5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر عربی
خامه 200 گرم
بیسکویت پتی بور 1بسته پودر شده
شیر 2 لیوان
پودر کارامل 1 بسته
پودر نسکافه 2قاشق سلیقهای ست
پودر ژلاتين ا ق غذاخوری
شکر دو قاشق
پودر کارا مل ،شکر،شیر و ژلاتين روی حرارت ميذاريم
جوش که اومد و چند دقیقه گذشت
داغ می ریزیم تو مخلوط کن
بیسکویت و خامه و پودر نسکافه رو اضافه می کنیم
مخلوط که شد
داخل قالب که از قبل چرب کردیم می ریزیم
ميگذاريم داخل يخچال ببندد
#دسر_عربی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه بریانی عراقی :
◗ گوشت گوسفندی
◗ ادویه ها ( برگ بو ، هل ، نمک ، میخک )
◗ رشته پلویی
◗ ۱ عدد سیب زمینی متوسط
◗ ۱ عدد هویج متوسط
◗ ۱ مشت کوچک بادام زمینی
◗ مقداری نخود فرنگی
◗ ۲ استکان آب جوش
◗ کشمش پلویی
◗ تو دستور اصلی کشمش به همراه برنج دم میکشه که ما جداگانه میریزیم و اینجوری دوست داریم ولی شما میتونین اونجوری درست کنین
#بریانی_عراقی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پف کیک تا بی نهایت ادامه داره
مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ متوسط
یک لیوان کمی سرخالی شکر
یک استکان شیر و روغن
۱۶۵ گرم آرد
دو ق غ پودر نشاسته
چهار ق غ پودر کاکائو
یک پاکت بکینگ پودر
یک پاکت وانیل شکری
#کیک
🍕@ashpazzkhooneh🍕
سالاد سیب
یه سالاد چربی سوز
مواد لازم:
سیب
آب لیمو ترش
مغز کاهو
گردو
کشمش
سس
طرز تهیه:
تواین سالاد فوق خوشمزه سیب رو پوست کندم ومربعی خرد کردم وآب لیموترش تازه روهم بهش زدم تا رنگش تیره نشه ومغزکاهو رو هم خرد کردم وبا گردوی نگینی وکشمش مخلوط و بهش سس زدم
طرز تهیه سس:
کمی مایونز رژیمی وماست و1ق چ شکر وکمی نمک وفلفل ولیموترش تازه
نکته:
می تونین تو این سالاد از هویج پخته خرد شده وساقه کرفس باریک خرد شده هم استفاده کنین که من دوست نداشتم وازشون فاکتور گرفتم وبجاش از کمی ساقه ریز خرد شده پیازچه استفاده کردم
🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخکرده : ۴۰۰ گرم
پیاز درشت : یک عدد
نمک و فلفل سیاه
زعفرون دمکرده
سماق : دو قاشق غذا خوری
برنج : ۴ پیمونه
گوجه : ۴ عدد
#غذا
🍕@ashpazzkhooneh🍕
🔰🖼 پست و استوری/ مقابل قلدران زمان، برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف اقتدار ساختیم با این نظام و انقلاب
تهیه و تولید: مرسلون
#دهه_فجر #فجر_مهدوی
#جهان_منجی_میخواهد
#پست_استوری
شکوبیس قالبی
ما به ٢ بسته و نصفي ( حدودا) بيسكوييت پتي پور نياز داريم كه بايد خردشون كنيم
١/٣ پيمانه شكر
٣ قاشق پر پودر كاكائو
١٠٠ گرم كره
١ پيمانه سر خالي شير
پسته و گردو خرد شده( قابل حذف)
شكلات تخته اي ( حدود ١٠٠ گرم، بسته به سايز قالب اين مقدار متغير است)
اسانس موز يا وانيل
شكلات تخته اي و روي حرارت غير مستقيم بن ماري ميكنيم تا ذوب بشه بعد تمام قسمتهاي قالب و با شكلات میپوشونیم ( اين مرحله خيلي مهمه كه كامل پوشونده بشه وگرنه شكلات موقع جداكردن ميشكنه) بعد توي يخچال قرار ميديم تا خودش و بگيره اين كار و تا ٣ بار ادامه ميديم يعني بعد كه خودش و گرفت از يخچال بيرون بياريد مجدد با شكلات بپوشونید و بذاريد يخچال.
شكر پودر كاكائو و شير و كره رو با هم تركيب ميكنيم و روي حرارت ميذاريم تا كامل مواد حل بشه و سس رووني بدست بياد.بعد از خاموش كردن شعله اسانس و اضافه ميكنيم.
اجازه ميديم مواد كمي از حرارت بيفته بعد با پتي پور ها و گردو و پسته تركيب ميكنيم ( اگر مواد شل بود مجدد كمي پتي پور اضافه كنيد ) بعد هم توي قالب بصورت فشرده ميريزم روش رو صاف ميكنيم( مواظب باشيد خيلي به شكلات ها فشار نياد كه شكننده است) در اخر هم يه شب تا صبح يا نهايتا ٥ ساعت توي يخچال باشه تا خودش و بگيره، و موقع سرو هم خيلي راحت از قالب جدا ميشه
#دسر
🍕@ashpazzkhooneh🍕
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطمئنم تا حالا امتحانش نکردی😍 راحتترین و خوشمزه ترین غذا همینه🤚🤌🏻
بخش اول
اینارو لازم داریم👇👇👇
سینه و ران مرغ مرغ(به یک اندازه)
زعفران دم کرده
پودر سوخاری
ادویه ها(پودر سیر،نمک،سماغ،زردچوبه )
پیاز رنده شده آب گرفته شد
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده
ادویه(فلفل سیاه و سماغ)
آرد سوخاری
اگر مواد گوشتی رو بعد آماده شدن بذارید یخ بزنه بعد سرخ کنید بهتره🤚
برای سس👇🏻👇🏻👇🏻
پیاز نگینی شده
پوره یا گوجه رنده شده
ادویه(فلفل سیاه و سماغ)
روغن
#کباب_رولی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب رولی بخش دوم
🍕@ashpazzkhooneh🍕
هدایت شده از اندیشکده مطالعات تاریخ پهلوی
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 رویای قاصدک
1️⃣ قسمت اول
▶️ قفس داغ
قفس داغ یکی از شکنجه های ساواک بود. این قفس که با لولههای فلزی ساخته شده بود، ۸۰ سانتیمتر ارتفاع و نیم متر طول و عرض داشت و سقف آن را با ورقهای فلزی پوشانده بودند. ابتدا زندانی را با فشار فراوان از ورودی کوچک و تنگ آن داخل قفس و سپس در آن را قفل میکردند. آنگاه به وسیله اجاق بزرگی که زیر آن بود، قفس را داغ میکردند. زندانی که جای هیچگونه حرکتی نداشت و بدن برهنهاش با تمامی قسمتهای فلزی قفس در تماس بود، دچار سوختگی شدید از کف پا تا فرق سر میشد. آثار این سوختگی تا مدتها روی بدن زندانی باقی میماند. این نوع شکنجه بسیار در بازداشتگاه کمیته مشترک مورد استفاده قرار میگرفت.
📬 اینجا در اندیشکده مطالعات تاریخ پهلوی قراره درباره واقعیت های اون دوران صحبت کنیم. بخشی از تاریخ رو با دروغ از ما گرفتن باید نجاتش بدیم. یادتون نره عضو بشید: 👇
https://eitaa.com/phistorysin
📌اندیشکده مطالعات تاریخ پهلوی
✅@phistorysin