فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای طالبی
مواد لازم:
طالبی
آب
شکر
@ashpazzkhooneh
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی خرمای شکلاتی
مواد لازم در کلیپ
@ashpazzkhooneh
animation.gif
529.1K
🍉 اسموتی یخی هندوانه ای 🍉
✏️مواد لازم برای۸ نفر
🔸هندوانه خردشده ۲ پیمانه
🔸توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
🔸شکلات چیپسی ۳ قاشق سوپ خوری
🔸خامه فرم گرفته ۱/۲ پیمانه
🔸کیوی خرد شده ۱ پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹توتفرنگی و تکههای هندوانه را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و پورهای شکل شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید. ظرف مخلوطکن را بشویید و سپس تکههای کیوی را داخل آن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کیوی نرم و پورهای شکل شود.
🔹حدود 3/2 قالبهای بستنی یخی را با مخلوط توتفرنگی و هندوانه پُر کنید. چند عدد شکلات چیپسی هم داخل هر قالب بریزید. قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
🔹وقتی قالب ها را از فریزر خارج کردید، مقداری خامه فرم گرفته روی آنها بریزید و دوباره قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید، سپس بقیه حجم قالبها را با پوره کیوی پُر کنید.
🔹قالبها را بار دیگر به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند، سپس چوب بستنیها را داخل آنها فرو کنید. حالا قالبها را حداقل به مدت 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنیها آماده شوند.
🔹وقتی بستنیها آماده شدند، قالبها را از فریزر خارج کنید، آنها را حدود 30 ثانیه داخل آب گرم قرار دهید تا بستنیها براحتی از قالبها خارج شوند، سپس سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه بادام
توضیح داخل کلیپ
@ashpazzkhooneh
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خورش گوجه
مردم شمال به این غذا خورش یا همان پامادورقاتوق می گویند. این غذا تقریبا همان املت است که شمالی ها به آن خورش گوجه می گویند.
طرز تهیه خورش گوجه داخل کلیپ
@ashpazzkhooneh
animation.gif
739.9K
#سوپ_قارچ
✏️موادلازم:
🚩جو پرک 1 لیوان
🚩قارچ خرد شده 2 لیوان
🚩هویج 3 عدد
🚩شیر 2 لیوان
🚩سیر 3 حبه
🚩سینه مرغ 1عدد
🚩خامه 5 قاشق غذاخوری
🚩کره 2 قاشق غذاخوری
🚩شوید و نمک و فلفل به مقدار لازم
♨️طرزتهیه:
🔹ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
🔸پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.
🔹پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#کیک_باقلوا
مواد لازم:
آرد الک شده 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد به دمای محیط رسیده
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر3پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
عرق هل 1/2 پیمانه
زعفران هر چه بیشتر بهتر
شیر عسلی نصف قوطی وجود شیر عسلی از شکرک زدن شربت جلوگیری کرده و طعم بینظیری به کیک میده.
طرز تهیه:
ابتدا برای آماده سازی شربت،شکر و آب را در ظرفی ریخته روی اجاق میگذاریم تا بجوشد وقتی شروع به جوشیدن کرد زعفران و گلاب و عرق هل و شیر عسلی را اضافه کرده و اجازه میدهیم 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
سپس از روی اجاق برداشته و میگذاریم خنک شود. برای تهیه کیک تخم مرغ ها رو یکی یکی با شکر مخلوط کرده با همزن میزنیم سپس پودر هل را ریخته و حسابی به مدت 5 دقیقه با همزن می زنیم .
حالا روغن مایع را ریخته با همزن می زنیم. بعد ماست را اضافه کرده و سپس آرد رو از قبل با پگینک پودر مخلوط کرده و 3 بار الک کرده و به مایه کیک اضافه میکنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم.
مراقب باشید زیاد هم نزنید تا پف تخم مرغ کم نشه تا حدی که مواد باهم مخلوط بشن. قالب رو از قبل چرب کرده و آرد پاشی میکنیم مواد را در قالب ریخته ودر فر که از 1 ربع قبل با دمای 175 درجه گرم کرده ایم به مدت 35 تا 45 درجه (بستگی به فر شما داره)می گذاریم.
وقتی کیک آماده شد آنرا از فر درآورده و بعد از اینکه کمی سرد شد به اندازه و مدل دلخواه برش زده و شربت خنک شده را روی کیک ریخته و در یخچال میگذاریم تا شربت به خورد کیک برود.
@ashpazzkhooneh
کاپ کیک قیفی
مواد لازم :
کره سه چهارم پیمانه (135 گرم)
شکر یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودردو و یک دوم قاشق چایخوری
نمکیک دوم قاشق چایخوری
آرددو و یک دوم پیمانه
شیریک و یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی صورتی، بنفش، آبی و زردبه مقدار لازم
قیف بستنی6 عدد
پنیر خامه ای450 گرم
پودر شکریک دوم پیمانه
اسانس وانیلیک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
برای تهیه کاپ کیک، کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
اسانس وانیل، بکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید.
شیر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
قیف های بستنی را در حفره های قالب کاپ کیک قرار دهید.
خمیرهای رنگی را در قیف های بستنی بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
این مخلوط را به چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید.
@ashpazzkhooneh
طرز تهیه کرپ دانتل
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 لیوان
آب نصف لیوان
نمک1 قاشق مرباخوری
آرد1/5 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یک ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب می کنیم بعد آن را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت می ریزیم (تا به شکل توری در آید) و سرخ می کنیم.
گوشت مرغ را از شب قبل با 1 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق چایخوری فلفل، 1 قاشق مرباخوری فلفل ترکی (پول بیبر) و 1 قاشق مرباخوری نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار) می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال استراحت می دهیم (ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است) بعد مرغ ها را در روغن سرخ می کنیم.
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار (خیارشور) و بعد مرغ های سرخ شده را می گذاریم.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
طرز تهیه ناگت مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ 500 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
پنیر پارمسان 100 گرم
سس خردل دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
پودر سیرنصف قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری یک لیوان
طرز تهیه ناگت مرغ :
سینه مرغ را به همراه پیاز چرخ کنید. به آن پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم مرغ اضافه کنید خوب میکس کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.
تخم مرغ های باقی مانده را در یک ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت را بردارید و آن را با دست شکل بدهید (اگر دوست دارید با قالب شکل بدهید)
ناگت های فرم گرفته را ابتدا در تخم مرغ همزده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.
✅ نکات کلیدی برای تهیه ناگت مرغ:
• اگر هنگام شکل دادن و قالب زدن ناگت ها مایه شما چسبناک بود دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.
• می توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
• می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
• حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.
• می توانید ناگت را بدون استفاده از پنیر پیتزا نیز طبخ کنید. اگر می خواهید ناگت را به صورت کوکو طبخ کنید بهتر است که در روش تهیه ناگت از پنیر فتا استفاده کنید. و اگر می خواهید ناگت مرغ را با طعم متفاوتی تهیه کنید از پنیر گودا در طرز تهیه ناگت مرغ استفاده کنید. استفاده از پنیر پیتزا در طبخ ناگت مرغ باعث کش دار شدن ناگت مرغ می شود.
• برخی برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا، نان تست خیس خرد شده با کمی شیر را به مرغ چرخ کرده اضافه می کنند.
• برای تهیه ناگت مرغ می توانید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید اما استفاده از مرغ خام طعم آن را بهتر می کند.
• برای سطح روی ناگت ها می توانید به جای پودر سوخاری از پفک پودر شده نیز استفاده نمایید.
• برای تزئین سطح ناگت ها می توانید از دانه های کنجد نیز استفاده نمایید.
• می توانید این غذا را همراه با سالاد کاهو و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
• اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت های مرغ را در ظرف پلاستیکی بچینید.
@ashpazzkhooneh