eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#حریره_سیر
مهربونا اومدم با یه پست کاربردی امیدوارم بدردتون بخوره ♥️ 👇♥️موادلازم برای تهیه حریره سیر👇♥️ سیر به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کنجد یا مایع به مقدار لازم 👇♥️رسپی👇♥️ اول از همه سیر رو حبه حبه کنید بعد پوست سیرها رو بگیرید و سپس سیرها رو‌بشویید و‌روی پارچه ای پهن کنید تا کاملا خشک بشه اگه سیرها خوب خشک نشه حریره سیر کپک میزنه بعد از اینکه سیرها کاملا خشک شدن اونا رو داخل میکسر بریزید و بهمراه نمک و روغن زیتون یا روغن مایع خوب میکس کنید توجه داشته باشید که روغن رو یباره نریزید که پوره شما شل بشه پوره نباید شل باشه بعد از اون پوره سیر رو داخل شیشه های در دار و تمیز بریزید و حتما به اندازه یه بند انگشت روغن روی پوره بریزید ‌و در شیشه رو محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید ♥️ حریره سیر رو می تونید به مدت یکسال در یخچال نگهداری کرد ♥️ نکته... ❌نکته اول : موقعه استفاده از حریره سیر قاشقت حتما خشک و‌تمیز باشه ❌ حریره سیر تا یکسال ماندگاری داره و تغییر رنگ جزیی اون بعد از سه ماه طبیعیه ❌ حریره سیر برای مزه دار کردن گوشت ، مرغ و برای تهیه غذاهایی مثل کشک بادمجان، میرزا قاسمی و آش ....استفاده میشود ❌مقدار نمکی که استفاده میکنید بستگی به مقدار سیر و‌ذائقه شما دارد در کل سیر یکم باید خوش نمک باشه اما نه خیلی زیاد ❌اگه نکات روبخوبی رعایت کنید یه حریره عالی دارید که تا یکسال می تونید ازش نگهداری کنید
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی خوشمزه و متفاوت درست کن 🥔 🥔🍟🍟🍟
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍧🍧 🔻ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید 🔻ژله بی رنگ هم ژله آلوئه را هست 🔻لایه آخرش هم ژله آلوئه را با بستنی هستش 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5 عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا 115 گرم‌ شکر نرم 450 گرم پنیر ماسکارپونه به دمای محیط رسیده 240 میلی قهوه 1پ خامه ی فرم گرفته شیرین 40 عدد لیدی فینگر کمی وانیل پودر کاکائو و شکلات برای تزیین ابتدا زرده ها و شکر و وانیل را روی بخار آب خوب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد و غلیظ شود و بگذارید خنک شود. سپس پنیر را افزوده خوب هم بزنید. سفیده ها را فرم دهید تا به سافت پیک برسد و آرام به بقیه ی مواد اضافه نمایید. کف قالب 22*33 ابتدا یک لایه بيسکوئيت که در قهوه مرطوب شده بچینید سپس یه لایه مایه ی پنیری و مجدد بيسکوئيت و بعد لایه ی پنیر روی آن خامه ی فرم گرفته و بعد با پودر کاکائو و شکلات کاور نمایید حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید 🌟
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان برای خمیر: 100 گرم کره 3 ق غ ماست 1 تخم مرغ نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2 پیمانه آرد برای فیلینگ : 4-5 بادنجان کبابی نمک و فلفل سیاه 100-200 میلی لیتر خامه صبحانه 1 ق غ کره 1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم. همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
زردچوبه تنها ادویه نیست جادوی از خواص دارویی است مصرف زردچوبه به همراه غذا ، تصفیه کننده خون می‌باشد. زردچوبه التیام دهنده زخم ها می باشد. همچنین از خواص این گیاه ضد درد و ورم و دررفتگی، اعضای بدن بوده که به صورت خمیر مخلوط با آب به محل درد مالیده می‌شود استفاده از دمکرده زردچوبه ،برای تنظیم عادت ماهیانه زنان، درمان اسهال، اسهال خونی و کاهش تورم مفید است به منظور درمان التهاب لثه یا لوزه‌ها، قرقره دم کرده زردچوبه مفید است. یکی از مهمترین خواص زردچوبه، پیشگیری از ایجاد سرطان و کمک به درمان آن است.