animation.gif
222.1K
دلمه قارچ با مرغ
مواد لازم
قارچ -- نیم کیلوگرم
سینه مرغ -- 1 عدد
روغن زیتون -- 2 قاشق غذاخوری
پیاز -- 1 عدد
فلفل دلمه ای -- 1 عدد
پنیر موزارلا -- 200 گرم
سس گوجه فرنگی -- 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک،فلفل -- به مقدار لازم
موادلازم برای سس
آرد -- 3 قاشق غذاخوری
شیر -- 1 پیمانه
کره -- 50 گرم
طرز تهیه
1- ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
2- سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
3- بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
4- چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
5- در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
تهیه سس
6- ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
7- سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
8- پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9- پس از انکه تمام شیر را اضافه کردید هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
10- سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
11- فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
12- قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
13- 20 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد.
@ashpazzkhooneh
#_کیک_سبزیجات
🔹۲ تخم مرغ
🔹۱ پیمانه ماست
🔹۱/۲ پیمانه روغن مایع
🔹نمک و فلفل سیاه
🔹۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
🔹۲ پیمانه آرد
🔹۲ سیب زمینی خام خرد شده
🔹۲ هویج رنده شده
🔹۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده
🔹مقداری جعفری یا شوید خرد شده
🔹مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنید، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید، بقیه مواد هم اضافه کنید .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روی آن را کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شود.
@ashpazzkhooneh
پاناکوتای زعفرانی
مواد لازم
شیر ... یک و نیم پیمانه
خامه ... یک بسته(پاکت صورتی)
شکر ... نصف پیمانه
پودر ژلاتین ... دو قاشق سوپخوری
زعفران ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب مخلوط کرده و با حرارت غیرمستقیم آن را حل کنید .
2- شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و ژلاتین حل شده را افزوده و هم بزنید.
3- زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که خامه بپزد.
4- دقت کنید قبل از اینکه خامه بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید.
5- مواد را بعد از غلیظ شدن در قالب مناسب ریخته بگذارید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن دسر آن را برای نصف یک روز در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد.
6- در صورت تمایل میتوانید مقداری گلاب داخل دسر بریزید
@ashpazzkhooneh
#پودینگ_شکلاتی
مواد لازم:
🔺۴ ق غ پودر کاکائو
🔺 یک پیمانه شکر
🔺 ۲ ق غ ارد برنج
🔺 نصف ق چ نمک
🔺 نشاسته ذرت ۴ ق غ
🔺 ۱ لیتر شیر پرچرب
🔺۱ پیمانه شکلات خرد شده
🔺۴ ق غ خامه پرچرب
طرز تهیه :
همه مواد خشک رو باهم داخل ظرف مخلوط می کنیم اینکار باعث میشود کاکائو گوله گوله نشود بعد شیر را اضافه می کنیم مدام روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ و پودینگی شود شکلات و خامه رو اضافه کرده و یک کم قل بزندو سپس خاموش می کنیم و تا داغ هست داخل جام ها ریخته و میگذاریم خنک شود.
@ashpazzkhooneh
شنیسل ماهی
مواد لازم
ماهی ... 1 عدد
آب لیمو ... 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ... 1 عدد
سویا سس ... 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید ... 3-2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری ... 3-2 قاشق غذا خوری
نمک ... به مقدار دلخواه
فلفل ... به مقدار دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- ماهی را به مدت 20دقیقه با آب لیمو ، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.
2- ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود.
3- سپس آن را به آرد معمولی، سپس تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
@ashpazzkhooneh
فری تاتای سبزیجات (ایتالیایی)
مواد لازم
پیاز خرد کرده ... یک دوم پیمانه
روغن ... به میزان لازم
بروکلی گلچهای خرد کرده و پخته ... 2 پیمانه (300 گرم)
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده ... یک پیمانه
ریحان خرد کرده ... 2 قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته ... یک پیمانه
نمک و فلفل ... به میزان لازم
مرغ پخته و خرد کرده ... یک پیمانه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ... یک دوم پیمانه
تخممرغ همزده ... 6-8 عدد
پنیر اضافی ... یک دوم پیمانه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- آنگاه در تابه مناسبی پیاز و قدری روغن را روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.
3- حالا بروکلی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
4- سپس در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ریحان، پاستا، نمک، فلفل، مرغ و پنیر را به همراه پیازداغ و بروکلی بریزید و مخلوط کنید.
5- اینک تخممرغها را افزوده و با مواد ترکیب کنید.
6- سپس ظرف مناسبی را به روغن آغشته کنید.
7- حالا مایه فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و پنیر بریزید.
8- اکنون در فر گرم کرده به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا فریتا پخته و طلائی شود.
نکته
👈 در صورت دلخواه میتوانید پس از نیمپز شدن، سطح فریتاتا را با پنیر اضافی بپوشانید تا زیباتر و خوشمزهتر شود.
@ashpazzkhooneh
ماکارون فرانسوی با مغز شکلاتی
مواد لازم
سفیده تخم مرغ ... 3 عدد
شکر سفید ... 1/4 فنجان
پودر کاکائو ... 3 قاشق غذاخوری
پودر قند ... 1 و 2/3 فنجان
آرد بادام (بادام آسیاب شده) ... 1 فنجان
وانیل ... 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- برای تهیه ماکارون به قالب سیلیکنی نیاز دارید. پس قالب را آماده کنید.
2- سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن آنقدر بهم بزنید تا کاملا کف کند، سپس شکر سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا براق و پفی و زیبا شود.
3- خاک قند و پودر بادام را در ظرفی جداگانه به آرامی باهم الک کنید.
4- مخلوط پودر بادام را روی مخلوط سفیده آرام آرام بپاشید و هم بزنید.
5- حدودا 1/3 یا کمتر از مایه ماکارون بردارید و برای پر کردم مغز آن نگهدارید. بقیه مایه را با تقریبا 1/2 قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید تا کمی رنگ بگیرد.
6- مایه ماکارون را در قیف پلاستیکی بریزید و به صورت گرد روی قالب سیلیکونی بریزید.
7- قالب را به مدت 1 ساعت در فر 140 درجه سانتی گراد قرار دهید. شیرینی ها را تا زمانی که کمی قهوه ای کم رنگ شوند بپزید.
8- در حین پخت ماکارون مایه مغزی را با چند قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و روی شیرینی ها بریزید و آنها را ساندویچی کنید.
@ashpazzkhooneh
#_کیک_سبزیجات
🔹۲ تخم مرغ
🔹۱ پیمانه ماست
🔹۱/۲ پیمانه روغن مایع
🔹نمک و فلفل سیاه
🔹۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
🔹۲ پیمانه آرد
🔹۲ سیب زمینی خام خرد شده
🔹۲ هویج رنده شده
🔹۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده
🔹مقداری جعفری یا شوید خرد شده
🔹مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنید، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید، بقیه مواد هم اضافه کنید .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روی آن را کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شود.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
سوفله اسفناج و ژامبون
مواد لازم
اسفناج ... 300 گرم
شکر ... یک قاشق سوپخوری
سس بشامل ... یک فنجان
آرد سفید ... یک قاشق سوپخوری
کالباس ... 250 گرم
کره ... 100 گرم
پنیر گرویر ... 50 گرم
زرده تخم مرغ ... 4 عدد
سفیده تخم مرغ ... 4 عدد
فلفل و نمک ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ساقه اسفناج را از برگش جدا کنید و برگ های آن را تمیز بشویید.سپس برگ ها را با یک قاشق مرباخوری جوش شیرین ، مقداری نمک و 2 تا 3 لیوان آب روی حرارت قرار دهید و در ظرف را باز نگه دارید و اجازه دهید تا آب اسفناج ها به جوش بیاید.در این فاصله اسفناج ها را چند دفعه هم بزنید.
2- وقتی اسفناج به جوش آمد 15 دقیقه با حرارت کم آن را هم بزنید تا بپزد.اسفناج پخته شده را در صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس کره را در یک ظرف لعابی که روی حرارت ملایم قرار دادیم آب کنید و داخل کره یک قاشق آرد بریزید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. بعد اسفناج را به آرد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب اسفناج کاملا بخار شود. مخلوط آرد و اسفناج را از روی حرارت بردارید و کالباس های خرد شده را به آنها اضافه کنید.
4- سپس سس بشامل را داخل آن مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
5- در ظرفی جدا گانه زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. و سفیده را آنقدر هم بزنید تا سفت شود و از ظرف بر نگردد . زرده را هم انقدر بزنید تا کف کند و سفید شود.مایه اسفناج را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بعد سفیده را به آرامی به مایه اسفناج اضافه کنید.
6- کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و نصف پنیر رنده شده را ته ظرف بپاشید. سپس مواد سوفله آماده شده را در ظرف بریزید و روی سوفله را با پنیر بپوشانید.
به دو روش میتوانید سوفله را بپزید.
🔸 از طریق حرارت مستقیم و از طریق بن ماری،اگر خواستید به روش بن ماری سوفله را بپزید میتوانید ظرف سوفله را در یک ظرف دیگری قرار دهید طوری که نصف ظرف سوفله در آب قرار گیرد.
بعد ظرف آب را داخل فر میگذاریم و فر را با دمای 350 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سوفله را به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر قرار میدهیم تا پف کند و بپزد.دقت کنید که در این مدت در فر را باز نکنید. و بلافاصله سوفله آماده شده را مصرف کنید.
🔸 اگر هم بخواهید با حرارت مستقیم سوفله را بپزید باید ظرف سوفله را در اولین طبقه فر از پایین قرار دهید تا بپزد.
نکات
🔻 زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه.
🔺 زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
@ashpazzkhooneh
#کوکی_شکلاتی_ترکدار
مواد لازم:
آرد 180 گرم
پودر کاکائو 5 ق غ
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1 ق چ
شکلات تلخ 50 گرم
کره نرم شده 30 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم
عصاره وانیل 2 ق چ
پودر شکر 60 گرم
طرز تهیه:
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. شکلات را روی بخار آب به همراه کره آب کنید. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا پوک شود شکلات آب شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید مواد خشک را به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید روی کاسه را با نایلون بپوشانید و دو ساعت در یخچال گذاشته. از خمیر به اندازه فندق برداشته گرد کنید و در پودر شکر بغلطانید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله از هم بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
@ashpazzkhooneh
استانبولی
مواد لازم
پیاز متوسط ... 2 عدد
گوجه متوسط ... 5 عدد
سیب زمینی درشت ... 1 عدد
برنج ... 3 پیمانه
نمک ... 3 قاشق چایخوری
رب ... 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری
فلفل ... به مقدار کافی
طرز تهیه
1- برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید. در ابتدای کار، پیازها را خرد کنید.
2- کف قابلمه را چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. به پیاز زردچوبه بزنیدو یک تفت دیگر بدهید.
3- گوجه ها را نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق رب گوجه و نمک به پیاز اضافه کنید. 10 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند.
4- سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سس گوجه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت بدهید.
5- آب برنج را جدا کنید. برنج را همراه مقدرای آب جوش به مخلوط اضافه کنید (در حدی که نصف بند انگشت آب روی برنج باشد).
6- وقتی آب پلو بخار شد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید دم بکشد.
7- بعد از دم کشیدن پلو استانبولی را در دیس مورد نظر بکشید. میتوانید آن را با کمی سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید.
نکات
👈 اگر دوست داشته باشید میتوانید برای عطر بهتر، کمی دارچین به استانبولی پلو اضافه کنید.
👈 یک راه دیگر تهیه استانبولی این است که سیبزمینی را جداگانه سرخ کنید و در آخر لا به لای دمی گوجه قرار دهید.
👈 بسته به نوع برنج ممکن است لازم باشد مقدار کمتری آب اضافه کنید تا پلو شما شفته نشود. پس سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه طبخ آن را داشتهاید و میدانید چقدر آب نیاز دارد.
@ashpazzkhooneh