animation.gif
127.6K
مواد لازم برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
شیرنصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
آرد سفیدبه میزان لازم
طرز تهیه گوشفیل :
ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
@ashpazzkhooneh
#کوکی_گردویی
مواد لازم خمیر کوکی:
کره ....1 لیوان
شکر ... نصف لیوان
شکر قهوهای ... نصف لیوان
تخممرغ ...1 عدد
وانیل ...1 قاشق مرباخوری
آرد .. 2 لیوان
بیکینگپودر .... نصف قاشق مرباخوری
نمک ... یکچهارم قاشق مرباخوری
مغز گردو .... نصف لیوان(خرد شده)
مواد لازم کرم روی کوکی:
شکر قهوهای ... 1 لیوان
شیر ...... نصف لیوان
کره ..... 1 قاشق غذاخوری
پودر شکر .... یک و نیم لیوان
مغز گردو ...... به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره ، شکر و شکرقهوهای را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیلهی همزن برقی به خوبی میزنیم تا قوام کِرِم مانند پیدا کند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره همهی مواد را به خوبی با هم میزنیم.
آرد ، بیکینگپودر، نمک و مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم.
از خمیر تکههایی جدا کرده و کف دست شکل میدهیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، با فاصله کنار هم میچینیم.
سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم. برای تهیهی کِرِم روی بیسکویت ها، شیر و شکر قهوهای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا با هم بجوشد و شکر در شیر حل شود سپس ظرف را از روی شعلهی اجاق برمیداریم و پودر شکر و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی حاصل شود. روی کوکیها را با کرم میپوشانیم و با مغز گردو تزیین میکنیم.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
90K
طرز تهیه حلقه های پیاز چیز برگر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
پیاز
پنیر چدار
آرد
تخم مرغ
پودر سوخاری
نمک، فلفل و پودر پیاز
طرز تهیه:
ابتدا به گوشت نمک و فلفل و پودر پیاز اضافه کنید و آن را ورز بدهید پیاز را حلقه حلقه برش بزنید حلقه ها خیلی نازک نباشند و حلقه ها را از هم جدا کنید.
از مواد گوشتی وسط حلقه های پیاز بریزید و روی آن ورقه پنیر چدار بگذارید و دوباره مقداری گوشت روی پنیر بگذارید. به صورتی که گوشت از حلقه ی پیاز بیرون نزند.
پیاز را در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید و با سس قرمز میل کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
750.8K
#خیار_شور_فوری
مواد لازم:
خیار ریز و تازه:2 کیلو
سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری:250 گرم
سیر:یک بوته بزرگ،
فلفل تند 5 یا 6 عدد،
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری،
نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیارها
نمک یک پیمانه
آب14 پیمانه
سرکه یک پیمانه.
طرز تهیه:
ابتدا خیار و سبزیها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیارها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابهلای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف میشود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
1.16M
#قرابیه_پاستانه_گردویی
مواد لازم:
125 گرم کره یا مارگارین(در دمای اتاق)
1استکان روغن مایع
2قاشق مربا خوری سرکه(از هر سرکه ای چه سیب یا انگور میشود)
7قاشق غذاخوری پودر شکر
1عدد سفیده تخم مرغ
1پاکت وانیل (یا مقداری وانیل شکری)
نزدیک به 4 لیوان آرد
برای روی قرابیه ها:
مغز گردو
80 گرم شکلات
طرز تهیه:
کره پودر شکر سفیده تخم مرغ سرکه و روغن مایع را در یک ظرف بریزید و تا مخلوط شدن کامل آنها با هم ورز بدید تا منسجم و یکدست شوند.
سپس وانیل و آرد الک شده را با احتیاط و کنترل به اندازه ای اضافه کنید که خمیری نرم (به نرمی لاله گوش)بدست بیاورید .
خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید و خمیر را با کاتر گل قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید قرابیه های خمیری را بچینید ودرفر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه تا اندازه ای که روی آنها کمی سرخ شود آنها را بپزید(15 تا20دقیقه) روی هر کدام از قرابیه های پخته شده و سرد شده نصف قاشق مرباخوری شکلات که به روش بن ماری آب شده در وسط آنها بگذارید و مغز گردو را نیز روی شکلات گذاشته و به قرابیه ها تا اندازه ای که شکلات ها سفت شوند استراحت دهید. بگینک پودر استفاده نمی شود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
93.6K
طرز تهیه آرانچینی
آرانچینی در ریز و یک پیش غذا یا به نوعی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به معنی توپ برنج است.
این کوفته برنج می تواند یک فینگرفود شیک برای مهمانی ها باشد که با سس کچاپ یا سس فلفل خیلی خوشمزه است.
مواد لازم برای آرانچینی :
برنج پخته 4 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
آرد سوخاری 2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلابه مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه آرانچینی :
برنج پخته شده را داخل کاسه ای بریزید (برای کوفته برنجی باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند.
مقداری از مایه کوفته برنجی را بردارید و کف دست تان پهن کنید، تکه ای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفته ها را به همین صورت آماده کنید. آرد سوخاری را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، 3 تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا داغ شود.
کوفته های برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفته های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. روی کوفته برنجی سوخاری جعفری خرد شده بریزید و سپس همراه با سس آن را سرو کنید و نوش جان کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
148.9K
طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
مواد لازم :
کینوا 3 پیمانه
آب مرغ2/3 پیمانه
لوبیا قرمز 1 پیمانه
ذرت پخته شده 2/3 پیمانه
خیار3 عدد
پیاز قرمز1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای1 عدد
مواد لازم برای سس سالاد کینوا :
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:
کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :
این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.
در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
#خورشت_گوجه_سبز🌿🌹
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 400 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
نعنا و جعفری : 500 گرم
روغن : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته
نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته )
🆔 @ashpazzkhooneh
animation.gif
803.2K
#_مافین_سبزیجات
مواد لازم:
پنیر رنده شده 250گرم
آرد معمولی 2 فنجان (آرد معمولی +BP به ازای هر فنجان 2 ق چای خوری BP)
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 و 2/1 فنجان
کنسرو دانه ذرت 125 گرم
نصف فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
اسفناج تازه مقداری خرد شده
نمک و فلفل به مقدار نیاز
برگ ریحان تازه برای مافین و تزئین
طرزتهیه:
آرد را در کاسه ای بزرگ الک کنید .
تخم مرغ ،فلفل دلمه ای ،اسفناج و ریحان(اختیاری) را با هم مخلوط کنید.
حالا پنیر و ذرت را به کاسه آرد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
در آخر هم فلفل و ریحان و تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید.
حالا مایه آماده مافین را در قالب های چرب شده بریزید و روی هر کدام از آنها برگ ریحان بگذارید و به مدت 25 دقیقه بپزید تا زمانی که روی مافین ها طلایی قهوه ای شود
نکات:
می توانید برای مواد داخلی از گوجه فرنگی ،قارچ ،پیاز ،کلم بروکلی و کدو سبز و… استفاده کنید.از پنیر فتا هم می توانید استفاده نمایید.می توانید این مافین را در فریزر نگه دارید و قبل از سرو در مایکروویو گرم کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
293.5K
#کرپ_لقمه_گوشت
مواد لازم:
تخم مرغ2 عدد
شیر 2/5 ليوان
آرد1/5 ليوان
نمک1 قاشق چایخوری
روغن1/4 ليوان
مواد لازم برای داخل کرپ گوشت :
گوشت چرخ کرده200 گرم
قارچ150 گرم
فلفل دلمه ای کوچک1 عدد
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا200 گرم
طرز تهيه:
تخم مرغ را با همزن بزنيد يكدست و كمی روشن شود بعد روغن و شير را اضافه كنيد و بعد آرد را كم كم اضافه كنيد به همراه نمک تا كاملا يكدست شود مخلوط كنيد و بعد دانه دانه آن را سرخ كنيد.
برای مواد داخلی هم ابتدا پياز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.
در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول كردن كرپ ها را كنار هم بچينيد روی آن پنير بريزيد و چند دقيقه داخل فر بگذاريد كه پنيرها آب شوند.
@ashpazzkhooneh
🍅 چند نکته در مورد خشک کردن گوجه
☄️ ترجیحا گوجه فرنگیهایی با اندازه یکسان را برای خشک کردن انتخاب کنید.
☄️ در صورت تمایل میتوانید قبل از خشک کردن گوجه فرنگیها روی آنها کمی نمک، پودر سیر و آویشن بپاشید.
☄️ رنگ گوجه فرنگی پس از خشک شدن، تیره میشود.
☄️ بافت گوجه فرنگی خشک شده مانند کشمش انعطاف پذیر است.
@ashpazzkhooneh