eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🦋امروز را خوشبخت باش همان باش که میخواهی اگر دیگران آنرا دوست ندارند بگذار دوست نداشته باشند ولی تو همیشه همانی باش که خودت دوست داری خوشبختی یک انتخاب است راضی نگه داشتن همه نيست صبح بخیر❤️ 𒊹︎
🧁 😋 ▫️4 عدد تخم مرغ ▫️1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) ▫️1 لیوان روغن مایع ▫️1.5 لیوان شیر ▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) ▫️3 لیوان آرد ▫️1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ) ▫️3 ق غ پودر کاکائو ▫️100 گرم شکلات خرد شده 🔸تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند 10_8 دقیقه هم بزنید. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و شکلات خرد شده را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر الک شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را به طور یکسان داخل قالبها بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید. با این مقدار مواد 17 عدد کاپ کیک میشود. من قبل از پخت روی کیک شکلات خرد شده میپاشم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کدو سبز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری ۶۰ گرم یا دو سوم پیمانه فلفل هندی تند یا فلفل قرمز ۴ گرم یا ۱ ق چ فلفل سیاه ۴ گرم یا ۱ ق چ نمک ۴ گرم یا ۱ ق چ پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا ۳ ق غ آرد ساده (گندم) ۱۵ گرم یا ۲ ق غ جعفری خشک به میزان لازم ادویه ها به دلخواه شماست. روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر یا دو‌ سوم پیمانه سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه .☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
🍮 😋 ▫️زرده تخم مرغ ٣ عدد ▫️شكر ١٢ ق غ ▫️شير ٣ ليوان ▫️پودر ژلاتين ٣ ق غ ▫️پودر كاكاو ٤ ق غ ▫️اب سرد نصف ليوان ▫️خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 🔸پودر ژلاتين رو با اب بنماري ميكنيم زرده تخم مرغ و وانيل و وشكر رو با همزن حسابي ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد پودر كاكاو رو اضافه ميكنيم شير رو جوشونده و ب مواد اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم تا تخم مرغ نبنده ژلاتين و خامه رو هم اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم و توي قالب ميريزيم و يك شبانه روز توي يخچال ميزاريم تا كاملا ببنده . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞نان_صبحانه 1 لیوان شیر (125 میلی لیتر لیوان) دو فنجان آب گرم (200 میلی لیتر لیوان استاندارد) 🍃 1 قاشق مخمر فوری 🍃 1 قاشق شکر 1.5 قاشق چایخوری نمک 4-4.5 فنجان آرد (مقدار آرد ممکن است متفاوت باشد ) 🍃 2 عدد زرده تخم مرغ برای روی خمیر. دمای فر 220 درجه از قبل گرم شده است ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کروسان 👇🏻🥐🥐 ‌ 🥛شیر گرم ۲ لیوان 🍶آب نصف لیوان 🥄روغن مایع یکم بیشتر از ۱ لیوان 🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد 🥄شکر ۲ ق غ 🧂نمک ۱ ق چ 🥄مایه خمیر خشک ۷ گرم ( ۱ ق غ مایه خمیر ۱۰ گرمه) 🥡آرد سفید ۶ لیوان 🧈کره نرم شده ۱۰۰ گرم 🍫شکلات برای داخلش ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(گارنی یاریخ)😍😋 بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر : ۲ لیوان نشاسته ذرت : ۶ ق‌غ شکر : ۶ ق‌غ کره : ۲۰ گرم گلاب : ۲ ق‌غ وانیل : ۱/۲ ق‌غ زعفران دم کره غلیظ : ۲ ق‌غ ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔷مواد لازم: 🔹200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 🔹200 گرم مرغ چرخ شده 🔹4 عدد سیب زمینی رنده شده 🔹1 عدد پیاز رنده شده 🔹2 قاشق غداخوری آرد 🔹1 عدد تخم مرغ 🔹ادویه های مورد دلخواه 🔹روغن مایع برای سرخ کرد ♨️طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید. ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(کرانچی سیب زمینی یا فینگر فود سیب زمینی) 🍘🍘🍱🥔🥔 ۱کیلو گرم سیب زمینی ۴ عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه به مقدار ۱۰۰ گرم پنیر رنده شده پودر سوخاری به مقدار اول باید سیب زمینی رو آب پز کنید و له کنید بعد ۲ عدد تخم مرغ رو نمک و فلفل خوب با چنگال بزنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید بعد بهش پنیر رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با دستتون گلوله کنید و اول تو دو عدد تخم زده شده بعد تو پودر سوخاری بغلتونین و در روغن داغ سرخ کنین و نوش جان کنید . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اسفناج حدود ۵۰۰گرم خمیریوفکای پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای قارچ در صورت دلخواه سیر 1حبه نمک ، فلفل ، زردچوبه،پولبیبر تخم مرغ یک عدد آب یا شیر نصف استکان زده تخم مرغ 1عدد کنجد وسیاه دونه اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پا‌پریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تالختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم واز قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم ازهمون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد وسیاه دونه میریزیم میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر ژلاتین : ۲ق‌غ نشاسته گل : ۱ پیمانه آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه شکر : ۱.۵_۲ پیمانه گلاب : ۱.۲ پیمانه وانیل : ۱.۲ ق‌چ گلوکز : ۴ ق‌غ کره : ۱.۴ پیمانه پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نان پیتا ۲عدد نخود يك كنسرو بادمجان ٣عدد ماست ١پیمانه ارده ۱/۵ق غ سیر ۲-۱حبه نمک وفلفل سماق گردو و بادوم خرد شده جعفری آب نصف لیمو ترش . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم براي سميفردو انبه انبه بزرگ ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد متوسط خامه صبحانه ٢٠٠ گرم شكر جمعا ٩ ق غ پسته نيم كوب سه چهارم پيمانه هل و زعفران هر كدام ۱ ق چ وانيل ۱ ق چ ‌ ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
🍹😋 🔸ابتدا١پيمانه شیر و ٢پيمانه کمپوت آناناس به همراه مقدارى اب كمپوت رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا آناناس خوب پوره و مخلوط یکنواخت بشه. حالا ٢پيمانه بستنی وانیلی رو اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن پالس بزنین. به همین راحتی میلک شیک حاضره. 🔸فوری داخل لیوان بریزین و با یک تکه آناناس تزیین کنین. حالا میلک شیک خوشمزه و آسون شما آماده نوش جون کردنه ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب پلو😍😋 اگر دعوام نمی‌کنید غذای امروزمون یه کوچولو مرغ داره 🤭ولی یه غذای بسیار خوشمزه و سنتی کرمانشاهی هست اینو تابستون گذشته درست کرده بودم اصلا یادم رفت ویدیوش و ادیت کنم بزارم سیب پلو کرمانشاهی خیلی خیلی خوشمزه و لذیذ و راحته 😍 سیب پلو کرمانشاهی دو عدد سیب زمینی نصف سینه ی مرغ یه پیاله ماست خوری کشمش پلویی کمی زعفرون دمکرده پیاز شوید تازه یا خشک یه ق هم کره برنج سیب زمینی درشت نگینی و یه مقدار تفت میدیم خیلی نیاز به سرخ شدن نداره بعد پیاز و تفت میدیم سبک که شد مرغ تکه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفرون اجازه میدیم خوب تفت بخوره بعد کشمش پلویی شسته شده رو اضافه و خوب که تفت خورد سیب زمینی و دیگه آماده اس برنجی که از قبل خیس دادیم رو مثل دمی یا کته با مقداری آب و یه ق پر کره و سه الی چهار ق غ شوید تازه یا خشک و یه کوچولو زعفرون میپزیم آبش که کشده شد آماده اس یه قابلمه رو کفش کمی روغن و زردچوبه و آب میریزیم حالا یه لایه برنج یه لایه مواد تا آخر و اجازه میدیم دم بکشه تمام نوش جان 😍 ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیرپیتزا آرد ۳لیوان آب ولرم تقریبایک لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری نمک کمی روغن مایع دوقاشق غذاخوری همه موادبجزروغن روباهم مخلوط کرده وقتی خمیرجمع شدبهش روغن رواضافه کرده ورزمیدیم وحدودایکساعت استراحت میدیم بعدخمیررو مطابق فیلم گردکرده داخل تابه چرب شده بافاصله میچینیم دوباره یک ربع استراحت داده وبا لیوان روی خمیرروفشارداده تاحفره ایجادبشه وموادروداخلش میریزیم وبازرده تخم مرغ وزعفران رومال میزنیم وروی حرارت ملایم میزاریم موادپیتزاهم دلخواه هست من ازسوسیس سرخ شده،فلفل دلمه،ذرت،پنیرپیتزا،سس کچاب،قارچ استفاده کردم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞😍😋 احتیاج داریم به ۵عددنان تست که باکاترگرد برش میزنیم،. درظرف ۴پیمانه پنیرگرویر یا موزارلا،و۳قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری نمک،و۱/۲قاشق چایخوری فلفل سیاه،و۱/۴قاشق چایخوری رنده جوز هندی،و۱و۱/۲قاشق غذاخوری ترخون خوردشده،ورنده یک حبه سیرو۲عدد تخم مرغ زده شده ودوقاشق شراب سفید میخواد که مامیتونیم دورشو خط 🚫بکشیم و از آب مرغ یا سرکه سفید یاسرکه سیب رقیق شده با آب ویا آب انگور سفید استفاده کنیم،که همگی راخوب مخلوط میکنیم ویک قاشق ازمواد برداشته وروی نان تست گذاشته واز طرفی که مواد راروی نان تست گذاشتیم در روغن گذاشته وسرخ میکنیم ،نوش جان. . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن بادمجان😋😍 مواد لازم🔻 بادمجان به میزان لازم مخلوط گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و ادویه و نمک طرز تهیه🔻 ابتدا بادمجان هارو به صورت عمودی مثل فیلم چند برش بزنید،مقداری نمک بزنید بین لایه ها و بعد از یک ربع با دستمال آب تلخشو خشک کنید،سپس در تابه ای باروغن کم بین لایه هارو سرخ کنید یا بادمجان هارو چرب کنید و ۲۰ دقیقه بزارید در فر ۱۸۰ بزارید سرد بشه،مخلوط گوشت رو به صورت قلقلی های کوچک دربیارید اگر در تابه قراره بپزید قلقلی هارو سرخ کنید اما اگر در فر باشه نیازی به سرخ کردن نیست سپس مانند فیلم گوشت های قلقلی رو بین لایه های بادمجان قرار دهید و به شکل گل جمع کنید بادمجان هارو در تابه یا قالب فر بچینید و بین اون هارو با گوجه پر کنید و ومقداری رب و آب رو مخلوط کنید تا به شکل سس بشه و روی بادمجان و گوجه ها بریزید اگر در تابه است روی حرارت کم بزارید خوب بپزه و یا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ بزارید تا بپزه و سرو کنید. .☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘