eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#كوكي_يخچالي😍😍 ده تا بيسكوييت رو پودر كردم و با سي چهل گرم كره و دو قاشق كره بادام زميني ورز دادم و ته ظرف كه سلفون گذاشته بودم پهن كردم و فشار دادم گذاشتم فريزر ببنده و كمي شكلات آب كردم و يه لايه نازك روي بيسكويت ها ريختم و در آخر نوتلاي فراوان روش پهن كردم و دو قاشق هم كره بادام زميني روي نوتلا ريختم و شكلش دادم و گذاشتم فريزر تا خودشو ببنده و آماده بشه تا عصرتون دل انگيز بشه... نوش جان🌸 یه میان وعده و عصرونه ی خوشمزه ،که به فر هم نیازی نداره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_رژیمی😍😍 #کیک_چای_سبز مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر ¾ پیمانه عسل 1 قاشق غذاخوری آرد ¾ پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری پودر چای سبز 1 قاشق غذاخوری آب سرد ¼ پیمانه طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تخم مرغ ها را در ظرفی به مدت حدود دقیقه بزنید تا حجم آن 2 برابر شود. شکر را اضافه کرده 5 دقیقه دیگر بزنید.عسل را نیز اضافه کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر و پودر چای سبز الک کرده قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید در انتها آب را اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده بپزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کمپوت_سیب 🍎 😋 سیب. ۱۰ عدد شکر. ۳/۴ لیوان آب. ۶ لیوان گلاب. ۱/۴ لیوان زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود @ashpazy_irani
#تزیین _خاگینه @ashpazy_irani
ماکارونی روکامل پختم آبکش کردم ریختم توظرف پیرکس مایه ماکارونی وپنیرپیتزاریختم بافلفل دلمه وگوجه گیلاسی تزیین کردم روش سلفون کشیدم چندسوراخ ایجادکردم 5 دقیقه باسلفون و3دقیقه بدون سلفون درماکروفرگذاشتم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم. من از بال مرغ استفاده کردم. #جوجه_کباب ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #شوكوبيس 😍😍 موادلازم : يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور ٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد ) مقداري مغز گردو و پسته و كنجد چند قطره اسانس پرتقال طرزتهیه : بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
طرز تهیه میگو سرخ شده، با کره، سیر، فلفل سیاه خرد شده، تخم گشنیز خرد شده، نمک، آبلیمو، یکم سرکه، یک ذره شکر که تندی سرکه را بگیره. یک ذره خردل. بجای سرکه و شکر بهتره از سرکه بالزامیک سفید استفاده کرد (قرمزش سیاه میکنه) برای چاشنی یا سس که بعد از پوست کندن میگو را توش بزنید یا، آبلیمو، سیر و فلفل سیاه قاطی با سبزیجات خرد سده معطر از قبیل گشنیز یا شوید یا یک سس ترش و شیرین ( به ابتکار خود) ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله فلفل دلمه ای 🍅🍊🍏 مواد لازم: ژله موز یک بسته ژله پرتقال یک بسته ژله طالبی یا کیوی یک بسته رنگ خوراکی طرز تهیه: پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ایده تزیین با شکلات🍫🍫 می توانید شکلات قهوه ای و سفید را با روش بن ماری ذوب کنید و بعد در شکلات سفید رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید بعد آن ها را با سلیقه به شکل طرح مورد علاقه تان با قلم مو ته بادکنکی که باد کرده اید بمالید و بگذارید شکلات در یخچال خود را بگیرد بعد بادکنک را بترکانید تا شکلات جدا شود. یا با کیسه و ماسوره طرحی توری مانند را ته بادکنک درست کنید و بعد از گرفتن شکلات بادکنک را بترکانید و توری را برگردانده روی کاپ کیک یا بستنی بگذارید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
طرتهیه ماهی. اول روش فلفل سیاه، نمک، ادویه‌جات دلخواه، تخم گشنیز خرد شده که داشتیم و روغن زیتون رو ماهی مالیده شده. بعد سرخ شد. نزدیک پخت کامل، روی ماهی سیر له شده مالیده میشه و هر دو طرف یکم دیگه سرخ میشه. سیر را آخر مالیدن مال این هست که سیر زود میسوزه. #غذای_دریایی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani