eitaa logo
آشپزخونه
209.9هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
7.6هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
📌دستور پخت املت با گوشت دستور پخت 🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید. 🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید. 🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید. پخت املت 🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسفناج_پلو موادلازم🥣 ❌برنج ۴پیمانه ❌اسفناج ۳۰۰گرم ❌پیاز ۲تا ❌سیر ۲حبه ❌قارچ به دلخواه طرز تهیه🍵 🔶پیاز رو نگینی کنید و تفت بدین تا سبک شه ،اسفناج رو خرد کنید و اضافه کنید ، سیر رو هم رنده کنید و تفت بدین ،۵دقیقه کافیه ، قارچ ورقه شده رو هم اضافه کنید و یه کم دیگه تفت بدین ، نمکو فلفل بزنید . برنج رو آبکش کنید یا به صورت کته قبل از دم گذاشتن آماده کنید و با مواد بالا مخلوط کنید و دم کنید تا آماده بشد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_ماست_خامه موادلازم🥣 ♦️پودر ژله ۱ بسته 🔺ماست‏ شیرین ۳/۴ پیمانه ♦️خامه‏ صبحانه ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه🍚 🔴پودر ژله با طعم دلخواه را با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید تا شفاف بشه. 🔴ماست و خامه رو با قاشق خوب بزنید تا روان بشه و به دمای محیط برسه. 🔴ماست و خامه زده شده رو با ژله که باید هم دما باشند مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست بشه. 🔴در قالب مورد نظر بگذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_ماست_کشمشی موادلازم🥣 🔸تخم مرغ 3 عدد 🔸شکر یک پیمانه سرخالی 🔸ماست نصف پ 🔸روغن مایع نصف پ 🔸آرد یک و سه چهارم پ 🔸وانیل 1/2 ق چ 🔸بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرخالی 🔸کشمش نصف پ ❇️تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار بشه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کردیم روکم کم به مواد اضافه میکنیم در آخر کشمش رو که با دو قاشق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فری که از قبل با دمای 180 گرم کردیم بمدت تقریبا 45 دقیقه قرار میدیم. این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ‏TRUST IN GOD
🏴ماجرای رو از زبان عمو قصه گو در کانال زیر بشنوید👇🏴 ✅ 🔆برای حضور در کانال 👇 https://eitaa.com/joinchat/3679125579Ce5d4042124
#سوپ_سیب_زمینی پخته شده مواد لازم🥣 +۱۲ ورق ژامبون +۲/۳ لیوان آرد چند منظوره +۷ لیوان شیر +۲/۳ لیوان کره ی تقلیدی (مارگارین) +۴ سیب زمینی پخته شده (پوست گرفته شده و خرد شده) +۴ عدد پیازچه ی خرد شده +یک لیوان خامه ی ترش + ۱/۴ ۱ لیوان پنیر چدار +۱ قاشق چای خوری نمک 🔷ژامبون ها را در ماهیتابه ریخته و بر روی شعله ی متوسط سرخ کنید.سپس روغنش را به خوبی گرفته و کنار بگذارید. 🔷 کره ی تقلیدی را در یک قابلمه بر روی شعله ی متوسط آب کنید.سپس در آرد چند منظوره ریخته و به خوبی هم بزنیدسپس شیر را به آرامی اضافه کرده و همچنان هم بزنید.سیب زمینی و پیاز را اضافه کرده و بعضی وفت ها هم بزنید. 🔷شعله را کم کنید و بر روی شعله ی کم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.اکنون بقیه ی مواد را اضافه کرده به پختن تا زمانی که پنیر آب شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
طرز پخت میگو پلو #میگوپلو مواد لازم🥣 🔶۲ پیمانه برنج خام 🔶۱ عدد پیاز خرد 🔶۵ الی ۶ حبه سیر 🔶۵ قاشق غذاخوری گشنیز 🔶زعفران به مقدار لازم ۳۰۰ گرم میگو 🔶ادویه جات ترشی جات: زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز 🔺 برنج و آب را درون یک ماهیتابه یا قابلمه بریزید و روغن و نمک اضافه کنید. پس از اضافه کردن نمک بگذارید بپزد تا آب تقریباً به طور کامل تبخیر شود. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت برداشته و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا کمی خنک شود. 🔺همانطور که برنج در حال پختن است ، شروع به آماده کردن میگو کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز تفت دهید را تا زمانی که طلایی شود. سیر خرد شده و گشنیز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت کنید. 🔺حالا میگوهای پوست کنده و تمیز شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه بپزید. بعد از اضافه کردن میگو، رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و قلقل را نیز اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بپزید تا میگو ها کاملاً پخته شود. 🔺 در یک بشقاب بزرگ، یک لایه برنج و بالای آن را با یک لایه میگو و پیاز بپوشانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراك_قارچ_هويج_بخارپز مواد لازم🥣 🔹قارچ …………………………… 400 گرم 🔹هويج …………………………. 2 عدد بزرگ 🔹پياز ……………………………. يك عدد كوچك 🔹فلفل دلمه اي ……………….. 1/2 عدد 🔹روغن زيتون…………………. 1 قاشق غذاخوري 🔹نمك ، فلفل و زردچوبه …… به ميزان لازم طرز تهيه🍵 🔹كف ماهيتابه را با روغن چرب كنيد. بهتر است از ماهيتابه رژيمي استفاده كنيد. در صورت در دسترس نبود از ماهيتابه نچسب استفاده كنيد تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند. 🔹پياز ، قارچ، هويج و فلفل دلمه را در ماهيتابه ريخته و نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد . زير حرارت را كم كرده و در ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد بخارپز شوند. 🔹چون قارچ به اندازه كافي آب مي اندازد نيازي به اضافه كردن آب نيست و تا آب قارچ كشيده شود خوراك شما نيز آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فتوچینی_سبزیجات مواد لازم🥣 🔶فتوچینی یا ماکارونی نواری ………… 250 گرم ( نصف بسته ) 🔶سیر ………………………………………..5 حبه ( درسته با پوست ، شسته شده ) 🔶کدو سبز ………………………………… 3 عدد 🔶هویج ……………………………………… 2 عدد 🔶روغن زیتون …………………………….1 قاشق غذاخوري 🔶نمک و فلفل ……………………………..به ميزان لازم 🔶مغر تخمه آفتابگردان ……………….. 2 قاشق غذاخوري طرز تهیه 🍵 🔴هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید . 🔴آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید . 🔴فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید . 🔴در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پنجره یِ دلت را رو به خوشبختی باز کن عشق را به قلبت دعوت کن و نفس بکش هوایِ مهربانی را صبح بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_گوشت_پنیر_قارچ ⚫️ابتدا ماهیتابه را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز نگینی خرد شده تفت دهید و ٢٠٠ گرم قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. دو عدد فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز را هم ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه قارچ‌ها را اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید. حالا سه عدد تخم مرغ را با فاصله روی مواد سرخ شده بشکنید و بعد از سه دقیقه ماهیتابه را از روی شعله بردارید. صبحانه شما همراه با نان آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕