eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧کیک هل گلاب 🔸مواد لازم:تخم مرغ. ۲عدد ▫️شکر. ۱ لیوان ▫️پودر هل. ۱/۲ق چ ▫️گلاب. ۱/۳ لیوان ▫️روغن مایع. ۱/۲ لیوان ▫️شیر. ۲/۳ لیوان ▫️آرد. ۱/۵ لیوان ▫️پکینگ پودر. ۱و نیم ق چ 🥧طرز تهیه: تخم مرغ رو با شکر و هل خوب می‌زنیم تا پف کنه؛روغن رو اضافه و هم می‌زنیم شیر و گلاب رو هم میریزیم و خوب هم می‌زنیم.آرد و پکینگ پودر رو در چند مرحله اضافه و ب آرامی با مواد مخلوط میکنیم کف قالب ۱۸ یا ۲۰ رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم مایه کیک رو ریخته به مدت ۴۵ دقیقه یا تا وقتی کیک طلایی بشه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ می‌پزیم .بعد از سرد شدن از قالب خارج و به دلخواه تزئین و نوش جان میکنیم.
🌯رول سوخاری مرغ و ژامبون 🍗مواد لازم: 🔸فیله مرغ: ۳ عدد 🔸ژامبون: ۳ ورقه 🔸پنیر چدار: ۳ ورقه 🔸تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد 🔸پودر سوخاری: ۲ پیمانه 🔸روغن: برای سرخ کردن 🔸نمک: به مقدار لازم 🔸فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم 🔸سیر (له شده): ۲ حبه 🔸پاپریکا: به مقدار لازم 🌯 طرز تهیه: ۱٫ با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
🍰کیک هویج و گردو 🥕مواد لازم 🔸آرد 1و3/4پیمانه سرخالی 🔸شکر1پیمانه 🔸تخم مرغ 4عدد 🔸هویج رنده شده2پیمانه 🔸روغن مایع3/4پیمانه 🔸وانیل 1/8ق چ 🔸دارچین2ق چ 🔸نمک1/8ق چ 🔸بیکینگ پودر 1و1/2ق چ 🔸مغز گردو1/2پیمانه 🍰طرز تهیه تخم مرغ وشکرووانیل رو خوب میزنیم تارنگش تغیر کنه روغن رو اضافه میکنیم بعد مخلوط آرد ودارچین وبیکینگ پودر ونمک روکم کم اضافه میکنیم (حتما باید الک شده باشه) درمرحله آخر هویج رنده شده وگردوی خرد شده رو اضافه میکنیم با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شه کف قالب رو چرب کرده ومایه رو داخل قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم .
🍪🍩🍪 مواد لازم - تخم مرغ اعدد - شکر 1/3پیمانه - رنده پوست لیموترش 1ق غخوری - پودر نارگیل 1-1/2 پیمانه من مواد رو دو برابر کردم وانرا نصف کردم به نصف مواد رنده پوست لیمو وبه نصف دیگر پودر وانیل اضافه کردم طرز تهیه - سفیده تخم مرغ رو جدا کرده وبا همزن برقی میزنیم تاپف کند سپس زرده رو اضافه می کنیم وکمی میزنیم وبعد شکررادرچند مرحله اضافه کرده وپس از هر بار مواد رو خوب میزنیم تا شکر حل شود سپس مواد رو نصف کرده واسانس ها وپودر نارگیل رو اضافه کرد ه وسینی فر رو چرب کرده یا کاغذ روغنی انداخته وجدا جدا یک قاشق چایخوری سرپر روسینی گذاشته وبه همین ترتیب تمام مواد رو توی سینی چیده ودر فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار داده تا طلایی شوند با این مقدار مواد داده شده 30 عدد شیرینی نارگیلی خواهیم داشت
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
همیشه همه چیز اونقدرا هم قشنگ نیست! ولی من از توش برای خودم قشنگی در میارم...! 🌱🤍
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی 🔻مواد لازم : ▫️ژامبون : ۶ تکه ▫️نان : ۶ تکه ▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه ▫️تخم مرغ : ۶ عدد ▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی 🥓طرز تهیه : فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
🍋 ✅مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود. ✅برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید. به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.
دستور تهیه: ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا رو در ادامه میارم. پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید