#"گواکومولی
🫕گواکومولی یک دیپ خوشمزه
مواد لازم🥨
▢1/2 قاشق چای خوری نمک
▢1/2 قاشق چای خوری زیره (آسیاب شده)
▢1 قاشق چای خوری فلفل هالیپونو
▢1 قاشق سوپ خوری گشنیز
▢1.5 قاشق سوپ خوری آبلیمو
▢1/4 فنجان پیاز
▢1 عدد گوجه فرنگی
▢3 عدد آووکادو (رسیده)
🧅دستور تهیه🧅
پیاز ریز خرد شده رو داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. آب گرم به اون اضافه کنید و کنار بذارید. آووکادو رو از طول نصف کنید و با یک قاشق تخم های اون رو در بیارید.
با همون قاشق گوشت آووکادو ها رو بتراشید و داخل یک کاسه ی متوسط قرار بدید. آب لیمو ترش رو روی آووکادو ها بریزید و با یک چنگال به آرومی له کنید تا حالت خامه ای پیدا کنه، اما هنوز بافت درشت داشته باشه.
گوجه فرنگی ها رو نصف کنید و تخم اون ها رو در بیارید و خرد کنید. پیاز ها رو بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسوندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده رو به آووکادو ها اضافه کنید و هم بزنید.
فوراً سرو کنید یا روی ظرف رو با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک رو روی فشار بدید و تا ۱ روز در یخچال قرار بدید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکی_با_بستنی
کوکی با بستنی عصرانه کوچک خوشمزهای است که در این روزهای داغ تابستانی بسیار میچسبد. با طرز تهیه این دسر دلپذیر با ما همراه باشید.
🥠مواد لازم
سهچهارم پیمانه شکر قهوهای
یک و سهچهارم پیمانه آرد سفید
سهچهارم پیمانه شکر
سهچهارم پیمانه کره بادام زمینی
تخم مرغ ۲ عدد
۱ ق چ اسانس وانیل
نصف ق چ بیکینگ پودر
نصف ق چ جوش شیرین
نصف ق چ نمک
یک و نیم لیتر بستنی شکلاتی
نصف پیمانه بادام زمینی
🍘طرز تهیه:✍️برای تهیه کوکی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد آماده کنید.
یک کاسه بزرگ برداشته کره، کره بادام زمینی ، شکر و شکر قهوه ای را به وسیله همزن برقی بزنید . سپس تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگری آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کرده و در حدی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. خمیر کوکی آماده است.
با یک قاشق خمیر کوکی را برداشته و روی سینی فر به شکل دایره با فاصله بریزید. کوکیها را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند.بعد از این که خنک شد مقداری بستنی شکلاتی برش بزنید و وسط دو کوکی قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_قارچ_با_عدس_و_پیاز
1عدد کنسروقارچ اسلایس شده
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز
2عدد پیاز بزرگ
1/4فنجان کنسرو عدس
¾ فنجان آب سبزی
¼ فنجان آجیل کاج
¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی
🍱طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_پرتقال_بالزامیک
🍥مواد لازم
▫️روغن زیتون تصفیه نشده نصف فنجان
▫️سرکه بالزامیک یک چهارم لیوان
▫️پیازچه خرد شده۲ قاشق چای خوری
▫️پرتقال رنده شده۱ قاشق چای خوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🍊طرز تهیه:
روغنزیتون، سرکهبالزامیک، پیازچهها و پوستهای پرتقال همگی را با هم مخلوط کنید تا زمانی که یک مخلوط همگن و هم شکل بوجود آید.
میتوانید آن را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. حتماً قبل از هربار مصرف آن را به خوبی بهم بزنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از حرم 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهام نه رشد داره نه پرپشت میشه😫
ولی دوستام اووف چه موهایی دارن🐎😟
تازگی راز بلندی و #پرپشتی موهاشونو فهمیدم😍
آموزش بلند کردن و پرپشت کردن موبلد نیستی 🤦🏻♀ بیا #اینجا👇💕
https://eitaa.com/joinchat/1795620904C14db9c5dd4
موهاتو #رایگان 2متر کن🤤👆🏻👆🏻
#روگان_جوش
🍖مواد لازم🍖
▢400 گرم گوشت ماهیچه
▢1 عدد پیاز
▢2 لیوان گوجه فرنگی
▢4 عدد فلفل قرمز خشک
▢1 لیوان گشنیز خرد شده
▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▢3 قاشق غذاخوری روغن
▢10 گرم زنجبیل تازه
▢1 قاشق چایخوری برگ بو
▢1 قاشق چایخوری گل میخک
▢1 قاشق چایخوری هل
▢1 قاشق چایخوری پودر سیر
▢1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
▢1 قاشق چایخوری رازیانه
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم زردچوبه
🌶دستور تهیه🫑
فلفلهای قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید.
در تابهای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفلهای قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه فرنگی های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید.
گوشتها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_ماهی_به_شیوه_بخارپز
🥪مواد لازم
ماهی 500گرم
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
نمک، ادویه و فلفل سیاه مقداری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن مقداری
🐟طرز تهیه
ماهی را به همراه پیاز و آبلیمو به مدت یک ساعت مزه دار کنید. پیاز را داخل تابه خردکرده و داخل روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده، نمک، ادویه، فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. ماهی را به روش بخارپز بپزید. بعد از پخت کامل ماهی، آن را داخل دیس قرار دهید. مخلوط داخل تابه را روی ماهی بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_غوره_انگور_خونگی
🌱مواد لازم
▫️غوره ۵۰۰ گرم
▫️سرکه (سفید)۵۰۰ گرم
▫️نمک به مقدار لازم
✅برای تهیه این ترشی در منزل غورهها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غورهها را جدا کنید.
ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی میشود.
نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشهای هستند اما اگر به ظرف شیشهای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم میتوانید استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسموتی_چای سبز_شاتوت_و_موز
🧋🧋🧋🧋🧋
🍇مواد لازم
چای سبز کیسه ای – ۱ عدد
عسل- ۲ قاشق چایخوری
شاتوت – یک پیمانه و نیم
پوره موز – ۱/۲ پیمانه
شیر- ۳/۴ پیمانه
آب- ۱ پیمانه
✖️روش تهیه :
ابتدا، یک پیمانه آب را روی حرارت ملایم بجوشانیدکیسه چای سبز را به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲ دقیقه دم بیاید.سپس، کیسه چای را جدا کرده و آب را از روی حرارت بردارید.عسل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.حالا شاتوت، پوره موز، شیر وچند تکه یخ در مخلوط کن ریخته و اسموتی را آماده کنید.محلول چای سبز را به اسموتی اضافه کرده و دوباره به مدت یک دقیقه هم بزنید.اسموتی را در یک لیوان ریخته و میل نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_آلو_گشنیز
🫕یک فنجان روغن
یک عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
4 حبه سیر (له شده)
یک قاشق چایخوری ادویه خورشی
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
500 گرم گوشت راسته گوسفند (تکه شده)
4 عدد لیمو عمانی
یک کیلوگرم گشنیز (ساطوری شده)یک قاشق سوپخوری
گرد لیمو عمانی3 عدد
سیب زمینی (خرد شده)یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق سوپخوری زعفران (حل شده)
🌀طرز تهیه:🌀
مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن طلایی شود. سیر را به همراه ادویه و گوشت به سیر و پیاز اضافه کنید، 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت کمی تیره شود. حالا 3 فنجان آب به آن اضافه کنید تا گوشت بپزد.
روی لیمو عمانیها سوراخی ایجاد کنید و آنها را داخل یک فنجان آب قرار دهید تا خیس بخورند. بعد از پخته شدن گوشت، لیمو عمانیها را به قابلمه اضافه کنید.
گشنیز را در مقداری روغن خوب سرخ کنید و وقتی پخته شد، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیبزمینی به خورشت اضافه کنید. 45 دقیقه دیگر خورشت را بپزید تا خوب جا بیفتد و روغن بدهد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شربت_سکنجبین
🍾سرکه انگور ۱ لیوان
🍾آب ۵ لیوان
🍾شکر ۵ لیوان
🍾نعناع خشک ۱ مشت
🍺روش تهیه:
یک لیوان سرکه انگور خانگی را با پنج لیوان شکر و پنج لیوان آب مخلوط کرده، جوشانده تا به قوام شربت برسد، زمانی که شربت سرد شد، یک دسته کوچک نعناع خشک به این ترکیب اضافه کرده و تا ۲۴ ساعت صبر کنید، سپس شربت را صاف کنید.
🍀سکنجبین بسیار مؤثر در رفع انواع تشنگی است، همچنین تسکین دهنده حرارت، خلط خون و خلط صفرا است. بهترین زمان مصرف سکنجبین فصل بهار و تابستان است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هـــر صـبــح
طــلـوع دوبــاره امــیــد
و خوشبختی دیگری است
بگشای دلت را به مهربانی
وعشق را در قلبت مهمان کن
بیشک شکوفههای خوشبختی
در زنـدگـیـت گـل خـواهـد کـرد...
سلام؛ صبح زیباتون بخیر 🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕