📌دستور پخت املت با گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسفناج_پلو
موادلازم🥣
❌برنج ۴پیمانه
❌اسفناج ۳۰۰گرم
❌پیاز ۲تا
❌سیر ۲حبه
❌قارچ به دلخواه
طرز تهیه🍵
🔶پیاز رو نگینی کنید و تفت بدین تا سبک شه ،اسفناج رو خرد کنید و اضافه کنید ، سیر رو هم رنده کنید و تفت بدین ،۵دقیقه کافیه ، قارچ ورقه شده رو هم اضافه کنید و یه کم دیگه تفت بدین ، نمکو فلفل بزنید .
برنج رو آبکش کنید یا به صورت کته قبل از دم گذاشتن آماده کنید و با مواد بالا مخلوط کنید و دم کنید تا آماده بشد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_ماست_خامه
موادلازم🥣
♦️پودر ژله ۱ بسته
🔺ماست شیرین ۳/۴ پیمانه
♦️خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه🍚
🔴پودر ژله با طعم دلخواه را با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید تا شفاف بشه.
🔴ماست و خامه رو با قاشق خوب بزنید تا روان بشه و به دمای محیط برسه.
🔴ماست و خامه زده شده رو با ژله که باید هم دما باشند مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست بشه.
🔴در قالب مورد نظر بگذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_ماست_کشمشی
موادلازم🥣
🔸تخم مرغ 3 عدد
🔸شکر یک پیمانه سرخالی
🔸ماست نصف پ
🔸روغن مایع نصف پ
🔸آرد یک و سه چهارم پ
🔸وانیل 1/2 ق چ
🔸بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرخالی
🔸کشمش نصف پ
❇️تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار بشه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کردیم روکم کم به مواد اضافه میکنیم در آخر کشمش رو که با دو قاشق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فری که از قبل با دمای 180 گرم کردیم بمدت تقریبا 45 دقیقه قرار میدیم.
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از TRUST IN GOD
#جا_مانده_ایم
🏴ماجرای #اربعین رو از زبان عمو قصه گو در کانال زیر بشنوید👇🏴
✅ #روانخوانی_قرآن
✅#چرتکه
✅ #حفظ_قرآن
✅ #انگلیسی
✅ #عربی
✅ #نقاشی
✅ #احکام_پسران
✅ #احکام_دختران
✅ #خط_تحریری
✅#پاستل
✅#مداحی
🔆برای حضور در کانال 👇
https://eitaa.com/joinchat/3679125579Ce5d4042124
#سوپ_سیب_زمینی پخته شده
مواد لازم🥣
+۱۲ ورق ژامبون
+۲/۳ لیوان آرد چند منظوره
+۷ لیوان شیر
+۲/۳ لیوان کره ی تقلیدی (مارگارین)
+۴ سیب زمینی پخته شده (پوست گرفته شده و خرد شده)
+۴ عدد پیازچه ی خرد شده
+یک لیوان خامه ی ترش
+ ۱/۴ ۱ لیوان پنیر چدار
+۱ قاشق چای خوری نمک
🔷ژامبون ها را در ماهیتابه ریخته و بر روی شعله ی متوسط سرخ کنید.سپس روغنش را به خوبی گرفته و کنار بگذارید.
🔷 کره ی تقلیدی را در یک قابلمه بر روی شعله ی متوسط آب کنید.سپس در آرد چند منظوره ریخته و به خوبی هم بزنیدسپس شیر را به آرامی اضافه کرده و همچنان هم بزنید.سیب زمینی و پیاز را اضافه کرده و بعضی وفت ها هم بزنید.
🔷شعله را کم کنید و بر روی شعله ی کم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.اکنون بقیه ی مواد را اضافه کرده به پختن تا زمانی که پنیر آب شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
طرز پخت میگو پلو
#میگوپلو
مواد لازم🥣
🔶۲ پیمانه برنج خام
🔶۱ عدد پیاز خرد
🔶۵ الی ۶ حبه سیر
🔶۵ قاشق غذاخوری گشنیز
🔶زعفران به مقدار لازم ۳۰۰ گرم میگو
🔶ادویه جات ترشی جات: زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز
🔺 برنج و آب را درون یک ماهیتابه یا قابلمه بریزید و روغن و نمک اضافه کنید. پس از اضافه کردن نمک بگذارید بپزد تا آب تقریباً به طور کامل تبخیر شود. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت برداشته و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا کمی خنک شود.
🔺همانطور که برنج در حال پختن است ، شروع به آماده کردن میگو کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز تفت دهید را تا زمانی که طلایی شود. سیر خرد شده و گشنیز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت کنید.
🔺حالا میگوهای پوست کنده و تمیز شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه بپزید. بعد از اضافه کردن میگو، رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و قلقل را نیز اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بپزید تا میگو ها کاملاً پخته شود.
🔺 در یک بشقاب بزرگ، یک لایه برنج و بالای آن را با یک لایه میگو و پیاز بپوشانید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراك_قارچ_هويج_بخارپز
مواد لازم🥣
🔹قارچ …………………………… 400 گرم
🔹هويج …………………………. 2 عدد بزرگ
🔹پياز ……………………………. يك عدد كوچك
🔹فلفل دلمه اي ……………….. 1/2 عدد
🔹روغن زيتون…………………. 1 قاشق غذاخوري
🔹نمك ، فلفل و زردچوبه …… به ميزان لازم
طرز تهيه🍵
🔹كف ماهيتابه را با روغن چرب كنيد. بهتر است از ماهيتابه رژيمي استفاده كنيد. در صورت در دسترس نبود از ماهيتابه نچسب استفاده كنيد تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
🔹پياز ، قارچ، هويج و فلفل دلمه را در ماهيتابه ريخته و نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد . زير حرارت را كم كرده و در ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد بخارپز شوند.
🔹چون قارچ به اندازه كافي آب مي اندازد نيازي به اضافه كردن آب نيست و تا آب قارچ كشيده شود خوراك شما نيز آماده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فتوچینی_سبزیجات
مواد لازم🥣
🔶فتوچینی یا ماکارونی نواری ………… 250 گرم ( نصف بسته )
🔶سیر ………………………………………..5 حبه ( درسته با پوست ، شسته شده )
🔶کدو سبز ………………………………… 3 عدد
🔶هویج ……………………………………… 2 عدد
🔶روغن زیتون …………………………….1 قاشق غذاخوري
🔶نمک و فلفل ……………………………..به ميزان لازم
🔶مغر تخمه آفتابگردان ……………….. 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه 🍵
🔴هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید .
🔴آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید .
🔴فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید .
🔴در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_گوشت_پنیر_قارچ
⚫️ابتدا ماهیتابه را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز نگینی خرد شده تفت دهید و ٢٠٠ گرم قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید. دو عدد فلفل دلمهای قرمز و سبز را هم ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه قارچها را اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید. حالا سه عدد تخم مرغ را با فاصله روی مواد سرخ شده بشکنید و بعد از سه دقیقه ماهیتابه را از روی شعله بردارید. صبحانه شما همراه با نان آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕