#ماهی_کباب
مواد لازم :
فیله ماهی : 1 کیلو
روغن مایع : 1/4 پیمانه
آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری
آب پیاز : 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه:
زتکه های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_ژله 🍮🍮🍮
ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده.
وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم و بعد ژله رنگ دلخواه رو تو قسمتایی که میوه گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده...
.وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
3. برای سفت تر شدن ژله می تونید آب کمتر بریزید یا از پودر ژلاتین استفاده کنید.
نکته:میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مشتی_بادمجون😍
بادمجون ۵ عدد متوسط
گوجه ۳ تا ۴ عدد
سیر ۴ تا ۵ حبه
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد (یکی برای پیاز داغ و یکی برای گوشت قلقلی)
نمک و رب و زردچوبه و ادویه های دلخواه به میزان لازم
آب نصف تا ۱ لیوان(روی حرارت ملایم پخته بشه که حسابی جا بیفته.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خورشت بدون گوشت فوق العاده خوشمزه 😋
مواد لازم برای خورشت ملاقورمه
بادمجون متوسط دو عدد
کدو دو عدد
گوجه سه عدد
رب گوجه دو ق غ
سیر دو حبه
پیاز یک عدد متوسط
روغن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سبزی معطر
نعناع و ریحون و مرزه چند ق غ تازه دو ق غ خشک
آب یک لیوان
آبغوره یا آب لیمو دو ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بامیه_با_سبزی_معطر :
مواد لازم : بامیه سبز یک کیلو ، سیر پنج حبه ، فلفل سبز سیصدگرم، سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده.
طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . .
👈نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید .
.
سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و #ادویه_ترشی می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . .
👍 معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .
.
🌼👉
🌼👉
#پلو_سبزیجات بدون گوشت و مرغ درست کنید ونوش جان کنید👌😍
برنج 3 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی بزرگ 1 عدد
هویج 1 عدد
گوجه فرنگی 2عدد
نخود پخته شده 1/2 پیمانه
نخودفرنگی 1/2 پیمانه
زیره 1 ق غ ( میتونید نسبت به ذائقه ، زیره را کمتر یا بیشتر بریزید )
نمک ، زردچوبه ، زعفران
روغن ( من از روغن حیوانی استفاده کردم )
اینم بگم👌 که سبزیجات این غذا به صورت درشت خرد بشه خیلی بهتره تا در هنگام پختن و دم کشیدن سبزیجات له نشن پیاز رو خرد کردم در روغن تفت دادم و هویج و سیب زمینی و ادویه ها ، نمک و گوجه ، همچنین نخودفرنگی و نخود پخته شده ( که از شب قبل خیس کردم و بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم پختش) را هم اضافه کردم و خوب همه را با هم تفت دادم و لا به لای برنج آبکش شده ریختم و در انتها زعفران آب کرده و کمی پودر زیره روش ریختم و دم کنی گذاشتم و به مدت 45 دقیقه گذاشتم دم بیاد و تمام.
#عدس_پلو
عدس 1 پیمانه
برنج 1 و نیم پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه
پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
● عدس رو شسته و داخل قابلمه با یه لیوان آب بذارین بپزه، حدود نیم ساعت کافیه. توی یه قابلمه دیگه برنج که حداقل یک ساعت خیس شده رو بریزین، حرارت بدین و وقتی آب برنج کامل خشک شد از روی شعله بردارین.عدس رو آبکش کنین و برنج نیم پز رو بریزین روش. یک قاشق روغن داخل قابلمه خالی بریزین و تهش نون بچینین، عدس پلو رو روش بریزین و دم کنین. حدود بیست دقیقه طول میکشه تا آماده بشه. 😉
#اش_انار
لپه.....1پیمانه
برنج....1پیمانه
پیاز.....2عدد
سبزی اش.....500 گرم
اب انار ملس.....4لیوان
رب انار.....1/3 پیمانه
گوشت.....300 گرم
استاک گوشت.....4عدد
نمک و فلفل وزردچوبه
ارد سوخاری.....1قاشق
ابتدا پیاز را رنده می کنیم.اب پیاز را بگیرید همراه ادویه و ارد سوخاری به گوشت اضافه کنید.خوب ورز بدید.گوشت را قلقلی کنید.در روغن سرخ کنید و کنار بزارید.پیاز دیگر را در قابلمه ریز کرده و سرخ کنید.ادویه را به پیاز اضافه کنید.لپه و برنج را بریزد.استاک گوشت در اب حل کنید به اش اضافه کنید.(در صورت تمایل اب داغ اضافه کنید)بزارید برنج و لپه نیم پز شود.سبزی اش،رب انار ،اب انار اضافه کنید.اجازه بدید سبزی کمی نرم بشه .بعد نعنا داغ و گوشت قلقلی را اضافه کنید.حدود یک ساعت زمان می برد که اش کامل جا بیوفته.روی اش را با گوشت و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
#شیر_برنج😍
یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش هم كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتید خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خامه کشی کهکشانی🤩
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#کاپ_کیک_کاکاعویی_شکلاتی 🧁 😋
▫️4 عدد تخم مرغ
▫️1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
▫️1 لیوان روغن مایع
▫️1.5 لیوان شیر
▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
▫️3 لیوان آرد
▫️1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
▫️3 ق غ پودر کاکائو
▫️100 گرم شکلات خرد شده
🔸تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند 10_8 دقیقه هم بزنید. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و شکلات خرد شده را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر الک شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را به طور یکسان داخل قالبها بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید. با این مقدار مواد 17 عدد کاپ کیک میشود. من قبل از پخت روی کیک شکلات خرد شده میپاشم
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_سیب_زمینی_و_کدوی_پنیری😍😋
کدو سبز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۶۰ گرم یا دو سوم پیمانه
فلفل هندی تند یا فلفل قرمز ۴ گرم یا ۱ ق چ
فلفل سیاه ۴ گرم یا ۱ ق چ
نمک ۴ گرم یا ۱ ق چ
پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا ۳ ق غ
آرد ساده (گندم) ۱۵ گرم یا ۲ ق غ
جعفری خشک به میزان لازم
ادویه ها به دلخواه شماست.
روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه
.☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی 😍😋
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#کرم_شکلات 🍮 😋
▫️زرده تخم مرغ ٣ عدد
▫️شكر ١٢ ق غ
▫️شير ٣ ليوان
▫️پودر ژلاتين ٣ ق غ
▫️پودر كاكاو ٤ ق غ
▫️اب سرد نصف ليوان
▫️خامه صبحانه ٢٠٠ گرم
🔸پودر ژلاتين رو با اب بنماري ميكنيم زرده تخم مرغ و وانيل و وشكر رو با همزن حسابي ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد پودر كاكاو رو اضافه ميكنيم شير رو جوشونده و ب مواد اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم تا تخم مرغ نبنده ژلاتين و خامه رو هم اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم و توي قالب ميريزيم و يك شبانه روز توي يخچال ميزاريم تا كاملا ببنده
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞نان_صبحانه
1 لیوان شیر (125 میلی لیتر لیوان)
دو فنجان آب گرم (200 میلی لیتر لیوان استاندارد)
🍃 1 قاشق مخمر فوری
🍃 1 قاشق شکر
1.5 قاشق چایخوری نمک
4-4.5 فنجان آرد (مقدار آرد ممکن است متفاوت باشد )
🍃 2 عدد زرده تخم مرغ برای روی خمیر.
دمای فر 220 درجه از قبل گرم شده است
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کروسان 👇🏻🥐🥐
🥛شیر گرم ۲ لیوان
🍶آب نصف لیوان
🥄روغن مایع یکم بیشتر از ۱ لیوان
🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد
🥄شکر ۲ ق غ
🧂نمک ۱ ق چ
🥄مایه خمیر خشک ۷ گرم ( ۱ ق غ مایه خمیر ۱۰ گرمه)
🥡آرد سفید ۶ لیوان
🧈کره نرم شده ۱۰۰ گرم
🍫شکلات برای داخلش
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر(گارنی یاریخ)😍😋
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲ق غ
جعفری خرد شده ۲تا۳ س
نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتمنیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتمواجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاکائو و پرتقال مخلوط کن!🍊🍫😍😋
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مشکوفی
شیر : ۲ لیوان
نشاسته ذرت : ۶ قغ
شکر : ۶ قغ
کره : ۲۰ گرم
گلاب : ۲ قغ
وانیل : ۱/۲ قغ
زعفران دم کره غلیظ : ۲ قغ
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سکنجبین 😍😋
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی_با_مرغ_و_گوشت😍😋
🔷مواد لازم:
🔹200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
🔹200 گرم مرغ چرخ شده
🔹4 عدد سیب زمینی رنده شده
🔹1 عدد پیاز رنده شده
🔹2 قاشق غداخوری آرد
🔹1 عدد تخم مرغ
🔹ادویه های مورد دلخواه
🔹روغن مایع برای سرخ کرد
♨️طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فینگر فود رزت😍😋
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘