فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذا_خوشمزه🥞
یک پیمانه آب ولرم
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک دوم قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
یک عدد تخم مرغ
مواد رو هم بزنین
دو پیمانه آرد رو به تدریج اضافه کنین ،
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر،
یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال،
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_سیب_ژله_ای
👩🍳 #دسر_سیب_ژله_ای🍎🍏
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قورمه_سیب_زمینی🍛🥔
مواد لازم:
گوشت گوسفندی نیم کیلو
سیب زمینی ۳عدد متوسط
پیاز ۲عدد بزرگ
زردچوبه. فلفل پول بیبر
فلفل سیاه. نمک. زعفران دمکرده
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#كدبانوگرى💕
يك روش خيلى خوب براى بسته بندى نان؛
نون هارو به اندازه دلخواه برش ميزنين و تويِ ظرف درب دار تو فريزر قرار ميدين
نيازى به مصرف كيسه فريزر هم نيست😉
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#ته_دیگ_زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید
و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید.
دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#ایده_تزیین 🍃❤️
برای درست کردن این مدل کاناپ الویه باید اول نون تست و با کاتر قلبی شکل یا هر مدل دیگه ای که دوست دارید برش بزنید و بعد مابینش الویه بزنید و روی اون و مطابق سلیقه تون تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کاپ کیک رو داخل قابلمه درست کن. بافتش فوق العاده میشه😍
با ما همراه باش.
دو عدد تخم مرغ رو یک دقیقه هم بزنین .
نصف پیمانه شکر و کمی وانیل اضافه و دو دقیقه دیگه هم بزنین .
یک چهارم پیمانه روغن بریزید و مخلوط کنید .
یک پیمانه آرد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین.
سه قاشق غذاخوری از مواد برداریدو یک قاشق چایخوری پودر کاکائو روش الک کنید.
یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید
.
داخل قالب، کپسول مافین بزارین و سه قاشق از مواد داخل هر کدوم بریزین .
از سس شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین.
قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید.
قالب مافینو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین
یک ربع تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه.
به همین راااحتی مافینای خوشمزمون حاضر شدن ببینید چه بافت لطیفی داره ؟
نوش جان😍
🥦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_لبو🥙🍠
۴۰۰_۴۵۰ گرم ترشی لبو یا ۲_۳عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده)
۱.۵ فنجان ماست (تقریباً ۳۰۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ حبه سیر
۱ مشت گردو (خرد شده)
۳_۴ شاخه شوید (ریز خرد شده)
۳_۴ قاشق غذاخوری ذرت
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_پنیر_پیتزا🫕🧀🍕
بروکلی ... چند تکه
پیاز ... ۱ عدد
آرد سفید ... ۴ ق غ
شیر ESL رامک ... ۱ پیمانه
آب مرغ ... ۱ پیمانه
هویج رنده شده ... ۱/۲ پیمانه
نمک/فلفل سیاه ... به میزان لازم
پنیر موزارلای رامک ... ۱ پیمانه
روغن ... به میزان لازم
#دمپختک_باقالی🍛🍳
دستور پخت : 👇
برای درست کردن این دمی خوشمزه ابتدا دوپیاز وریز خردکرده وباکمی روغن سرخ کرده وکمی زردچوبه زده وباقالی کمی خیس خورده (یک پیمانه پلوپز باقالی برای دو تا دو ونیم پیمانه برنج) اضافه شده وکمی تفت داده وچهارپیمانه اب ریخته ومیزاریم تاباقالی نیم پخت بشه(حدود یک ربع تا نیم ساعت) وسپس برنج واضافه میکنیم ونمکش واندازه میکنیم وابش که کشیده شد دمکنی رو میزاریم. درکنار دمپختک باقالی نیمرو خیلی میچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 #کیک_بدون_فر
✍️مواد لازم :
یدونه تخم مرغ
۳ ق غ شکر
نوک ق غ وانیل
۳ ق غ روغن مایع (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
۵ ق غ آب یا شیر (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
۷ یا ۸ ق غ آرد سفید (من اول ۶ تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر نصف ق چ
۳ ق غ پودر کاکائو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#خیارشور_خونگی🥒🍃
اگر ميخواين خيارشور هاتون مزه خيارشور بيرون رو بده....!!
نسبت اب و سركه رو ٥به١بزارين
از ترخون،سير،فلفل،نعنا استفاده كنيد😉
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدل اسنک جدید از بس که ترد و خوشمزس همه عاشقش میشن
با ما همراه باش.
یه دسته جعفری و صد گرم پنیر رو خرد کنید
یک عدد تخم مرغ،
نصف پیمانه شیر ،
پنیر و جعفری خردشده،
صد گرم پنیر پیتزا ،
یک قاشق چایخوری نمک،
و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
با هم مخلوط کنید.
دو و نیم پیمانه آرد اضافه و یکدست کنید تا تبدیل به خمیر بشه.
سطح کار رو ارد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنین .
برش های عمودی و افقی بزنین و در نهایت بصورت مثلثی درشون بیارین.
در آخر هم داخل روغن فراوان سرخشون کنین .
عطر جعفری، خوشمزگی این اسنکارو چند برابر کرده. باید امتحانش کنید تا بفهمید چی میگم.
نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس
همه امون پیاز داغ و سرخ کردن گوشت و پختن اون را بلدیم. سبزی هم می دونیم که نعنای جعفری است.
ولی کرفس به نظر من کمی قلقش سخت تر از قرمه هست، چون اصولا ابکی می شه!
معمولا من تو ریختن روغن اگر مهمان نباشه خیلی دست و دلباز نیستم و ترجیح می دم که برای خوشمزه کردن غذا از روش های دیگه استفاده کنم.
حالا راز و رمز #خورشت_کرفس
.
🌱یکی دو قاشق رب هم سرخ کنین وتو خورشت بریزین، ولی نه اینکه قرمز شه هاااا یک کم رب انار ترش هم توش بزنین
یک استاک گوشت هم برای طعمش عالی می شه
سعی کنین از لیمو ترش تازه استفاده کنین
اگر فلفل قرمز در دست دارین، خورشت کرفس را کمی تند تر کنین ترکیبش جالب می شه.
.
حالا شما روش های خودتون را بنویسین و بگین کرفس بیشتر دوست دارین یا قرمه؟؟ دوستان ، فیلم و همه عکسها را ببینین، فیلم از همون استوری های موقع درست کردن غذا درست شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #کتلت_کدو پنیری
۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم)
۲ عدد هویج
۲ فلفل سبز ریز خورد شده
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
۶ق غ آرد سفید
پنیر چدار
فلفل قرمز ۱ عدد
فلفل و نمک
کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمکو فلفل سیاه وقرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالادمخصوص_مهمانی🥗🍲
سینه مرغ:۱عدد
کاهو:۱عددبزرگ
پیازچه :یک دسته حدود ده شاخه
شوید:یک دسته
کنسرو ذرت:نصف فوطی
کنسرو نخود فرنگی:نصف قوطی
سس مایونز:۳ق غ
ماست:۳ق غ
سس خردل:۱ق غ
سس فرانسوی یا هزار حزیره:-ق غ
سرکه:۲ق غ
نمک و فلفل:به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهيه_سس_شکلات 🍫🍫
آموزش کامل با تمام توضیحات 👌👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
دوستان اینم #سس_پاپریکا
که پست قبل قولشودادم
این سس سرشار از ویتامن cو البته کلی ویتامین . خب من اسمشو گذاشتم سس آنتی اکسیدان فلفلی😀
فلفلهای دلمه قرمز رو تو فر گذاشتم و پوستشونو جدا کردم البته یه مقدارشم خام گذاشتم. دوستان فلفل تند قرمز کوچیک هم بایدبزارید (بطور خام )با سیر تازه خام توی چرخ گوشت گذاشتم و چرخشون کردم .بعد سرکه قرمز ،نمک،سس گوجه فرنگی رو باهاش مخلوط کردم .میزان رب گوجه و سرکه و سیر به میزان دلخواه خودتونه که میتونید با مزه کردن اندازشونو مشخص کنید.فلفل تند قرمز هم بازم به میزان دلخواه خودتونه که چقدر دوست دارید تند باشه.امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.این سس برای انواع ساندویچها و حتی خورش ها استفاده میشه.
سس گوجه برای غلظت این سسه چون وقتی فلفلا چرخ میشن آبدار میشه برا همین سس گوجه اضافه کنید. رنگ این سس بسیااااار زیبا ست پ.ن.دوستان گوجه نمیشه چون گوجه زود کپک میزنه.این سس حتما باید تو یخچال باشه .مراقب باشید هیچ قاشق چرب و یا دهنی توی این سس زده نشه.میتونید کمی شکر هم بزنید ولی من نزدم.دونه های فلفل جدا شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که می شود
دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد
دنبالِ آدم هایِ خوبی
که حالِ خوبت را
با لبخند هایشان
به روزگارت سنجاق کنی
یک روزِ خوب، اتفاق نمی افتد
ساخته می شود
صبح بخیر ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_کلانه (پیتزا کُردی)🍕
توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه
مواد لازم برای چهار عدد کلانه :
آرد گندم : ۲۰۰
آب ولرم : ۱۲۰ گرم
نمک : نصف قاشق چای خوری
مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی
پیازچه : ۵۰۰ گرم
روغن حیوانی : میزان لازم
اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاچین_سرآشپز🍗
بازو مرغ یاهمون کتف مرغ
کره
ادویه : فلفل سیاه و پودر سیر و نمک
سس مخصوص : که ترکیب سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی به همراه روغن زیتون (یا روغن مایع ).
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_سیب_وگردو🥮🍎
مواد لازم
6 عدد سیب متوسط
1 لیوان شکر
1 قاشق چایخوری دارچین
1 فنجان گردو ریز خردشده
برای خمیر:
250 گرم کره
1 تخم مرغ
150 گرم ماست
100 گرم پودر قند
1 ق چ وانیل
1 ق غ بکینگ پودر
4-4.5 لیوان آرد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#خانوم_باسلیقه 🎗
🍊🍎🍐🍇
واسه شستن میوه کافیه اونا رو ۵دقیقه توی آب، نم کنید و بعد با اسکاچ نرم بشوریدشون ( موادضدعفونی کننده عمر میوه رو خیلی کم میکنن)
اگه خیلی حساس هستین توی آبی که میوه رو داخلش نم میکنین یکم سركه یا یکم نمک بریزید☺️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦