eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍨 مواد لازم برای شربت فالوده👇 آب ۴ لیوان شکر ۲ونیم لیوان گلاب ۵ ق غ هل نوک قاشق
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆 یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍 (برای 3 نفر) 3 بادمجان متوسط ​​ 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 1 حبه سیر 1 استکان آرد سوخاری نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای چرب کردن بادمجانها روغن مایع و پودر سیر و نمک برای چاشنی گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی طرز تهیه بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دار مواد لازم👇 ۲/۵ لیوان آب ولرم ۱ حبه قند ۲ ق غ خمیر مایه ۳ لیوان آرد گندم کامل ( بسته به غلظت خمیر میتونید کم و زیاد کنید) ۱ ق غ روغن زیتون ۱ عدد تخم مرغ هر سبزی که دوست دارید پنیر کاشار( یا هر پنیر دیگه ای به داخواه) کمی نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با بک حبه قند و ۱ ق غ آب داغ به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا فعال شود سپس ، روغن زیتون ، سفیده تخم مرغ، مقدار کمی نمک، آرد را اضافه کرده تا به حالت خمیر در بیاد، نیم ساعت استراحت بدید در این مرحله خمیر پف میکند سپس به صورت توپ های گرد جدا کنید از خمیر و حالت بدید داخلش دو تکه پنیر و سبزی دلخواه را بگذارید، و روش رو ببندید روش زرده تخم مرغ زده و کنجد و خشخاش بریزید. داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد نان : 500 گرم (تقریبا 3 پیمانه) تخم مرغ : 1 عدد شیر یا آب ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه روغن جامد یا نیمه جامد یا روغن مایع : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری) مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم نمک : 1 قاشق چایخوری شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری 🍲🍛
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍طرزتهیه : گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم برای سس این رول 1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته گل نصف لیوان آب ٢لیوان آرد برنج یک چهارم لیوان شیر ٢لیوان شکر ١لیوان گلاب سه چهارم لیوان زعفران دم کرده مقداری(دلخواهه)
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی پخته شده کره و پنیر پیتزا گوشت چرخ کرده قلقلی رب گوجه فرنگی
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب .....۴لیوان خاکشیر.....نصف لیوان شکر.....نصف لیوان گلاب.....۲قاشق غذاخوری زعفرا....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیخ مرغ و بادمجان مواد لازم بادمجان : ۲ عدد فیله مرغ: ۳۰۰ گرم گوجه گیلاسی: ۲۰۰ گرم روغن: ۲ ق غ برای مزه دار کردن مرغ سس فلفل: ۱ ق غ سویا سس ۳ ق غ روغن: ۲ ق غ آبلیمو: ۱ ق پاپریکا : ۱ ق غ نمک ، فلفل سیاه (به میزان لازم) . 👈میتونید سویا سس و سس فلفل رو حذف کنید و آب پیاز ( یا پودر پیاز و سیر ) و زعفران و ادویه بزنید . طرز تهیه ۱.تمام مواد لازم را برای مزه دار کردن مرغ رو با هم ترکیب کنید فیله مرغ رو به صورت طولی برش داده و به آرامی با گوشتکوب یا بیفتک بزنید تا نازک بشه فیله ها رو با مواد ترکیب کنید وحداقل نیم ساعت بذارید کنار تا مزه دار بشه ۲. بادمجان ها رو برش داده و نمک بزنید بعد از ۱۵ دقیقه ، با دستمال کاغذی خشک کنید و با یه برس و روغن چرب کنید و بادمجان ها رو داخل تابه سرخ کنید. ۳. فیله مرغ رو روی بادمجان بذارید و سیخ چوبی رو از بادمجان و فیله رد کنید و ابتدای سیخ گوجه بذارید و طبق ویدئو به صورت زیگزاگی سیخ چوبی رو رد کنید سیخ ها رو داخل سینی فر و روی کاغذ روغنی یا فویل بذارید و حدودا ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۹۰ فر بپزید
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 3 عدد سیب زمینی آبپز 2عدد هویج رنده شده 1 دسته کوچک شوید خرد شده روغن، نمک، فلفل به میزان لازم ماست با سیرپوره شده طرزتهیه : هویج را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت بدید. سپس در یک ظرف دیگه سیب زمینی آبپز وهویج سرخ شده، نمک ، فلفل سیاه وروغن زیتون وشوید خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید واز مواد سالاد بریزید وپر کنید و شکل دهید وبعد در کنار ماست سیر سرو کنید. اگر قالب ندارید میتونید آن را با فنجان شکل دهید ویا میتونید در بشقاب ریخته ووسط آن ماست سیر بریزید. نوش جان
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀ ۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀ ۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀ ۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀ ۱ عدد زرده تخم مرغ⠀ ۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀ ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀ ⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا