داغ میکنیم و کمی زردچوبه میزنیم، بعد هم مرغ های ریش ریش شده و نخود فرنگی هارو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و در آخر زعفران دم کرده را بهش اضافه میکنیم.برنج رو آبکش میکنیم...ته قابلمه سیب زمینی های حلقه حلقه شده رو میچینیم و بعد کمی برنج و شوید میریزیم و با هم مخلوط میکنیم و بعد یه لایه از موادی که آماده کردیم.بعد دوباره برنج وشوید و مواد رو لایه لایه اضافه میکنیم،و بعد میزاریم تا خوب دم بکشه...
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اصافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک و پنیر پیتزا ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزان این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
برای مواد اولیه نیم کیلو جگر سفید دو عدد پیاز متوسط دو عدد گوجه متوسط دو حبه سیر کمی نمک و فلفل ‌و آب نارنج طرز تهیه : ‌اول جگر سفید رو بشورین بعد به قطعات کوچیک خوردش کنین و داخل قابلمه یک پیاز کوچیک خورد کنین و دو حبه سیر و در قابلمه تفت بدین و گوشتای خورد کرده رو تو پیاز و سیر تفت داده شده بریزین بعد کمی تفت دادن گوشتا اب می ریزیم تو قابلمه تا روی گوشتا رو اب بگیره بعد پخت گوشت و خشک شدن ابش کمی روغن تو همون قابلمه می ریزیم و گوشتا رو سرخ می کنیم تا گوشتا برشته بشن بعد پیاز نگینی خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و هم می زنیم تا پیاز ها نرم و با گوشت سرخ بشه بعد خشک شدن اب گوشت و پیاز در اخر گوجه های نگینی رو به گوشت اضافه میکنیم کمی که تفت دادیم بعد نمک و فلفل می زنیم کمی هم اب نارنج اضافه میکنم با چند بار هم زدن وقتی گوشت ابش خشک شد حالا واویشکای ما اماده شده.