eitaa logo
آشپزخونه
213هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪یک صبحانه گیاهی و رژیمی 🌰مواد لازم : 🔸جو پخته شده ۱ فنجان 🔸 آرد بادام ۱/۲ فنجان 🔸 آلبالو خشک یا کرن بری۳/۱ فنجان 🔸* کره بادام زمینی طبیعی ۲/۱ فنجان 🔸پودر کاکائو با کیفیت خوب۱ قاشق غذاخوری 🔸عسل۳ قاشق غذاخوری 🔸وانیل۱ قاشق چای خوری ☑️* کره بادام زمینی طبیعی یا کره ای ازآجیلهای مورد علاقتان 🌰طرز تهیه : تمام مواد بالا را در یک کاسه بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید . حالا آنها را به صورت گلوله های کوچک در آورید ( به اندازه ۱ اسکوپ ) و در یخچال قرار دهید تا آماده شود و بعد نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از قاصدک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 مژده 🌸 مژده بزرگترین رویداد آموزشی قرآنی کشور 🔻🔻🔻🔻🔻🔻 💠 شروع ثبت نام دوره آموزش قرآن همراه اعطای مدرک معتبر بصورت ارسال پستی درب منزل! 📬 ✍️ خواهران و برادران (مربی خانم و آقا) ✍️ اعطای گواهی معتبر از سازمان اوقاف ✍️ سنین بالای ده سال 🔴 ظرفیت: 3000 نفر برای ثبت نام به کانال زیر مراجعه کنید: eitaa.com/joinchat/1221263465C4039134eea 📆 شروع دوره: 12 تیر ماه
🍆بادمجان سوخاری فیلیپینی 🥦بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد 🥦تخم مرغ : 2 عدد 🥦ارد سوخاری : مقداری 🥦نمک فلفل 🥦پودر پیاز و سیر 🥪طرز تهیه 🥪 🍆بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید. بادمجانها رو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. سپس بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان . 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛نخود پلو🍛 🫕مواد لازم : ☢️نخود سبز پخته : 2 پیمانه ☢️شوید خشک : 1 پیمانه ☢️برنج : 2 پیمانه ☢️روغن، نمک و ادویه : به مقدار لازم 🍃طرز تهیه 🍃 ایتداد نخود سبز را پخته و می گذاریم تا سرد شود. برنج را آبکش کرده و لابه لای برنج مانند لوبیا پلو ، ابتدا نخود سبز سپس ادویه، روغن، نمک و شوید را ریخته و می گذاریم تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج غذای شما حاضر است. 🍀نکته🍀 می توانید لابه لای پلو علاوه بر شوید و نخود از مرغ چخته شده یا گوشت چرخ کرده مخلوط با کمی رب استفاده کنید. 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ایتایار
😋کانالی پر از آموزش خوشمزه جات و دستورات ساده و اسون آشپزی اونم به شکل ویدئو و کلیه مراحل تصویری😳 👌از انواع #شیرینی_جات بدون فر تا نحوه #کنسرو_کردن سبزیجات و #بلانچ سبزیجات آموزش انواع #بستنی ها از #چوبی و مگنوم تا #سنتی 🎂از # دلمه ها تا #شیرینی_تر و حتی درست کردن و زدن #خامه 🥤انواع شربت ها و #مرباهای فصل 🍱#حریره_سیر و #ترشی_سیر انواع #دسرهای خوشمزه و بورانی ها و حتی #فر_دست_ساز بیایید همه رو تو کانال زیر ببینید و بپزید👇 https://eitaa.com/joinchat/3533766762C6aba61133d
🍛نکات ته چین مرغ✔️ 🫕ماست ته چین هر چه‌ غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد. 🫕اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید. 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅ته چین هویج 🥕🥕🥕🥕🥕 برنج : 3 پیمانه هویج : 500 گرم فیله مرغ : 300 گرم زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری تخم‌ مرغ: 3 عدد ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری پیاز : یک عدد کره : 50 گرم دارچین : یک قاشق مرباخوری زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روغن مایع : به میزان لازم 🥘طرز تهیه ته چین هویج ☘️برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید. کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید. برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید. مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید. کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲آش رشته رنگارنگ به سبک اردبیلی 🍲 مواد لازم: ▫️حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید): از هر کدام یک پیمانه ▫️برگه زردآلو (قیصی): ۸ – ۱۰ عدد ▫️آلو بخارا: ۵-۸ عدد ▫️گوجه سبز تازه یا فریز شده: ۵ – ۸ عدد ▫️آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده: سه چهارم پیمانه ▫️ذغال اخته: یک چهارم پیمانه ▫️رشته آش: حدود یک بسته ▫️نمک و زردچوبه: به مقدار لازم ▫️روغن و رب: به مقدار لازم ▫️نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین 🍲طرز تهیه : آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد ) میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم ) بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم. به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.رب را هم می افزاییم.حدود ۱۵ دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و … تزیین میکنیم. 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍞نان موز🍌🍌 🥨مواد لازم : 🥯آرد : 2 پیمانه 🥯جوش شیرین : قاشق چایخوری 🥯نمک : یک چهارم قاشق چایخوری 🥯شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه 🥯کره : نصف پیمانه 🥯تخم مرغ : 2 عدد 🥯موز: 2 عدد 🍌🍌طرز تهیه :🍣 قبل از پخت، فر را گرم کنید(175 درجه سانتیگراد) و قالب را هم چرب کنید. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد را که از قبل الک کرده‌اید، با یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک چهارم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. در ظرفی دیگر نیز سه چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای را با نصف پیمانه کره ترکیب کنید. حالا دو عدد تخم مرغ را که شکسته و هم زده‌اید همراه با تکه‌های موز له‌شده، داخل این مواد بریزید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شود. سپس این مخلوط را به ترکیب آرد و جوش شیرین اضافه کنید. مواد خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 60 تا 65 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است، آن را بپزید. وقتی نان آماده شد باید چنگالی داخل آن فرو کنید که اگر مایه نان به آن نچسبد، مشخص می‌شود نان پخته و آماده شده. حالا باید بگذارید ده دقیقه بماند تا کمی خنک شود و پس از آن، نان را از فر خارج کنید.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕