eitaa logo
آشپزخونه
211.6هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر نسکافه با طعم موز و شکلات مواد لازم بیسکویت لیدی فینگر ... 1 بسته (میتوانید از پتی بور هم استفاده کنید) نسکافه ... 2قاشق مرباخوری موز ... 1 عدد -شکلات تخته ای ... 100 گرم طرز تهیه 1- شکلات را به تکه های کوچکتری تقسیم کرده و با استفاده از روش بن ماری ذوب نمایید. 2- در ظرف مورد نظرتان، بیسکویت ها را چیده و مقداری نسکافه حل شده در آب را روی آنها بریزید. 3- موزها را حلقه حلقه کرده و روی بیسکویت ها قرار دهید. 4- مقداری شکلات ذوب شده را روی موزهای حلقه شده بریزید. این کار را برای دو لایه دیگر نیز تکرار نمایید. 5- دسر خوش طعم شما آماده مصرف کردن است. ------------------------- 🎉 @ashpazzkhooneh
🙋‍♀سلام به تمام سرزمینم🙋‍♀ ✔️ در ایتا رو میخام بهتون معرفی کنم👏👏👏 🔥🔥 و 🔥🔥 ✅دوخت تمیز💯💯💯💯💯💯 ✅قیمت مناسب 💯 ✅تنوع بیش از 💥۵۰مدل چادر💥💯 ✅امکان تعویض💯💯💯💯 با این 😔😔 💯💯اگه چادر عیدتو هنوز نخریدی به خاطر کرونا😔😔به این کانال یک سری بزن ضرر نمیکنی💯💯👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3519086613C7dae38f0e7
💥💥 آغاز ویـــــــژه انگشتر به مناسبت فرا رسیدن 💛💛💛 🔺فروش بدون واســــــطه || با مناسب ترین قیــــــمت 😍📢 ⚜ ویـــــژه مـــــاه شعبـــــان⚜ 💛 انگشتــــــر رو فقط بیا و ببین😍 https://eitaa.com/joinchat/595394603C3772a474f7 🇮🇷کار دست هنرمندان ایرانــــــی🇮🇷
شیر قهوه مواد لازم شیر ... 4 پیمانه قهوه ترک ... 4 قاشق چایخوری شکر ... 4 قاشق چایخوری طرز تهیه 1- یک شیر جوش را روی حرارت بگذارید. 2- حالا چهار پیمانه شیر، چهار قاشق چایخوری شکر و چهار قاشق چایخوری پر از قهوه را در شیر جوش بریزید. 3- توجه داشته باشید که حرارت اجاق گاز باید روی درجه متوسط باشد. حالا شیر، قهوه و شکر را به طور مداوم بهم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که شیر قهوه ترک شما شروع به جوشیدن کند. 4- حالا شیر جوش را از روی حرارت بردارید. آن را در فنجان های مورد نظرتان بریزید و به صورت گرم سرو کنید. نکات 👈 مراقب باشید که مخلوط قهوه ترک با شیر را روی حرارت رها نکنید چون ممکن است سر برود. 👈 شیر قهوه با عسل هم تهیه می شود. در صورت تمایل می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. 👈 این دستور آشپزی برای چهار نفر مناسب است. در صورتی که می خواهید برای تعداد افراد بیشتری این نوشیدنی را سرو کنید؛ باید به ازای هر نفر یک قاشق چایخوری قهوه ترک، یک قاشق چایخوری شکر و یک پیمانه آب اضافه کنید. @ashpazzkhooneh
شیرینی پیچ انگشتی مواد لازم زرده تخم مرغ ... 6 عدد پودر قند ... 1 پیمانه گردو خرد شده ... 1 پیمانه وانیل ... 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه 1- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یک دست شود سپس نصف پودر قند را اضافه و مخلوط کنید. 2- پس از اینکه مخلوط شد باقی مانده پودر قند را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش‌دار شود. 3- سپس اسانس وانیل و گردوهای خرد شده را اضافه کنید. 4- ته سینی کاغذ روغنی بیندازید. با قاشق از مواد بردارید و ته سینی بریزید. این کار را با فاصله انجام دهید تا در صورت پهن شدن شیرینی ها به هم نچسبند. 5- روی شیرینی را با مغز گردو تزیین کنید. 6- سینی را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند. 7- شیرینی آماده را از فر خارج کنید و پس اینکه خنک شد با پودر قند تزئین و سرو کنید ( این شیرینی در ظرف دربسته تا چند روز قابل نگهداری است ). نکات 👈 اگر تخم مرغ ها بزرگ هستند به جای 6 عدد از 4 عدد زرده استفاده کنید. 👈 اگر ابتدای کار وسط شیرینی مرطوب بود نگران نباشید. بعد از خنک شدن شیرینی خشک میشود. 👈 اگر برای شکل دادن به شیرینی ها قاشق مناسبی ندارید میتوانید با کمک اسکوپ ساز به شیرینی ها شکل و اندازه یکسان بدهید. @ashpazzkhooneh
ژله آکواریوم مواد لازم پاستیل به شکل ماهی .. برگ .. جلبک ژله بلوبری ... 1 یا 2 بسته قالب یا تنگ ماهی یا ظرف پیرکس طرز تهیه 1- برای درست کردن این ژله زیبا ابتدا هر بسته ژله را داخل یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان آب سرد به آن افزوده ، خوب هم بزنید. 2- مایه را از صافی عبور دهید تا تکه های ژله باقی نماند و ژله را در یک آکواریوم و یا یک ظرف مناسب ریخته آن را در یخچال بگذارید تا نیم بند شود، دقت کنید که ژله کاملا بسته نشود و اصطلاحا نیم بند شود. 3- بعد از نیم بند شدن ژله آن را از یخچال بیرون آورده و پاستیل ها را داخل آن قرار داده و در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود. 4- بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را با شکلات های سنگی به سلیقه خودتان تزیین کنید. @ashpazzkhooneh
شیرینی صدفی مواد لازم کره -- 115 گرم (کمی بیشتر برای چرب کردن قالب) تخم مرغ بزرگ -- 2 عدد شکر -- 1/2 پیمانه (100 گرم) رنده پوست لیمو -- 2 قاشق چایخوری وانیل -- 1/2 قاشق چایخوری آرد سفید الک شده -- 1 پیمانه (115 گرم) بیکینگ پودر -- 1/2 قاشق چایخوری نمک -- 1/8 قاشق چایخوری پودر قند -- دلخواه برای تزیین طرز تهیه 1- تخم مرغ ها را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. در شروع کار کره را روی حرارت کم یا در مایکروفر آب کنید و بگذارید در طول هم زدن تخم مرغ، کمی خنک شود. 2 - تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید. شکر را اضافه کنید. به مدت 8 دقیقه با سرعت زیاد هم بزنید. بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. اما با همزن دستی هم میشود در تهیه شیرینی صدفی استفاده کرد. بعد از هشت دقیقه هم زدن مایه غلیظ و روشنی ایجاد میشود. وقتی سر همزن را بلند میکنید به شکل روبانی از آن آویزان میشود. از اینجا به بعد دیگر نیازی به همزن برقی ندارید. وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه و مخلوط کنید. 3- آرد الک شده، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه شیرینی صدفی اضافه کنید و هر بار به آرامی زیر و رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند. 4- یک چهارم از کل مایه را داخل کره آب شده بریزید. یک دقیقه آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به مایه اصلی کیک اضافه کنید. مجدداً هم بزنید تا مایه یکدست و براقی ایجاد شود. 5- روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بیش از این خمیر را در یخچال قرار ندهید. چون کره جامد میشود و نمیگذارد شیرینی در فر پف کند. 6- چند دقیقه قبل از بیرون آوردن مایه از یخچال، فر را روی دمای 177 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بگذارید کاملاً گرم شود. دو قاشق کره را آب کنید و با آن کف قالب شیرینی صدفی را چرب کنید. 7- خمیر بعد از ماندن در یخچال اسفنجی میشود. این نشانه خوبی است. سعی نکنید هوای داخلش را خالی کنید. وسط هر حفره از قالب یک قاشق پر از خمیر بریزید. نیازی نیست آن را پخش کنید. اگر خمیر اضافه دارید دوباره روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. 8- 10-12 دقیقه مادلین ها را در فر بگذارید. شیرینی وقتی آماده است که وقتی رویش را آرام با انگشت فشار میدهید حالت فنری داشته باشد. بگذارید یکی دو دقیقه بعد از خارج کردن از فر خنک شوند. سپس قالب را برگردانید. شیرینی ها را روی دیس یا خنک کننده کیک بچینید تا کمی از داغی بیافتند. 9- در آخر هم پودر قند بپاشید. نکات ⬅️ معمولاً روی این شیرینی ها فقط پودر قند میپاشن. اما میتونید برای داشتن شیرینی صدفی مجلسی تر اون رو توی شکلات آب شده بزنید و روش مغزهای خرد شده بریزید. ⬅️ اگر قالب صدفی ندارید میتونید از قالب مافین کوچک هم استفاده کنید. اما دقیقا بافت ترد مادلین رو پیدا نمیکنه. به نظرم ارزشش رو داره که یه قالب صدفی تهیه کنید. میتونید کوکی های دیگه هم با این قالب به شکل صدفی درست کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
پاک کردن لکه های زرد روی یخچال👇 هنگامی که لکه هایی روی یخچال به رنگ زرد ایجاد شده و با هیچ مایع پاک کننده ای رفع نمیشود در آن هنگام کمی پنبه را به سرکه آغشته کنید و با آن روی لکه های زرد رنگ بکشید. بگذارید کمی بماند بعد با یک ابر تمیز روی آن را بکشید. سریعاً‌ پاک می شود. @ashpazzkhooneh
animation.gif
222.1K
دلمه قارچ با مرغ مواد لازم قارچ -- نیم کیلوگرم سینه مرغ -- 1 عدد روغن زیتون -- 2 قاشق غذاخوری پیاز -- 1 عدد فلفل دلمه ای -- 1 عدد پنیر موزارلا -- 200 گرم سس گوجه فرنگی -- 2 قاشق غذاخوری زردچوبه،نمک،فلفل -- به مقدار لازم موادلازم برای سس آرد -- 3 قاشق غذاخوری شیر -- 1 پیمانه کره -- 50 گرم طرز تهیه 1- ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید. 2- سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید. 3- بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند. 4- چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. 5- در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود. تهیه سس 6- ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود. 7- سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید. 8- پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. 9- پس از انکه تمام شیر را اضافه کردید هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. 10- سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید . 11- فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 12- قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید. 13- 20 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد. @ashpazzkhooneh
#_کیک_سبزیجات 🔹۲ تخم مرغ 🔹۱ پیمانه ماست 🔹۱/۲ پیمانه روغن مایع 🔹نمک و فلفل سیاه 🔹۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر 🔹۲ پیمانه آرد 🔹۲ سیب زمینی خام خرد شده 🔹۲ هویج رنده شده 🔹۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده 🔹مقداری جعفری یا شوید خرد شده 🔹مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری) طرز تهیه: تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنید، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید، بقیه مواد هم اضافه کنید .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روی آن را کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شود. @ashpazzkhooneh
پاناکوتای زعفرانی مواد لازم شیر ... یک و نیم پیمانه خامه ... یک بسته(پاکت صورتی) شکر ... نصف پیمانه پودر ژلاتین ... دو قاشق سوپخوری زعفران ... به میزان لازم طرز تهیه 1- ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب مخلوط کرده و با حرارت غیرمستقیم آن را حل کنید . 2- شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و ژلاتین حل شده را افزوده و هم بزنید. 3- زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که خامه بپزد. 4- دقت کنید قبل از اینکه خامه بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید. 5- مواد را بعد از غلیظ شدن در قالب مناسب ریخته بگذارید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن دسر آن را برای نصف یک روز در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد. 6- در صورت تمایل میتوانید مقداری گلاب داخل دسر بریزید @ashpazzkhooneh