#دونات_بلغاری ((یک شام خوشمزه))
🍪مواد لازم:🍪
ارد ......500 گرم
تخم مرغ..... 2 عدد
کره...... 50 گرم
خمیر مایه....... 1قاشق سوپ خوری
اب ولرم...... 1/4 پیمانه
شکر...... 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و آویشن...... به مقدار لازم
سوسیس بلغاری...... 3 عدد
فلفل دلمه خرد شده .......1عدد
شیر 3/4 پیمانه
🍩طرز تهیه:
اب گرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط کرده و کنار بزارید تا عمل اید. تخم مرغ و کره آب شده و شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید و مایه خمیر رو اضافه و ترکیب کنید. سوسیس های خرد شده رو بهمراه فلفل دلمه افزوده .(من سوسیس رنده درشت کردم.فلفل دلمه ای هم خیلی خیلی ریز کردم.) سپس ارد رو بتدریج اضافه و ترکیب کنید تا خمیری بدست اید که به دست تمیز نچسبد. خمیر رو بمدت 2ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق
🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید
نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده
نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع
نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری
11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه.
🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید.
بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید .
پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗#دسر_شکلاتی_نعناییِ 🍧🍨
🍴طرز تهیه
دویست گرم شکلات بن ماری میکنیم سه پیمونه شیر رو با نصف پیمونه شکر روی حرارت میذاریم تا زمانی که شکر داخل شیر حل بشه سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روبا نصف پیمونه شیر بن ماری میکنیم ومیذاریم ازحرارت بیفته یه پیمونه خامه رو با چنگال میزنیم تا روون بشه و به دمای محیط برسه
🍴سه دسته کوچیک نعنای تازه روهمراه یه پیمونه آب روی حرارت زیاد،میذاریم تا آب به جوش بیاد بعد اجازه میدیم با حرارت ملایم عصاره نعنا خارج بشه و میزان آب به نصف پیمونه برسه در نهایت شیر و با شکلات و خامه و ژلاتین مخلوط میکنیم و در آخر عصاره نعنا (باید خنک باشه) رو اضافه میکنیم و داخل قالب دلخواهمون میریزیم و یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سـلام دوستان گل🕊♥️
صبحتــــون دلنشـیـن 🕊♥️
جمعه تون عالی
هر روز شروع قصه ایست🕊♥️
قصه امروزتان
سرشـار از عشــــق و مـحبـت🕊♥️
قصه زندگیتون پراز صفا و صمیمیت
و قصه دلتــون شـاد و بی غصه🕊♥️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تشت_کباب
( جقول مقول)
💐استثناعاً این کباب روی حرارت مستقیم و سیخ کشیدن تهیه نمی شود.💐
❇️روش تهیه
1⃣برای تهیه ی آن تقریباً همه عناصر درون شکمی احشام؛ حتی سیرابی را تمیز و ریز ریز خرد کرده یا چرخ می کنند
2⃣بعد تشت فلزی را روی آتش با شعله زیاد مثل چهار شاخه پیرموس یا مشابه آن بصورت مایل قرار می دهند تا قسمت زیرین آن در حد سرخ شدن داغ شود
3⃣ سپس مواد را روی قسمت داغ تشت می ریزند و دائماً با کتره اسوم کف تشت را می تراشند تا نچسبد از زمانی که نیم سرخ شد کم کم روغن پس می دهد
4⃣ در این موقع به آن پیاز، نمک، زردچوبه، فلفل و گاهاً تکه های گوجه می افزایند و وقتی تقریباً آماده شد آن را بالا شیب نگه می دارند تا هم نسوزد و روغن اضافه اش به انتهای شیب تشت بلغزد
5⃣در همان تشت سری جدید را از سر می گیرند. این کباب جزء عصرانه ایی و صبحانه ای و به ندرت شام و ناهار حاضری یا عبوری در بازار تمام نقاط گیلان است. نسل جدید به آن واویشکا می گویند و غیر گیلانی ها آن را به نام جقول مقول می شناسند!
👩🍳نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شله_خرمایی🍴🍴
🥮دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘#کیک_پیرامید
🍴مواد لازم :
۲ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری
۶۰ گرم شکلات تخته ای
۶۰ گرم شکلات تخته ای تلخ
۱ ق غ کره
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
توت فرنگی یا هر میوه دلخواهی برای تزیین
🍥🥧طرز تهیه 🥧🍥
خامه ها و کره را داخل قابلمه ای ریخته شعله را روشن کنید و هم بزنید وقتی داغ شد و از کناره ها شروع به حباب زدن کرد شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل خامه داغ ذوب شود .بیسکوییت ها را با دست به چند تکه تقسیم کنید و شکلات ولرم شده را با بیسکوییت ها مخلوط کنید اگه ابکی بود کمی دیگه بیسکوییت اضافه کنید کمی از شکلات مایع را برای تزئین توت فرنگی ها بردارید داخل هر قالبی که دوست دارید سلفون یا کیسه فریزر انداخته با مواد پر کنید و ۲ ساعت داخل فریزر قرار داده و سرو کنید روشو با هر میوه ای که دوست داشتین می تونین تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شامی_بادکوبه
🥮طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده کمی نمک زده با یک عدد پیاز چهار قسمت شده و.یک.لیوان اب و کمی ابلیمو روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد طوری که بعد از پخت اب نداشته باشد
زرشک را شسته و.درون ابکش قرار میدهیم تا اب ان کامل برود
سه عدد پیاز را رنده کرده با کمی روغن سرخ کنید تا رنگ ان طلایی شود مرغ پخته شده را ریش کرده و به پیاز اضافه کنید و رب گوجه زده و تفت دهید و نصف استکان زعفران اب کرده اضافه کنید
سیب زمینی پخته شده را پوست گرفته و رنده کنید و.به مواد اضافه کنید
تخم مرغ و نمک و فلفل و بکینگ پودر را خوب زده به موادتون اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید
ته تابه نسوز روغن ریخته و مواد داخل تابه بریزید و درب تابه ببندید و.اجازه بدید مواد پخته بشن میتونید داخل فر با دمای۱۸۰هم این غذا اماده کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ژله_فالوده_ای🍨
مواد اولیه :
پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته
ژله بلوبری 1 بسته
فالوده نیم کیلو(یا دوتا از این فالوده پاستوریزه ها
بستنی وانیلی 1 لیوان و یا نصف لیوان آب سرد
آب داغ 3 لیوان
🥣🍮دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میذاریم توی یخچال تا ببنده.ژله بلوبری رو هم با یه لیوان آبجوش حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشه(یا نصف لیوان آب سرد) ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو(ژله بی بستنیمون رو😂) آروم میریزیم روش و میذاریم داخل یخچال چند ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.
پ.ن:به فالوده آبلیمو نزنیداااا نمیبنده بعد میاین میگین من اشتباه گفتم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کریپس_تخممرغ_با_سوسیس
🔸مواد لازم:
▫️سوسیس مرغ ۴۰۰ گرم
▫️خامه کم چرب۱۰۰ گرم
▫️۱ عدد تخممرغ
▫️۳ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
▫️۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
▫️۳/۴ فنجان خامه ترش
▫️۴ عدد سفیده تخممرغ
▫️جعفری خرد شده در صورت نیاز
🔸طرز تهیه:
مرحله اول: ابتدا پیازها را خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید. بعد سوسیسها را خردکرده و به آن اضافهکنید. برای چند دقیقه آنها را بر روی شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله دوم: پنیرخامهای و خامه ترش را به محتویات درون ماهیتابه اضافهکرده و کاملا باهم مخلوط کنید. زمانی که خامه و پنیرکاملا آب شد شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید. حالا برای تهیه کریپسها سفیده تخممرغ و شیر را در مخلوط کن بریزید. اجازه دهید دستگاه مخلوطکن برای ۱۰ دقیقه آنها را مخلوط کند. بعد ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب بدستآمده را درون ماهیتابه بریزید (که قبلا روغن آن داغ شدهاست) و برای حدود یک دقیقه سرخ کنید تا ترد و قهوهای شوند.
مرحله سوم: حالا کریپسها را با مقدار کافی از سوسیسها پر کنید و داغ نوش جان کنید!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_داغ_کرهای
🔻 مواد لازم
۱۲ عدد سیب کوچک
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک چهارم لیوان شکر قهوای یا سفید
نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
یک قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴ قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان آب
🔻طرز تهیه:
مرحله اول:
پوست سیبها را بکنید و آنها را در یک آرامپز قرار دهید. سپس آب لیمو، شکر قهوهای، دارچین، میخک، وانیل، نمک و نشاسته ذرت را به سیبها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیبها به همه مواد آغشته شوند.
مرحله دوم:
کره را خرد کنید و روی سیبهای مزهدار شده بریزید. سپس آب را بهآرامی به مواد اضافه کنید تا ادویهها از روی سیبها شسته نشوند. در آرامپز را بگذارید و دمای آن را زیاد کنید تا سیبها برای دو ساعت بپزند.
مرحله سوم:
پس از دو ساعت، سیبها را خوب هم بزنید، دوباره در آرامپز را بگذارید و سیبها را برای یک ساعت دیگر بپزید.
مرحله چهارم:
سیبهای کرهای را گرم سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳🥪#خاگینه_سیخی
🧆مواد لازم 🥮🍴
تخم مرغ 1عدد آب 1 استکان و کره 25 گرم سرکه 2 قاشق غذا خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری نمک چند پر و آردبه میزان لازم وروغن برای سرخ کردن و برای شربت شکر 2 لیوان و آب 1 لیوان و آبلیمو چند قطره برای تزیین 2 قاشق عسل ودارچین
🥄🍴طرز تهیه:تخم مرغ ورابا آب وسرکه وکره مخلوط کرده وروی آن جوش شیرین و نمک را ریخته ومخلوط میکنیم و آردرا کم کم اضافه میکنیم تایک خمیر نرم به دست آید خمیررا بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت استراحت میدهیم و بوسیله نشاسته باز میکنیم و به نوارهای 5 سانتی می بریم و رول کرده البته به صورت زیگ زاگ وروی سیخ می زنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم وداخل شربت آماده می گذاریم وبرای سرو روی خاگینه هاعسل ودارچین می دهیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕