eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦👌 تقدیم به همه شما . دوستان عزیز گیاه‌خوار آب مرغ و خامه رو حذف کنید. . 🔷برای ۴ نفر: اسفناج : اندازه فیلم (یک مشت) بروکلی: یک عدد متوسط (اندازه من) کدو: ۱ عدد قارچ: ۸ عدد متوسط آب (یا آب مرغ) : تا روی سبزیجات (۲۰ دقیقه زمان پخت) ادویه: پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چای‌خوری آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چای‌خوری (اگه دوس دارید) نمک: ۲ الی ۳ قاشق چای‌خوری (مزه مزه کنید) زنجبیل تازه: یک کوچولو رنده کنید . سبزیجات رو پوره کنید. . جو پرَک: ۴ قاشق غذاخوری (۱۵ دقیق زمان پخت) خامه (خامه صبحانه): ۱ قاشق غذاخوری ( اینجا حرارت خاموش شود) جعفری تازه خورد شده: ۲ قاشق غذا خوری . امیدوارم که همیشه بخندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد اولیه به ازای ۴ نفر ۵۰۰ گرم سبزی اسفناج ۱ عدد پیاز متوسط ۴ عدد تخم مرغ ادویه : نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت گوشت در ظرف شیشه ای پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه _اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید _همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه . _ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید _اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉 _مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی نابغه 🧠👌 تقدیم به همه شما اسفناج: یک دسته (اندازه فیلم) ریحون خشک (یا جعفری): یک قاشق کره: ۵۰ گرم آرد: ۱ قاشق غذا‌خوری شیر: ۱ لیوان پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری ادویه‌ی سس اسفناج: (نصف قاشق چای‌خوری از هر کدام: فلفل سیاه، آویشن، اورگانو، تخم گشنیز، پودر پیاز و نمک) اورگانو نداشتید حذف کنید. پنیر پیتزا: ۳۵۰ الی ۴۰۰ گرم . لازانیا: ۵۰۰ گرم سینه مرغ: ۵۰۰ گرم روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری ادویه‌ی مرغ: (نصف قاشق چای‌خوری از هر کدام: نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه، پاپریکا شیرین) سیر: ۲ حبه مرغ بعد از مزه دار کردن نیازی به استراحت نداره. و مستقیم بره تو فر واسه خودش. . بعد از چیدن ورقه‌های لازانیا (به صورت تار و پود) با سس اسفناج و پنیر، می‌تونید در لایه آخر گوجه و پنیر پارمسان بریزید. و بعد از اینکه از فر خارج کردید روی اون رو با برگ ریحون تزیین کنید. . . دمای فر: ۱۹۰ درجه مرغ: ۱ ساعت داخل فر لازانیا: ۳۵ الی ۴۰ دقیقه داخل فر حالشو ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🧀 مواد لازم: نان تست ۶ عددسس پیتزا ۲ق.غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر ورقه‌ای چدار ۱ ورق ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۲ق.غ پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خوشمزه و راحت خونگی😋😋😋 خیلی سالم و به صرفه👌👌👌 یه بار درست کنی دیگه از بیرون پنیر نمی خری😉😉😉😉😉 ❤️این آموزش رو سیو کن که یقین دارم به دردت میخوره❤️ مواد لازم: ۴کیلو شیر محلی ۱۶قاشق غذاخوری سرکه سفید(به ازای هر یک کیلو شیر ، ۴ قاشق غذاخوری سرکه) کمی نمک ۵۰گرم کره چندقاشق شیر مجدد طرز تهیه:👇👇👇 ابتدا شیر رو بزارین به جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد زیرش رو کم کنین و سرکه رو اضافه کنین. کم کم می بینین شیر بریده بریده میشه و پنیر تشکیل میشه. چند لحظه صبر کنید تا آب پنیر سبز رنگ بشه بعد پنیر رو داخل صافی و بعد داخل یه توری تمیز بریزید. آب اضافیش که رفت داخل مخلوط کن یا میکسربریزین و بهش نمک ، کره و چند قاشق شیر اضافه کنین و حسابی میکسرکنین تا یکدست بشه و اگه دیدید سفته مجدد شیر بریزید. حالا تو ظرف در بسته بریزید و بزارید یخچال چند ساعت بمونه بعد آماده هست. با زیره و سیاه دانه تزئین کنید. نوش جونتون ❤️❤️❤️
40.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
50_60 عدد😍😋 پاستا جامبو شلز 1 بسته، گوشت چرخکرده 300 گرم، پیاز نگینی شده 2 عدد بزرگ، قارچ 300 گرم، نمک، فلفل؛ زردچوبه؛آویشن؛پودر سیر، رب گوجه 1 ق غ، فلفل دلمه نگینی شده 1 عدد بزرگ برای کاور سوخاری: آرد سه صفر قنادی،نمک+فلفل قرمز+پودر سیر و آویشن برای طعم دار کردن آرد، تخم مرغ 2 عدد، آب 2 قاشق برای رقیق کردن تخم مرغ، آرد سوخاری ساده یا رنگی (قابل تهیه از لوازم قنادی ها) ◀میتونید تمام مراحلو انجام بدید و بعد از کاور با مواد سوخاری فریز کنید و هر وقت لازم داشتید از شب قبل از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا یخ زدایی شوند و 30 دقیقه قبل از سرخ شدن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند و توی روغن داغ و تقریبا شناور سرخ کنید ◀بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه ◀به صورت سرد یا گرم قابل سرو شدن هستن ◀برای گرم کردن مجدد میتونید اونا رو یک ردیف توی سینی بچینید و چند دقیقه در توستر یا فر گرم کنید😋 🥗🍔
يك عدد پياز نگيني را به همراه كمي روغن تقت مي ديم دو پيمانه اسفناج خام بهمراه يك پيمانه قارچ اسلايس شده نمك و فلفل و پودر سير اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا آبش كشيده بشه ، از روي حرارت بر مي داريم تا كمي خنك بشه ، يك عدد سينه مرغ بدون استخوان را از پهنا به دو قسمت برش مي زنيم تا به صورت ورقه اي در بياد مي توانيم كمي به آرومي روش بكوبيم كه نازكتر بشه و براي رُل كردن راحت تر باشه روي سينه مرغ كمي نمك فلفل مي زنيم از تركيب اسفناج و قارچ يك رديف روش مي ريزيم و در آخر هم يك رديف پنير ، ( پنير سفيد صبحانه استفاده كردم شما هر پنير دويت داشتين بزنين) سپس به آرامي سينه ي مرغ را از كنار رول مي كنيم و با خلال دندان فيكس مي كنيم در ظرف گودي روغن مي ريزيم و مي گذاريم كه داغ بشه ، رول هاي مرغ را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانكو يا پودر سوخاري مي غلتانيم و بعد در روغن سرخ مي كنيم .
🍓 👈هشت تا توتفرنگي درشت+ده برگ نعناع +سه تا چهار ليموترش كه پوستشو گرفتيد رو در يك ظرف بريزيد و با دسته ي گوشتكوب كمي بكوبيد تا عصاره هاشون خارج بشه . اين تركيب رو داخل پارچ بريزيد،نصف ليوان شربت توتفرنگي و يك ليتر آبِ گازدار بهش اضافه كنيد(سوپر ماركتها دارن)، با يخ و برشهاي ليمو و توتفرنگي و برگ نعناع سرو كنيد.
🥗 😋 ▫️هویج ۱ عدد ▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه ▫️خیارشور ۲۵۰ گرم ▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ ▫️نخود فرنگی نصف پیمانه ▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری ▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی 🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
👌🏻 كيك وانيلي : ٣عدد تخم مرغ ا ليوان شكر وانيل كمي ١ ليوان شير ١/٢ روغن ٢ ليوان ارد ١ قاشق غذا خوري بكينگ پودر تخم مرغ و شكر و وانيل خوب باهمزن ميزنيم كه حجمش دو برابر بشه و كرم رنگ ، بعد بهش شير اضافه ميكنم با دور كند ميزنيم وسپس روغن ، بعد ارد رو كه از قبل با بكينگ پودر مخلوط شده رو درسه مرحله اضافه ميكنيم وبا دور كند همزن يا با ليسك از يك طرف هم زده كه پفش نخوابه ، در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه بستني به دماي فرتون داره براي قسمت كاكائوي من مقداري پودر كاكائو به مايع كيك اضافه كردم
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره. هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت) میتونید زعفران رو حذف کنید.یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
گوشت_پیاز_روغن_لیمو عمانی_لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی _سبزی قورمه_نمک -زردچوبه-فلفل پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم، پس از طلایی شدن گوشت رو باهاش تفت میدیم، ادویه های لازم رو اضافه میکنیم، سبزی قورمه از قبل سرخ شده رو، لوبیا رو هم اضافه میکنیم. ب میزان لازم آب میریزیم و میزاریم تا بپزه، گوشت ک نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه و جابیوفته. قورمه سبزی رو با حرارت پایین و به مدت زمان طولانی بزارید بپزه تا خوب جاافتاده بشه. نوووش جان🥗
👌😍 رشته-آش٢٥٠گرم-سبزىاش(جعفرى،گشنيز،اسفناج،تره،شويد)٧٠٠گرم-پياز داغ ٣٠٠ گرم -سير داغ ١/٢ پيمانه-نخود ١ پيمانه-لوبيا چيتى ١ پيمانه-عدس ١/٢ پيمانه -(اگه دوست نداريد حذفش كنيد )ماش١/٢ پيمانه -نمك،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم-نعناى خشك ٢الى٣ قاشق غذا خورى-كشك به ميزان لازم 👈نخود و لوبيا رو ١٢الى ٢٤ ساعت خيس كنيد و بپزيد عدس و ماش رو هم ١الى ٢ ساعت خيس كنيد و جدا بپزيد بعد حبوبات پخته شده رو توى قابلمه ميريزيد و بهش اب اضافه ميكنيد وقتى كه اب جوش اومد بهش سبزى اش و نصف بيشتر پياز داغ رو به همراه ادويه جات و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ٢٠ الى ٣٠ دقيقه با حرارت بالا بجوشه تا كاملا تركيب بشه و لعاب بندازه بعد رشته اش رو نصف ميكنيم و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه ١٠ الى ١٥ دقيقه رشتمون بپزه و در مرحله اخر كشك و به ميزان لازم اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا اش كاملا جا بيفته و در اخر هم با سير و پياز و كشك و نعنا تزيين ميكنيم کانال دسر و ژله مدرن
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗
👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
👈شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنیدنوش جان
👌 مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) . اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مورد نياز : پوره سيب زمينى ( ٦ پياله ) 🥔 بيكن ترد ( ١٠ عدد ) 🥓 پنير چدار ( نصف پياله ) 🧀 نمك ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🍙 فلفل ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🌶 گوشت چرخ كرده ( ٥٠٠ گرم ) 🍗 پودر سير ( ١ قاشق چاى خورى ) 🍈 پنير چدار 🧀 دانه كنجد ( يك سوم پياله ) 🍨 آرد ساده ( ٢ پياله ) 🍚 تخم مرغ ( ٣ عدد ) 🥚 نكات هنگام طرز تهيه : ١ _ براى جلوگيرى از وا رفتن چيز برگر ٣٠ دقيقه الى ١ ساعت داخل فريزر قرار دهيد و سپس سرخ كنيد
ســـــلام✋🏻 صبحتـــون بخیـــردوســتان امــروزتـون شــادشــــاد نابتـریـن و عالیتـریـن لحـــظات را،براتـون آرزومــندمــ❣ الهــــی وجــودتـون گرمـابخـش زنـدگـی لبتــون خنـدون و و دلتـــون شـــاد باشـــه🌷 صبــحتـــون بخـوشـی 🙏🏻 ╭┈──────
_زرشک_پلو ●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ● ● @ashpazy_irani ● ● @ashpazy_irani ● ●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●