فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🍂
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🍃
🌸🌺🌸🌺🌸🍂
🌼🌸🌼🌸🍃
🌸🌺🌸🍂
🌼🌸🍃
🌸🍂
#آموزش_ایده_جالب_آشپزی
🧞♀️🧜♀️═ஜ👑ஜ═🧜♀️🧞♀️
🧚♀️💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ایتالیایی « پارت اول »
مواد لازم👩🍳🍨
📌آب جوش یک و نیم لیوان
📌پودر ژله موز یک بسته
📌۱/۵عدد موز
برای تهیه لایه کرمی👩🍳🍨
📌۲قاشق غ نشاسته ذرت
📌۳ قاشق غ پودر ژلاتین
📌۱ قاشق غ سرپر آرد
📌۳ لیوان شیر
📌۲/۳ لیوان شکر
📌پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
📌خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
📌وانیل یک قاشق چایخوری
📌۱ عدد موز خرد شده برای داخل مواد
📌بیسکویت خرد شده پتی بور
نکته👇
🔹برای اضافه کردن خامه و پنیر خامه ای حتما مقداری مواد خنک شده باشه تا خامه ها تکه تکه نشه و بعد مواد را با هم مخلوط کنید🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه با سیب زمینی
🥔 🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح باشکوهترین🌸
لحظه زندگیست
یک نفس عمیق بکش
وباامیدبه خدا
گامهایت رامحکم بردار
وبهترین روز☘
زندگیت رابساز
دوستان عزیزم
صبح دوشنبه تون زیبا 🌸🍃
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سریع ترین ساندویچ
🌭 🌭
شیرینی لاندوس 😍😋
تبدیل گرم به پيمانه رو هایلایت گذاشتم.
مواد لازم:
250 گرم روغن صاف قنادی
125 گرم پودر قند
125 گرم سفیده تخم مرغ (3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ)
20 گرم نشاسته ذرت
350 گرم آرد
1بسته وانیل5گرمی ترک (یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
طرز تهيه:
روغن صاف قنادی و پودر قند رو با همزن هم بزنید و سفیده رو کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدی تا خامه ای و پوک شود، سپس مواد خشک را الک کنید و با کنترل اضافه کنید با نوک انگشت هم بزنید، بدون ورز دادن تا خمیر جمع شود.
خمیر را داخل قیف با سرماسوره 8FT بریزید و روی سینی فر فشار داده و پایپ کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت تقریبی 15-20 دقیقه تا بپزد.
✅ میتونید با هر مارمالادی که خواستیداستفاده کنید و مابین شیرینی ها بمالید و روی آن را با شکلات و پودر پسته تزیین کنید .☺️
✅میتونید در سینی کاغذ روغنی بیندازید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_سیب_زمینی😍😋
3 عدد (850-900 گرم) سیب زمینی
1 عدد تخم مرغ
½ قاشق چایخوری نمک
250 گرم آرد
روغن زیتون برای سرخ کردن
برای سس:
2 حبه سیر
20 گرم کره
50 گرم اسفناج
پنیر پارمیزان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده😍😋
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۱ قاشق غذا خوری رب
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
نمک
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.
مواد لازم برای خمیر:
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ لیوان آرد
خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی خوشمزه😋😋
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان
سیر: ۴ لوش
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
آرد سخاری: ۱ لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: ۱ قاشق
پودر پونه: ۱ قاشق
پودر جعفری: ۱ قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سخاری: ۳ لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دمی گوجه با ته انداز مرغ😍😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_خمیر😍😋
نان فانتزی:۱عدد
شیرگیاهی:نصف استکان
گوجه گیلاسی:۴عدد
آرد نخودچی:۲قاشق غذاخوری
سیر:۳حبه
نمک/فلفل/پاپریکا
پنیر پیتزای گیاهی
کالباس گیاهی
نخودفرنگی/ذرت/گوجه گیلاسی و زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی_رُزت😍😋
برای اینکار ابتدا سیبزمینیها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزهدارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیبزمینیها رو داخل قیف شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعمدارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید
#شیرینی_گردو_و_شیرعسل😍😋
برای خمیر شیرینی :
۲۴۰ گرم آرد نول یا قنادی
۷۰ گرم کره سرد
۱۰۰ گرم خامه ترش(یا ماست یا خامه صبحانه)
۵۰ گرم پودر قند الک شده
۱ تخم مرغ
یک پنس نمک
وانیل
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل شیرینی :
۱۳۰ گرم گردو یا آجیل دلخواه ،ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شیرعسل یا عسل
پودر هل(اختیاری)
برای خمیر شیرینی، آرد و کره رو در غذاساز یا مخلوط کن یا با دستکش، مخلوط کنین تا شن مانند شه ولی کره آب نشه، بعد بقیه موادو اضافه و هم بزنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .اصلا زیاد ورز ندین .خمیر رو بصورت دیسک، داخل سلفون بذارین و بزارین ۳۰ دقیقه یخچال حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به ضخامت ۲میلی متر باز کنین و با کاتر ببرین و روی هر قسمت مقداری از مخلوط گردو و شیرعسل بزارین و رول کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ،بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا کناره هاشون سرخ شه.بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ😍😋
250 گرم فیله مرغ
1 سیب زمینی آب پز
پیاز
2-3 شاخه پیاز سبز
🔸3-5 حبه سیر
پودرهای سوخاری
🔸 نمک ، فلفل ادویه مرغ
روغن سرخ کردنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش فینگرفود فوری😎
🍢
پیج اینستاگرام 👇
🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش لقمه پنیر پیچ🙃
🧀
🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ته چین مرغ مجلسی🥳
🥘
🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مرغ ناردونی☺️
🥘
🥘