eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 اوجی (پونه)۵ تا اناریژه۸تا زلنگ (چوچاق)۴تا جعفری ۵تا گشنیز۴تا تره۶تا وارینگ بو۱ سرسم۱ برگ سیر۱ اسفناج۱ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم : آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه
موادلازم يك بسته ژله تمشك آبى يك بسته ژله آلبالو يك بسته ژله آلوورا طرزتهیه براى هر بسته از ژله ها يك ليوان آبجوش ريختم رو بخار آب بن مارى كرده تا ذرات ژله حل بشه بعد كه كمى از داغى افتاد يدونه بستنى وانيلى زدم بعد قالب را كه از قبل چرب كرده بودم ريختم .گذاشتم يخچال تا ببنده بعد ژله آلوورا هم طبق ژله قبلى انجام دادم .بعد اون يكى رنگ تا آخر ادامه ميديم بعد كه ژله كامل خودشو گرفت نوك چاقو را از وسط ژله فرو كردم داخل تا براى چوب بستنى جا باز بشه بعد از قالب در آوردم من سه بسته ژله استفاده كردم ١٣تا ژله شد
هرچند رنگ ژله رو جدا درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک بستنی لیوانی وانیلی (منظور لیوان خود بستنیه) بریزید. و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده. 🔸نکته، ژله اول رو بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. ✔️نکته.برای مشخص شدن رنگ ها اگه دوست داشتید مقداری رنگ خوراکی استفاده کنید. ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
🥗سالاد تن ماهی با سبزیجات 🫑مواد لازم🫑 ▢3 عدد فلفل دلمه رنگی ▢1 عدد کنسرو تن ماهی ▢پودر نعنا (به میزان لازم) ▢1/2 فنجان هویج (خرد شده) ▢1/2 فنجان ذرت ▢1/2 فنجان نخود سبز (خرد شد) ▢1 پیمانه ماست (کم چرب) ▢نمک (به میزان لازم) 🥬🥬دستور تهیه🥦🥦 هویج، ذرت و نخود سبز رو بخار پز کنین. کنسرو ماهی رو بجوشونین و با سبزیجات بخار پز شده مخلوط کنین. مواد رو با ماست کم چرب مخلوط کنین و داخل فلفل دلمه ای ریخته و سرو کنین
پارفه انار . يك ساده،خوشمزه و يلداييه، كه اينجوري درست ميشه (براي چهارتا ليوان): يك بسته پتي بور يا ساقه طلايي رو خرد و با پنجاه گرم كرده نرم مخلوط كنيد تا مثل خرده نان بشه،مقداري ته ليوانها بريزيد.براي كِرِم،دو ليوان ماست خامه اي رو با سه چهارم ليوان شير عسلي غليظ شده تركيب كنيد(ميتونيد از هر كرم ديگه يا وانيلي و يا حتي استفاده كنيد) و روي بيسكوييت بريزيد و روش كمي دونه انار و بعد دوباره اين مراحلو تكرار كنيد.حداقل يكساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
❄️ 🔹یک بسته بیسکویت پتی پور 🔹4ق غ شکر 🔹3ق غ آرد 🔹کمی کره و وانیل ▪️2ق،غ نشاسته ▪️3لیوان شیر 🔆گردوی خرد شده 🌀نصف پاکت خامه پودر کاکائو بدلخواه🌀 ❌نشاسته وارد رو در شیر سرد حل کرده روی اجاق میذاریم مدام هم میزنیم، بعد بقیه مواد رو بجز بیسکویت اضاف میکنیم، وقتی به غلظت فرنی اومد خاموش میکنیم. بعد در ظرف سرو اول بیسکویت رو خرد کرده، موادتون را روی آن میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.