🍭فصل گرم که می رسد ، خوردن دسرهای خنک خیلی می چسبد ما امروز می خواهیم طرز تهیه "شارلوت موز" را آموزش دهیم که هم #خنک است و هم #خوشمزه .😋
🍌شارلوت موز🍌
🍊مواد لازم :
🧉موز : 3 عدد
🧉تخم مرغ : 3 عدد
🧉پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری
🧉شیر : 2 لیوان
🧉شکر : 100 گرم
🧉وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
🍌طرز تهیه:🍌
نصف لیوان آب را با ژلاتین بن ماری می کنیم موز ها را پوست کنده ودر ظرفی می کوبیم با چیزی غیر از فلزی که موزها سیاه نشود وسپس تخم مرغها وشکر ووانیل را با هم زن می زنیم تا غلیظ شود.
شیر را گرم کرده وژلاتین بن ماری شده را هم به مواد هم زده اضافه می کنیم.
سپس شیر گرم شده را کم کم می افزاییم و بعد مواد را به موز ها اضافه می کنیم وهم می زنیم وسپس خامه را اضافه کرده وخوب هم زده ودر قالب می ریزیم ودر یخچال قرار می دهیم.😋🍀
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮نکات لازم برای تهیه کرم و ژله :
🍩 ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف می شود.
🍩زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم یا ژله و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می شود.❌
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘کوکو با کدو خورشی
🔶مواد لازم :
▫️نمك، زردچوبه و فلفل به اندازه نیاز
▫️روغن به اندازه نیاز
▫️پودر جوانه گندم ۱ قاشق مرباخوري
▫️سبزي هاي معطر خشك ۱ قاشق مرباخوري
▫️آرد ۱ قاشق غذاخوري
▫️تخممرغ ۳ عدد
▫️پياز ۱ عدد
▫️سيب زميني ۱ عدد
▫️هويج ۱ عدد
▫️كدو خورشي ۴ عدد
🍘طرز تهیه :
ابتدا كدوها، هويج، سيبزميني و پياز را ريز رنده كرده، سپس آرد، نمك، فلفل، زردچوبه، سبزيهاي معطر و پودرجوانهگندم را با آن مخلوط ميكنيم.تخممرغها را در ظرفي جدا زده، سپس تخممرغ زده شده را به مايه اضافه و خوب هم ميزنيم، روغن را در تابه نچسب ريخته پس از اين كه داغ شد مايه را به آن ميافزاييم وقتي يك طرف كوكو سرخ شد آن را بريده و طرف ديگر را سرخ ميكنيم.به دليل اين كه سبزيهاي اين كوكو زياد آب دارد، كوكوي شما شل ميشود و به همين خاطر ميتوانيد مايه را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ كنيد.
✅این کوکو برای کسانی که رژِیم دارند مناسب است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍜نودل اسفناج
🌱مواد لازم :
🔸فلفل سیاه، آویشن و کره : به اندازه نیاز
🔸نودل اسفناج : چهار بقچه یا قسمت
🔸ژامبون گوشت یا مرغ : پنج ورق
🔸پنیر پیتزا : یک بسته
🔸فلفل دلمه ای رنگی : صد گرم
🔸خامه : صد گرم
🍜طرز تهیه:
کف ظرف نشکن را کمی چرب می کنیم.یک پیمانه از شیر را می ریزیم و نودل ها را داخل آن می گذاریم.فلفل و آویشن را روی نودل ها می پاشیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.در زمان پخت شیر تبخیر شده و نودل ها باقی می ماند.تا نودل ها آماده شود سس را حاضر می کنیم.سس را حاضر می کنیم. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل می کنیم. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود.سس ها را روی نودل های می ریزیم و بقیه شیر را هم روی آن ریخته و سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍭#مسقطی_تمشک_آبی🍡
🍨مواد لازم
🍥نشاسته گل یک پیمانه
🍥آب دوپیمانه.گلاب یک پیمانه
🍥شکر دوپیمانه
🍥ژله تمشک آبی دوبسته
🍥کره سی گرم
🍭قالب رو چرب کنید(قالب من قطرش۱۸ و قدش ۱۰سانت بود).
پودرنارگیل خامه یا...برای تزیین
همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید.
کره باعث شفاف شدن مسقطی میشود
🍮خب بریم درستش کنیم
نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم.درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد
پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
مسقطی شما حاضراست نوش جان
تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.
من از ژله دیگری برای زیبایی وتزیین داخلش زدم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍆بورانی بادمجان
🍥مواد لازم :
▫️بادنجان دلمه ای ۵ عدد متوسط
▫️ماست پر چرب ۵۰۰ گرم
▫️پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
▫️سیر رنده شده ۳ حبه
▫️نمک وفلفل به میزان لازم
🍥روش تهیه:
بادمجان را شسته وکبابی کرده وپس از پوست کندن ساطوری نمایید .بادمجان را باماست مخلوط کرده سیر را رنده کرده به همراه پودر سیر وکمی نمک وفلفل مخلوط می کنیم .بورانی را پس از سرد شدن در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با کمی نعنا خشک تزیین نمایید .بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_مجلسی 🌸
▫️کیک کاکائویی آماده دو بسته
▫️شیر یک لیتر
▫️آرد دو قاشق غذاخوری
▫️نشاسته 1 ق غ پر
▫️شکر یک پیمانه
▫️وانیل نوک قاشق
▫️کره یک ق غذاخوری
▫️پودر خامه قنادی(مارک رشد داره)لوازم قنادیا موجوده
🔸اول از همه کیکهارو پودر کنید.و داخل کاپها دو قاشق غذاخوری بریزید،و جهت تهیه کرم،همه مواد به جز،کره،وانیل،پودر خامه قنادی،داخل قابلمه بریزید،و تا زمانیکه قوام بگیره هم بزنید و بپزید.از روی اجاق بردارید و کره،وانیل،پوذر خامه اضافه کنید و با همزن بزنید.و در کاپها روی کیکهای پودر شده به قسمت مساوی بریزید،و یک لایه دیگه کیک و سپس کرم بریزید،در آخرین لایه هم پودر کیک بریزید و هر طور مایلید تزیین کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قورمه_سبزی_گیلانی
_______________🍀🍀🍀🍀🍀
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...امتحان کنینن خوشمزه ست☺☺😍😍✌✌برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم...
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■جاگلدونی درست کنیم😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ژاژی
100گرم شوید خورد شده. 100گرم ریحان خورد شده. 150گرم پیازچه خورد شده. 100گرم کره به دمای محیط رسیده. 100گرم پنیر سفید.لیوان
ماست چکیده
که من از ماست یونانی cabot greek.
نمک. اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی
یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕