eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
كلم خرد شده 1كاسه هويچ رنده شده 1عدد گردو نصف ليوان شويد نمك بميزان لازم سس مايونز2ق غ ماست 1ليوان كلم را خرد كرده و هويچ رنده شده را هم به كلم اضافه ميكنيم همراه شويد و نمك و گردو خرد شده قاطي ميكنيم بعد ماست و سس را باهم خوب قاطي كرده ب سالاد اضافه ميكنيم كاملا مخلوط كرده و داخل ظرف سرو ميكشيم و دورش را با كلم بنفش تزيين ميكنيم . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazy_irani
#توپک_هندوانه مواد لازم: کیک اسفنجی وانیلی عسل بمیزان لازم شکلات چیپسی شکلات سفید کره یک قاشق چایخوری رنگ مجاز خوراکی به رنگ‌های قرمز و سبز طرز تهیه: کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید. کیک‌های خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید. کیک‌های خرد شده‌ی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید تا این شکلات‌ها به شکل دانه‌های هندوانه عمل کنند. عسل را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند. مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند. شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید. به شکلات سفید ذوب شده رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید. هر یک از توپک‌های کیکی را داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود. هر یک از این توپک‌ها را یک بار دیگر در شکلات آب فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود. آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. و سپس نوش @ashpazy_irani 🍕
🌸🌸بال_مکزیکی ابتدا بالها رو با ارد نمك فلفل آغشته كنيد تو تابه روغن بريزيد و بال ها رو سرخ كنيد كه هر دو طرفش طلايي بشه بعد از تابه خارج كنيد و بزاريد تو تابه فقط يك قاشق روغن بمونه . ٣ق غ سركه سفيد ،١ق عسل،اق سركه بالزاميك و ١ق سويا سس رو مخلوط بريزيد تو تابه بالها رو بچينيد روش و شعله رو خيلي ملايم كنيد و بزاريد تو سس مزه دار بشن و با ق مواد رو روي بالها هم بريزيد تا هر دو طرف كاملا اغشته بشه تا اينكه به روغن بيفته بعد كنجد بپاشيد و وقتي سرخ شد به جيليز ويليز افتاد از تابه خارج کنید @ashpazy_irani 🍕
✅ پودینگ شکلاتی 😋 ✍مواد لازم:: 1 لیتر شیر 1 لیوان آرد سفید 1 لیوان شکر 1 قاشق وانیل پودری 200 گرم شکلات تلخ(هر درصدی بسته به ذائقه تون) 1بسته خامه صبحانه صورتی حجم لیوان مورد استفاده 170 میل 🍜طرز تهیه: شیر ، آرد و شکر را داخل ظرف بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه. وقتی جوش اومد 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکلات آب بشه ،بعد خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید،دسر آماده رو تو لیوان بریزید با(برش های شکلاتی،پودر پسته و آبنبات) و هر چی دوست دارید تزیین کنید، برای حداقل 2تا3 ساعت بزارید تو یخچال تا خودشو کامل بگیره، @ashpazy_irani
#كرپ_گوشت ۲عدد تخم مرغ، ۲.۵ليوان شير، ۱.۵ليوان آرد، ۱ق چ نمک، ۱/۴لیوان روغن مخلوط کن. با ملاقه داخل ماهیتابه یه لایه نازک بریز و سرخ کن. داخلش مواد گوشتی بریز و رول کن. داخل سینی فر بچین.روش پنیر بریز بزار گریل بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#کوکو_ماکارونی دویست گرم ماکارونی شکلی رو مثل همیشه پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده یک عدد فلفل دلمه ای متوسط یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ ،میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه میتونید به ذایقه خودتون کالباس رو‌ بیشتر بریزید یا پنیر پیتزا رو حذف کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷‍#كيك_دنت_وانيلي پنج عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك قاشق چ وانيل مايع مخلوط كرده و با همزن ميزنيم تا سفيد و كشدار شود ،نصف پيمانه شير خنك و نصف پيمانه روغن مايع و يك عدد دنت وانيلي اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ،،دو پيمانه ارد و دو قاشق چ بيكن پودر الك شده هم كم كم ريخته و خوب مخلوط كرده ،فر را از قبل گرم ميكنيم ،قالب را با كره چرب ميكنيم ،مايه را درون قالب ميريزيم ،قالب را درون فر قرار ميدهيم و با دماي صدو هفتادو پنج درجه سانتيگراد و تقريبا به مدت چنل و پنج دقيقه زمان نياز دازد تا خوب پف كند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#بستنی_پاستیلی ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژله دلخواه ( من طالبی استفاده کردم ) رو با دو ق غ آب جوش ترکیب کرده و بن ماری کردم و گذاشتم خنک بشه، بعد یک ق غ سر پُر نشاسته با دو ق غ شکر رو، به یک پیمانه شیر اضافه کرده مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا پودینگی و غلیظ بشه مثل فرنی. ژله رو بهش اضافه کردم و گذاشتم کنار خنک بشه. وقتی خنک شد، صد گرم خامه صبحانه و یک سوم پیمانه شکر رو به پودینگ اضافه کرده و هم زدم ،  در آخر صد گرم پاستیل ریز خورد شده رو به موادمون اضافه کرده و در قالب های سیلیکونی ریختم، چوب بستنی هم یادتون نره، در فریزر بمدت حداقل پنج ساعت قرار بگیره، البته من شب تا صبح گذاشتم فریزر، بعدشم با بچه های گلتون نوش جان کنید که بسیار خوشمزه و سالمه ممکنه بعضی ها، ژله رو رنگی کنند و رنگ مجاز بهش اضافه کنند که بستنی رنگی داشته باشند،ولی من از رنگ استفاده نکردم... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سالاد_چهار فصل 😍😍 سیب زمینی و بادمجان سرخ شده کلم بنفش, هویج رنده شده, جعفری فلفل سبز , ذرت , خیار سس: ماست, دو قاشق غذاخوری سس مایونز , نمک و فلفل لیمو ترش ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ایده_تزیین_غذای_کودک پاهاونوک ازپوست لیموترش تودستش کباب چوبی کاکل وزنگوله زیر نوک گوجه بدنش برنج سفیدوزعفرونی قسمت کله هویج رنده شده ست چشاش برنجه سفیده که گلوله کردم وروش یک عدد سماق درشت گذاشتم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#تزیین_سالاد خیاروازوسط برش بزنیدنصفش روپوست بگیریدنصف دیگه رونگیریدحالاهردوتاروبه صورت یک اندازه بشکل عدد۷یا۸برش بزنیدودورسالادتون یکی از این یکی ازاون بذاریدیه جاهایی رو هم باکمک دست کمی حالت بدید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا