5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_لیوانی😍😋
📍مواد لازم برای ۲ نفر:
🥛شیر ۱ لیوان (هرچی کمتر بریزین معجون غلیظ تر میشه)
🍦بستنی ۲۰۰ گرم (طعمش به دلخواهه ولی وانیلی بهتره)
🍌موز ۲ عدد
🥣مغزیجات ۴_۵ ق غ (مثل گردو، پسته، بادام و…)
🥄کنجد ۱ ق غ
🫘خرمای بدون هسته ۵ عدد
🔻در صورت تمایل میتونین کمی پودر نارگیل و نصف ق چ پودر دارچین هم بریزین.
🔻موادش سلیقه ایه، میتونین به دلخواه خودتون جایگزین کنین.
🔻شیرینیش کافیه ولی در صورت تمایل میتونین کمی عسل، شیره انگور یا شیره خرما بزنین.
🔻اگه موز رو برش بزنین و دو ساعت بذارین فریزر یخ بزنه بعد استفاده کنین بهتره یا اگه مثل من عجله داشتین میتونین همینجوری استفاده کنین.
.
.
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک رژیمی رو حتما درست کنید طعمش بی نظیره😍😋
تخم مرغ سه عدد
شیره انگور یا خرما نصف لیوان
ارده نصف لیوان
شیر نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
هل ساییده نصف ق چ
آرد نانوایی یا قنادی یک و نیم لیوان
بکینگ پودر دو ق چ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه یا قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر .فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
.
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن برگر😋😍😋
مواّد لـازِم🔻
سینه مُرغ چَرخ شُده/ دو تِکه یا ۳۰۰گِرَم
پیاز متوسط رَنده شُده/۲عَدَد
خَمیر وَسَط نان باگت/۲عَدَد
پودر سوخاری/ به میزان لازم
تُخم مُرغ/ به میزانِ لازم
آرد سِفید/ به میزانِ لازم
فِلفِل سیاه/ به میزانِ لازم
فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لازم
نَمَک/ به میزانِ لازم
سیر رَنده شُده/ ۲حَبّه
طَرزِ تَهیّه🔻
۱. به سینه یِ مُرغِ چَرخ شُده، پیازِ رَنده شُده و آب گرفته رو اضافه کن و وَرز بده.
۲. خَمیر وَسَطِ دوتا نون باگِت و سیر رَنده شُده رو اضافه کن و وَرز بده.
۳. فِلفِل سیاه،فِلفِل قرمز و نَمَک رو اضافه کن و ۲ الی ۳ دَقیقه وَرز بده.
۴. به مدّت ۴۵ دَقیقه داخلِ یَخچال قرارِش بده تا استراحت کنه.
۵. بَعد از اینکه از یَخچال دَرش آوردی، اوّل داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد داخلِ آردِ سوخاری بزن و داخلِ یکمی روغَن سُرخِش کن.
.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیمونات
آموزش یه شربت خوشمزه و خوش عطر و سرشار از ویتامین ث براتون میزارم
حتما حتما امتحان کنید مطمعنم خوشتون میاد
#لیمونات
دوعدد پرتقال رو چند تکه برش زدم و دوعدد لیمو ترش بزرگ رو هم برش زدم
هردو با پوست برش میزنیم
اصلا تلخ نمیشه
یک تا یک و نیم لیوان شکر بستگی به ذائقتون داره من یک لیوان زدم دوس داشتید شیرینتر باشه یک و نیم لیوان شکر بزنید
همه رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم
لازم نیست پوره بشه
مخلوط رو داخل ظرف بزرگ ریختم و ۱۰ لیوان آب اضافه کردم و چند دقیقه با قاشق هم زدم و مخلوط کردم تا شکر کاملا حل بشه
بعد از صافی رد کردم
میتونید از یه پارچه تمیز هم رد کنید
شربت ما امادس👌🤞
اکه دوس داشتید میتونید چند برگ نعنا هم تو مخلوط کن با مواد میکس کنید ولی من نریختم
این شربت اصلا تلخ نمیشه خیلی خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
#شربت #شربت_پرتقال
#لیمونات #لیموناد #نوشیدنی_خانگی
.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋
• فقط با یک بسته ژله این ژله لیوانی سه رنگ رو درست کنید
یک بسته ژله رو با یک و نیم آب جوش ترکیب کنید خوب حل بشه بزارید کنار کامل خنک بشه
ژله رو سه قسمت کنید
یک قسمت شفاف باشه
به یک قسمت دو ق غ بستنی
به یک قسمت چهار ق غ بستنی بزنید
لیوان رو چرب کنید هر لایه رو ریختین بزارید داخل فریزر چند دقیقه بمونه بسته بشه و لایه بعدی رو بریزید وقتی هم بست به راحتی از لیوان بیرون میاد
.
.
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربا و مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و لذیذ 😋 😋 😋
میتونین زردآلوهاتونو درسته مربا کنین و نصفشون نکنین حتما از زردآلوی قیسی یا نصیری استفاده کنید چون بافتشون سفته و برای مربا عالیه😍🙈
بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه
حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود 10 الی 20 دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم
زردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم،توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارمالاد_زردآلو
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال
مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید
من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود🍔
مواد لازم:
یک عدد فلفل دلمه درشت ماده (دارای چهار برآمدگی).
دو عدد کنسرو ماهی تن (انواع دیگه کنسرو ماهی رو نمیپسندم). نکته: مصرف انواع کنسرو خیلی به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه بدلیل وجود نگهدارنده ها ولی اگه فقط گاهی باشه مشکلی نیست.
سه عدد لیمو ترش.
سه قاشق غذاخوری مایونز.
هفت عدد خیار شور (معمولی-سایز درشت).
یک عدد کنسرو ذرت شیرین.
چیپ...
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_اینجوری_پز🍗🍗🍗
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل
بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید
روش ۲ قاشق غذاخوری
فقط با ۲ قاشق روغن