eitaa logo
آشپزخونه
210.1هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍵🍵🍵مواد لازم: گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرم کدو سبز 1 عدد پیاز 1/4 یک عدد گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری زیره سبز 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار کافی رب گوجه 1 قاشق غذاخوری سس تند 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود) روغن زیتون برای چرب کردن قالب 🍞🍞🍞🍞طرز تهیه: فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید. روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را 18-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند. کوفته بوقلمون و کدو سبز را به ظرف سرو مورد نظر منتقل کنید و با لیمو ترش و سس تند میل کنید (ریختن چند قطره سس تند روی کوفته ها باعث میشود براق تر به نظر برسند و ظاهر زیباتری پیدا کنند). 🍤🍤 @ashpazzkhooneh🍤🍤
#کوفته_بوقلمون_و_کدو_سبز 🍤🍤 @ashpazzkhooneh🍤🍤
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
بوریتومرغ مکزیکی . یک وعده غذای کامل و مقوی😍👌 مواد لازم: برای 4 کاسه بوریتو 👇 2 فنجان برنج قهوه ای پخته شده(یا برنج سفید) 2 لیوان لوبیا قرمز پخته شده 1/2 لیوان پنیر چدار رنده شده 4 لیوان کاهو خرد شده 1 لیوان سس سالسا(طرز تهیه هایلات شده در قسمت سس ها) 1 لیوان ماست یونانی 1 آووکادو رسیده(اختیاری) 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مقداری گشنیز تازه خرد شده . مواد مرینیت مرغ👇 500 تا 700 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان، مکعبی خرد کنید(مانند تصویر) 2-3 قاشق غذاخوری سس آدوبو(طرز تهیه استوری میشه)جایگزین سس کچاپ تند 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق غذاخوری زیره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1/4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری نمک . طرز تهیه: با مرینیت مرغ شروع کنید در یک کاسه کوچک تمام مواد را ریخته و مخلوط کنید،سپس تکه های مرغ را در کیسه ی زیپ دار(زیپ کیپ)گذاشته و مواد مرینیت را روی آنها ریخته و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا مرغ ها کامل به مواد آغشته شوند و برای مدت حداقل 2 ساعت یا حداکثر یک روز در یخچال نگه دارید تا مزه دار شوند سپس از یخچال خارج کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی پیشخوان تا مرغ ها هم دمای اتاق شوند همزمان روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید مرغ ها را در ماهیتابه ریخته و هم بزنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) تا همه طرف مرغ ها پخته و تغییر رنگ دهد در همین زمان که مرغ ها در حال پخت هستن می توانید بقیه مواد را برای کاسه ها آماده کنید برنج پخته شده را بگذارید خنک شود، کاهو را خرد کرده و آووکادو را با مقداری آب لیمو له کنید. سپس مرغ های پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید اجازه دهید مقداری خنک شود و به تکه ها کوچکتر خرد کنید،کف کاسه سرو را کاهو بگذارید سپس لوبیا،پنیر، مرغ را اضافه کنید و در مرحله آخر سس سالسا، در صورت تمایل آووکادو نرم شده،ماست و جعفری خرده شده ریخته و سرو کنید،نوش جان🤗 . @ashpazzkhooneh
❗️❗️❗️❗️ایده های نظم خونه 💢اگه می خواید خونه مرتبی و منظمی داشته باشید و با سلیقه تر به نظر بیاید این تکنیک ها هم می تونه مفید باشه: 1️⃣ سعی کنیم هر دفعه یه جای خونه رو تمیز کنیم تا کارها انباشته نشه . 2️⃣ از بیرون که میایم اول لباسهامون رو سر جاش بذاریم و بعد اگه خرید کردیم سریع جابجا کنیم . 3️⃣ از روز تعطیل استفاده بهینه کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم تا بتونیم در طول هفته اگه سرکار میریم تمیزکاری نداشته باشیم . 4️⃣ کنار سینک یه حوله بزاریم وبعد هر بار باز شدن شیر و خیس شدن سینک همه جاشو پاک نیم تا لکه نندازه. 5️⃣ بعد هر بار لباس شستن در شیشه ای لباس شویی رو با شیشه پاک کن از داخل پاک کنیم. 6⃣روی گاز یه رو انداز درست کنیم و فقط دوتا شو بیرون بزاریم تا بقیه سر شعله ها و قسمت های گاز روغنی نشه. 🏯🏯 @ashpazzkhooneh🏯🏯
🍯 : مواد لازم: خلال بادام: 150 گرم شکر: 150 گرم عسل: 150 گرم کره آب کرده: 100 گرم خلال پسته: به میزان لازم زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری روش تهیه: 1 - کره را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار داده، شکر و عسل را به آن اضافه کنید. 2 - حرارت باید تند و یکنواخت باشد، گاهی آن را هم بزنید تا شکر طلایی شود، خلال بادام را اضافه کرده تا بادام طلایی شود؛ سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد. ممکن است روغن از آن جدا شود. 3 - وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید. 4 - از مایه کمی گوشه سینی بریزید و وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است. 5 - از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری 2، 3 عدد خلال پسته روی آن قرار دهید. 6 - بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا برای مدتی محفوظ بماند. فوت قنادی اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید. 🍯🍯 @ashpazzkhooneh🍯🍯
موادلازم: بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت کره ۳ قاشق مواد میانی: آرد ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکلات شیری ۲ پاکت شکلات تلخ ۱ لیوان طرز تهیه: این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید ☺️☺️ @ashpazzkhooneh☺️☺️
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر 😊😊 @ashpazzkhooneh😊😊
مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده 3 عدد جعفری خرد شده1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده 1 قاشق چایخوری سس مایونز 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه پودر شده به مقدارلازم آب لیمو ترش تازه1 قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده 1 عدد ‌ژامبون ورقه‌ای برش خورده300 گرم طرز تهیه : برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید. در این مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه های آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند. به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون‌ها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتیمتری را به وجود بیاورند. پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید. 🌭🌭 @ashpazzkhooneh🌭🌭
#خانوم_خونه 💢اگر کاهویی را می خواهید استفاده کنید، تلخ است می توانید آن را چند دقیقه داخل آب نمک سرد قرار دهید . با اینکار تلخی کاهو گرفته خواهد شد. 🌽🌽 @ashpazzkhoomeh🌽🌽
#فینگر_فود_رولی @ashpazzkhooneh
#مافین_لیمو_نارگیلی 🍰🍰 @ashpazzkhooneh 🍰🍰