animation.gif
546.3K
آشنایی با روش تهیهی سالاد میگو
مواد لازم :
رشته برنجی 100 گرم
هویج دو عدد کوچک
پیازچه 2 عدد
گشنیز و نعنای خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری
میگو 140 گرم
سس سویا 2 قاشق چای خوری
سس ماهی 1 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای نرم 2 قاشق چای خوری
لیمو 1 عدد + مقداری برای پخت میگو
فلفل قرمز کمی
تخم گشنیز کمی
روش تهیه :
* ابتدا میگو را همراه با فلفل قرمز و تخم گشنیز و آب لیمو بپزید.
* هویجها را به تکه های بلند و باریک مانند چوب کبریت برش بزنید.
* پیازچه ها را ریز خرد نمایید.
* رشته را داخل آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آبکش نمایید و زیر آب سرد نگه دارید. وقتی رشته ها، سرد شدند، آنها را دوباره آبکش کنید تا آب آنها کاملاً گرفته شود.
* سپس رشته ها را با هویج و پیازچه و گشنیز و نعناع و میگو مخلوط کنید.
* پوست یک لیمو را ریز، رنده کنید. آب لیمو را بگیرید. سپس آب لیمو و پوست لیمو و شکر و سس سویا و سس ماهی را خوب با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکدستی تهیه شود. آن را روی سالاد رشته، بریزید و به هم بزنید تا همه مواد به آن آغشته شوند.
سالاد میگو آماده است. نوش جان بفرمایید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
968.5K
#قرابیه_کره_ای
موادلازم:
250گرم کره
1لیوان پودر شکر
1لیوان نشاسته سیب زمینی
2لیوان آرد
1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری)
1قاشق مرباخوری کاکائو
3قاشق غذاخوری پودر پسته
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید. در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید .
@ashpazzkhooneh
چیزکیک گردو
چیزکیک گردو دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی می توانید تهیه کنید.
مواد لازم :
بیسکویت شکلاتی200 گرم
شکر قهوه ای 2 قاسق سوپخوری
کره ذوب شده 100 گرم
مواد میانی :
پنیر ماسکارپونه400 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
شکر قهوه ای روشن150 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
خامه صبحانه50 گرم
کره نرم20 گرم
ماست خامه ای2 قاسق سوپخوری
گردو خردشده100 گرم
مواد رویه:
شکر قهوه ای2 قاسق سوپخوری
خامه صبحانه150 گرم
طرز تهیه:
بیسکویت را آسیاب کرده. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید.
کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد پنیری:
پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید.
خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید.
در آخر گردو خردشده را اضافه کرده. مواد را روی بیسکویت بریزید.
در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد).
طرز تهیه مواد رویه:
شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد.
مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده.
سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید.
@ashpazzkhooneh
#دلمه_برگ_مو
مواد لازم برای 3 یا 4 نفر
برگ مو 500 گرم
گوشت چرخ کرده 200گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز 1عددبزرگ
آب نصف پیمانه
سبزی دلمه: (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،ریحان)
برنج ابکش شده1پیمانه
نمک مقداری
ادویه دلخواه (من فلفل و زیره زدم)
لپه آبپزنصف پیمانه
طرز تهیه :
روغن رو داخل ظرف ریختم پیازرا کمی تفت دادم بعد گوشت را اضافه کرده وبا پیاز تفت دادم بعد سبزی دلمه نمک و فلفل را مخلوطش کردم یه تفت کوچیک دادم ادویه ها رو اضافه کردم و در آخر لپه و برنج رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و به مدت 5 دقیقه روی شعله ی خیلی ملایم.قرارردادم بعد خاموش کردم.داخل یه قابلمه آب رو جوش آوردم یه کم نمک و روغن ریختم بعد برگ های دلمه روکه شسته بودم و دُم برگ هاشو گرفته بودم داخلش ریختم و گذاشتم 3_4دقیقه جوش بخوره تا نرم بشه و راحت تر پیچیده بشه بعد مخلوط فوق را در برگهای مو پیچیدم و درقابلمه روی هم چیدم نصف فنجان اب اضافه کردم یک بشقاب چینی روی دلمه ها گذاشتم تا مانع از باز شدن برگ ها بشه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد 15 دقیقه ی اخر چاشنی غذا را اضافه کنید من از شربت سکنجبین استفاده کردم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@ashpazzkhooneh
ساندویچ لازانیا
مواد لازم برای 6 نفر:
نان ساندویچ : 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
سس اسپاگتی: 1 فنجان
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا: 1 فنجان
پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده)
پنیر چدار رنده شده :1 فنجان.
پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید.
نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید.
سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود.
بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید.
نوش جان
@ashpazzkhooneh
#میرزا_قاسمی
راتا از فینگرفودهای تک نفره هست که به صورت سرد سرو میشود.
🔸مواد لازم:
بادمجان: 6 عدد
گوجه: 3 عدد
تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غ ذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
نان تست
🔸طرزتهیه:
ابتدا بادمجان ها را داخل فر و یا روی اجاق گاز کبابی می کنیم و سپس پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم.
بعد از این که بادمجان ها را ساطوری کردیم گوجه فرنگی ها را رنده و با کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب گوجه کشیده شود .
سیرها را در تابه ای جدا گانه به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و آن را به گوچه فرنگی به همراه یک قاشق رب اضافه می کنیم .
بادمجان های کبابی هم به گوجه اضافه کرده تخم مرغها را در ظرفی شکسته و به بادمجان ها اضافه کرده و تند هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. از آخر نمک غذا را میزان می کنیم .
نان تست را قالب زده و درون قالب را از مواد میرزا قاسمی پر کرده و راتا را از قالب خارج کرده و آن را تزیین می کنیم
@ashpazzkhooneh
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#ته_چین_مرغ 🌷مواد لازم برای۳ نفر زرشک ۲ قاشق سوپ خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد زعفران ساییده ۱ ق
🌺 بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.زرشک رو شسته بعددر روغن تفت داده رو ته چین تزئین میکنیم
🌟نکات
میتوان انرا در فر هم گذاشت..البته باید روی انرا با فویل بپوشانیم
حتما برنج را دو ساعت با نمك خیس كنید
بهتر است این غذا در پلو پز یا فر طبخ شود
اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید
بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.
برای اینكه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
🍛🍛 @ashpazzkhooneh🍛🍛
کوکی با بستنی
مواد لازم :
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
کره بادام زمینی سه چهارم پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
اسانس وانیل۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
بستنی شکلاتی یک و نیم لیتر
بادام زمینی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه کوکی با بستنی :
ابتدا حدود ۲۰ دقیقه قبل از زمان استفاده، بستنی را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. وقتی بستنی نرم شد، مغز بادام زمینی خرد شده را داخل بستنی مخلوط کنید.
کف یک قالب مستطیلی شکل، کاغذ روغنی کشیده و بستنی نرم شده را داخل قالب بریزید سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی آن بکشید. ضخامت بستنی باید از ۲ سانتیمتر بیشتر نشود.
کاغذ روی بستنی را بردارید و ظرف را حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی سرد شود. برای تهیه کوکی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد آماده کنید.
یک کاسه بزرگ برداشته کره، کره بادام زمینی، شکر و شکر قهوه ای را به وسیله همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگری آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کرده و در حدی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. خمیر کوکی آماده است.
با یک قاشق خمیر کوکی را برداشته و روی سینی فر به شکل دایره با فاصله بریزید. کوکی ها را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند. سپس آن ها را بیرون آورده و بعد از این که خنک شدند، مقداری بستنی شکلاتی برش بزنید و وسط دو کوکی قرار دهید.
دسر کوکی با بستنی را برای مدتی داخل فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
@ashpazzkhooneh