eitaa logo
آشپزخونه
209.7هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
7.7هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥥 🍲سینه مرغ یا ران مرغ: 1 کیلو 🍲نارگیل: 400 گرم 🍲رب انار: 2 قاشق غذاخوری 🍲سرکه یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری 🍲پیاز: 2 عدد 🍲آلو بخارا: 100 گرم 🍲چوب دارچین کوچک: 2 عدد 🍲فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 🍲زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری 🍲پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری 🍲پودر زنجبیل: به مقدار کم 🥣طرز تهیه🥣 درتابه ای مناسب مقداری روغن داغ کرده، پیاز ساطوری شده را تفت ‌دهید تا طلایی رنگ شود. نصف ادویه‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و با کمی فلفل سیاه و نمک مزه‌دار کنید. نارگیل را چرخ کرده، در تابه نارگیل و مرغ را حدود 6-5 دقیقه تفت ‌دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کرده و زمان دهید تا جا بیافتد. 1 ساعت آخر پخت آلو بخارای خیس خورده را اضافه کنید. در 30 دقیقه آخر رب انار رقیق شده به همراه چاشنی و باقی مانده ادویه‌ها را اضافه کنید. حال باید زمان دهید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیافتد.🍛 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇 🥨تخم مرغ : 3 عدد 🥨سیر : 1 بوته 🥨مغز گردوی آسیاب شده : نصف لیوان 🥨جعفری ، تره و شوید : 200 گرم 🥨پیاز : 1 عدد 🥨روغن مایع : به مقدار لازم 🥨نمک : به مقدار لازم 🥨زردچوبه : به مقدار لازم 🥨فلفل : به مقدار لازم 🧅مراحل پخت کوکو گردو ابتدا گردوی آسیاب شده ، سیر و پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در کاسه ای می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن شکسته ، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم. سپس مخلوط آماده شده را درون ماهی تابه سرخ می کنیم. برای تزیین مواد می توان از گوجه فرنگی استفاده کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮 🥪۱ لیوان نخود فرنگی ذرت هویج نگینی خرد شده پخته شده 🌮۱ عدد سینه مرغ پخته شده خرد شده 🥪۱ لیوان پنیر پیتزا رنده شده 🌮۱٫۴ لیوان خامه 🥪۱ ق چ آویشن 🌮خمیر 🥪۱ و۱٫۲ لیوان آرد 🌮۱٫۲ شیر ولرم 🥪۵ ق غ روغن 🌮۱ ق چ پودر خمیر ترش 🥪۱ ق م شکر 🌮۱ ق چ نمک 🥪۱ عدد تخم مرغ 🥟مراحل تهیه کاپ مرغ و سبزیجات : 1- همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم (به جز مواد خمیر) کنار میزاریم . 2- شیر وشکر ، پودر خمیر مایه رو مخلوط میکنیم حدود ۱۰ دقیقه میزاریم تا عمل کنه تخم مرغ ، روغن ،نمک رومخلوط کرده شیر رو اضافه میکنیم هم میزنیم آرد الک شده رو بتدریج اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم وبه دست نچسبد . 3- به خمیر استراحت میدیم تا ور بیاد . 4- خمیر رو روی سطح کار پهن میکنیم و با قالب گرد قالب میزنیم . قالب مافین رو چرب میکنیم و خمیر رو داخل قالب میزاریم از موادمون داخل خمیر میریزیم و در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ یا ۲۰ دقیقه میزاریم تا کمی طلایی بشه . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 🥨پیاز متوسط : 1 عدد 🥨گوجه فرنگی متوسط : 2 عدد یا (رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری ) 🥨نمک : به مقدار لازم 🥨زردچوبه : به مقدار لازم 🥨روغن : به مقدار لازم 🥨آب : 3 لیوان 🥨سیب زمینی متوسط : 2 عدد 🥨تخم مرغ : 4 عدد 🥨مرزه خشک : 1 قاشق چایخوری 🥘ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوجه خرد شده ، سیب زمینی خرد شده ، ادویه ، نمک و مرزه را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس آب را اضافه کرده می گذاریم بپزد. در انتها تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته به آرامی به غذا اضافه می کنیم.دقت داشته باشید تا پخته شدن تخم مرغ ها غذا را هم نزنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌰🌰🌰 روغن جامد: 350 گرم پودر قند: 500 گرم مغز فندق: 400 گرم آرد سفید: 500 گرم هل: 1 قاشق مرباخوری 🍩 طرز تهیه برشتوک فندق 🌰روغن را روی حرارت داغ کرده، آرد سفید الک شده را اضافه کرده، تفت دهید تا رنگ آرد خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره درآورده و به مخلوط روغن و آرد اضافه کنید. بعد از کمی تفت مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. پودر قند و هل را نیز اضافه کنید. ظرف مستطیلی پهنی را چرب کرده، مایه آماده شده را در آن بریزید روی آن را خوب صاف کنید، سپس به صورت دلخواه برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزئین کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘 🥣مواد لازم (8 نفر) 🍪1 عدد سفیده تخم مرغ 🍪25 گرم آرد بادام 🍪110 گرم خاک قند 🍪1 ق.چ ماچا 🍪55 گرم پنیر خامه ای 🍪1 ق.چ شیر 🧉ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب میزنیم، آرد بادام، 50 گرم خاک قند و ماچا را الک میکنیم و خوب با تخم مرغ هم میزنیم مخلوط به دست آمده را در قیف بریزید و مطابق فیلم در سینی فر بریزید و یک دقیقه صبر کنید تا روی آن ببندد در ظرف دیگری 60 گرم خاک قند، شیر و 55 گرم پنیر خامه ای را خوب با هم مخلوط میکنیم تا مایه میان ماکارون آماده شود سینی فر را در فر از پیش گرم شده روی دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم پس از خروج ماکارون ها از فر، چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود و مایه میان ماکارون را بین دو ماکارون میریزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁آرد سفید 225 گرم 🧁زنجبیل نصف قاشق چایخوری 🧁دارچین نصف قاشق چایخوری 🧁مارگارین 100 گرم 🧁شکر قهوه ای 100 گرم 🧁کشمش پلویی 100 گرم 🧁کشمش سبز 100 گرم 🧁میوه خشک 50 گرم 🧁تخم مرغ یک عدد درشت 🧁شیر 5 قاشق سوپ خوری 🥧دستور پخت کیک چای کشمشی آرد را الک کنید و با ادویه ها در کاسه ای بریزید. کره را اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. کشمش ها، میوه خشک و شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب کیک گردی به قطر 15 سانتیمتر که از قبل چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یک ساعت و ربع تا 5/1 ساعت در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج کرده و بگذارید کیک 5 دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج کنید و روی شبکه سیمی سرد کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃 ☑️مواد لازم: 🔰دو عدد خیار پوست کنده شده 🔰60 گرم پنیر ریکوتا 🔰70 گرم پنیر فتا 🔰دو قاشق غذاخوری گوجه خشک خرد شده 🔰دو قاشق غذاخوری زیتون با سبزیجات 🔰دو قاشق چایخوری آبلیموی 🔰یک قاشق چایخوری 🔰برگ پونه کوهی 🔰فلفل سیاه به میزان لازم 🥒طرز تهیه:🥒 خیارها رو به قطعات چهار سانتی متری تقسیم نمایید. از قاشق توپی برای خارج کردن داخل خیار استفاده کنید. مواظب باشید تا انتهای خیار خالی نکنید. در کاسه ای پنیر فتا، پنیر ریکوتا، گوجه خشک، آبلیموی، زیتون با سبزیجات، پونه کوهی و فلفل سیاه را مخلوط کنید. بچشید که طعم خوبی داشته باشد. خیارها رو با این مواد پر کرده و در دمای محیط قرار دهید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خوشبـختی یـعنی آرامـش یـعنی دل خـوش آرزو می‌کنـم ... دلتـون هـمیشه خــوش ♡ و مملو از آرامـش بـاشـه 🌸🍃 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پخت مربای کدو تنبل 🔰اگر از هل استفاده می کنید اواسط پخت استفاده کنید. 🔰به جای آهک می توان از خاکستر حاصل از سوختن چوبها نیزستفاده کنید 🔰شما می توانید از قند به جای شکر استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐 🥖مواد لازم (8 نفر) 🍞1 ورق خمیر هزارلا 🍞2 ق.غ پنیر خامه ای 🍞8 ورق پنیر 🍞8 ورق ژامبون 🍞2 ق.غ سس خردل 🍞1 عدد تخم مرغ 🧈دستورپخت کروسان ژامبون و پنیر خمیر هزارلا را به هشت قسمت، مط تقسیم و روی هر قسمت مثلثی از خمیر یک ق.چ پنیر خامه ای و یک ق.چ سس خردل بمالید یک ورق پنیر و یک ورق ژامبون روی آن قرار دهید روی خمیر ها با برس، تخم مرغ زده شده بمالید و خمیر ها را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙 🥪مواد لازم (4 نفر) 🍲4 عدد نان ترتیلا 🍲1.2 عدد پیاز 🍲1.2 عدد فلفل دلمه ای زرد 🍲1.2 عدد فلفل دلمه ای سبز 🍲4 عدد قارچ 🍲1.2 ق.چ نمک 🍲1.2 ق.چ فلفل 🍲1.2 ق.چ زردچوبه 🍲1.8 ق.چ زنجبیل 🍲1.2 عدد، متوسط هویج 🍲2 ق.غ گشنیز 🍲100 گرم پنیر موزارلا 🍲2 ق.غ مایونز 🧇دستورپخت🧇 در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و همه مواد را خرد کنید و با هم تفت دهید، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید در یک تابه دیگر نان ترتیلا را قرار دهید و مواد را روی آن بریزید، سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و یک نان دیگر روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کمی نان خشک یا ته دیگی شود. سپس نان را برگردانید و بگذارید سمت دیگر هم کمی خشک شود و سپس با سس دلخواه سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕