eitaa logo
آشپزخونه
212.9هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍽🧂#نکته_آشپزی🧂🍽 🍵هنگام سرخ کردن باید از بستن در ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می‌شود رطوبتی که از غذا بخار می‌شود، به داخل روغن برگردد. همین، باعث تخریب سریع روغن می‌شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧روش درست کردن یخمک میوه ای 🍦 مواد لازم : 🔻میوه یخ زده مانند انگور بدون هسته،گیلاس بدون دانه و توت فرنگی 450 گرم 🔻شکر 30 گرم 🔻آب لیمو ترش یک عدد 🔻یخ بزرگ6 عدد 🔻نعناع جهت تزیین 🍦روش درست کردن یخمک میوه ای : 20 دقیقه قبل از تهیه میوه را از فریزر دربیاورید. اطراف میوه باید کمی نرم شده باشد اما نه به طور کامل. شکر را با 30 میلی لیتر آب و آب لیمو بجوشانید تا شکر آب شود سپس بگذارید خنک شود. آب شکر و میوه را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. یخ را نیز اضافه کنید و هم بزنید. می توانید آن را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. هنگام سرو کردن با نعناع تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳املت آمریکایی 🥚مواد لازم: ▫️تخم مرغ بزرگ : 2 عدد ▫️نمک دانه درشت : قاشق چایخوری ▫️روغن زیتون یا کره : یک قاشق چایخوری ▫️سالسای تازه : 2 قاشق سوپخوری ▫️گشنیز خرد شده : یک قاشق سوپخوری ▫️پنیر خامه ای تند : ½ پیمانه 🍳در دستور پخت اصلی این املت پنیر جک (Jack) که بافتی خامه ای و تند دارد استفاده می شود. می توانید به جای آن از پنیر خامه ای با طعم تند استفاده کنید یا به پنیر خامه ای ساده به اندازه دلخواهتان فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.پنیر خامه ای تند سالسای تازه و برگ های گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و درون تابه بریزید 10دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.املت آماده شده را برش بزنید و در بشقاب سرو بگذارید و روی آن کمی سس سالسا بریزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆کتلت فرنگی🧆 پیاز: یک عدد سیر: 2 تا 3 حبه گوشت چرخ کرده: نیم کیلو گرم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم گشنیز خرد شده: یک استکان فلفل سبز: 3 تا 4 عدد سیب‌زمینی: 1 کیلو پودر زیره سبز: دو قاشق مرباخوری تخم‌مرغ: 1 عدد لیموترش تازه: 1 عدد 🥯طرز تهیه:🍔 1-سیب زمینی را با آب و نمک بپزید و پس از پخت، پوست کنده، رنده کنید. 2-پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با انواع ادویه‌، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده آن قدر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس همه مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد. 3-نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز را به سیب‌زمینیهای رنده شده اضافه کنید و آن‌ها را خوب ورز دهید. پس از آنکه همه مواد مخلوط شد، از خمیر به دست آمده تکه‌ها یا گلوله‌هایی کوچک بردارید و با دست دیگر وسط آن را گود کنید. 4-مقادیری از مواد گوشتی را که در مرحله دوم تهیه و آماده کرده‌اید بردارید و میان گلوله سیب‌زمینی گذاشته، با‌‌ همان خمیر سیب زمینی گلوله شده، رویش را بپوشانید. 5-پس از بستن دهانه گلوله سیب‌زمینی،داخل مایه تخم‌مرغ غلتانده، در روغن داغ سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪کوکوی قارچ و جوانه🍘🍘 🥣مواد لازم- قارچ: 300 گرم، تخم مرغ: 4 عدد، جوانه ماش: 100 گرم، پیاز: یک عدد، ذرت: 2 قاشق غذاخوری، زیره: یک قاشق چای‌خوری، زعفران: یک قاشق چای‌خوری، نمک و فلفل به میزان لازم.🥣 🍴ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. قارچ را هم خرد و به پیاز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و به مدت سه دقیقه سرخ کردن را ادامه دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه جوانه، نمک و فلفل، زیره، ذرت و زعفران به پیاز و قارچ اضافه کنید. مایع کوکو را داخل روغن داغ بریزید و بعد از این‌که یک طرف آن سرخ شد، برگردانید. این کوکو را همراه گوجه تازه نوش جان کنید.🍅 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆کتلت قلقلی با تن ماهی🧆 🥘مواد لازم- سیب‌زمینی پخته شده: 5 عدد متوسط، تخم‌مرغ: 2 عدد، تن ماهی: یک قوطی، فلفل دلمه ریز خرد شده: یک عدد کوچک، سیر: له شده 2 حبه، پیازچه و ریحان ریز خرد شده: 3 قاشق غذا‌خوری، ماست و آبلیمو: 2 قاشق، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، آرد سوخاری: 4 تا 5 قاشق غذا‌خوری، روغن: به میزان لازم🍣 🥄ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و با رنده ریز رنده کنید. تن ماهی را مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید و بجوشانید. بعد از خنک شدن آن را باز کنید و با چنگال له و با بقیه مواد مخلوط کنید تا چسبندگی پیدا کرده و در دست فرم بگیرد. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با زیتون و خیار شور تزئین کرده و میل کنید.🫒🍴 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋تهیه ژله طالبی بسیار ساده و کم‌هزینه و در عین حال دسر آماده شدۀ آن هم خوشمزه است. اگر از باب تنوع قصد ایجاد تنوعی در شیوه تهیه ژله را دارید، پیشنهاد امروز ما ممکن است به کارتان بیاید.✅ 🍈موادلازم: 🍡پودر ژله (ترجیحا با طعم توت فرنگی یا آلبالو ): یک بسته 🍡طالبی: یک عدد 🍈طرز تهیه:🍈 طالبی را از وسط و عرض آن به دو نیم کنید و با قاشق تخمه‌های آن را درآورید. پودر ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد از حل شدن کامل پودر، یک لیوان آب سرد را به آن بیفزایید. ژله را در طالبی بریزید و در طبقات سردتر یخچال به مدت 24 ساعت بگذارید تا خوب ببندد. طالبی را از یخچال درآورید و این بار از طول آن قاچ کنید (یا اصطلاحاً به صورت شتری ببرید) و در سینی بچینید و از رنگ زیبا و طعم لذیذ آن لذت ببرید. این کار را با خربزه هم می‌توانید انجام دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خوشبختی سه قانون دارد فراموش کردن تلخی های دیروز غنیمت شمردن شیرینی های امروز امیدواری به فرصت های فردا... صبح بخیر💥 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍑دسر زرد آلو 🍑 زردآلوی کمپوتی: چند عدد که در یک لیوان جا شود پوره زردآلو: دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری شکر: دو قاشق سوپخوری آب لیموترش: یک قاشق مرباخوری خامه ساده یا ماست سفت: یک سوم لیوان (اگر از خامه استفاده می‌کنید نیازی به زدن یا شیرین کردن آن نیست) آب کمپوت زردآلو: سه قاشق سوپخوری آب نوشیدنی: سه قاشق سوپخوری کرم کاستارد: یک لیوان سرخالی 🍨طرز تهیه: 🍨 زردآلوهای کمپوت شده را در بریزید تا آب کمپوت جدا شود. سه قاشق سوپخوری از آب کمپوت را همراه با شکر مخلوط کنید و سپس با زردآلو‌ها در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به صوت پوره درآید. پوره به دست آمده را با کرم کاستارد مخلوط کنید و آن را با قاشق هم بزنید، ژلاتین را در سه قاشق سوپخوری آب سرد بریزید و روی کتری بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم بخار آب بخوبی نرم و روان شود. آن‌گاه ژلاتین حل شده را به مواد مذکور اضافه کنید. آب لیموترش، ماست یا خامه را به مواد اضافه کنید و همه را کاملا هم بزنید. مواد را در قالب مخصوصی که از قبل مقداری چرب کرده‌اید بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇ترافل گیلاس🍒🍒🍒 مواد لازم:🍋 نشاسته ذرت (پودرشده): 1 قاشق سوپ خوری (11 گرم) آرد: 2 قاشق سوپ خوری (18 گرم) شکر: یک دوم پیمانه (75 گرم) شیر (سرد): دو و یک چهارم پیمانه (360 میلی لیتر) تخم مرغ: 1 عدد (55 الی 60 گرم) وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری کره: 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم) کمپوت گیلاس (خردشده): به مقدار لازم رولت: به مقدار لازم 🍒 طرز تهیه:🍒 نشاسته، آرد و شکر را در تابه‌ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کِرِمرنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ‌ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس‌ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش‌های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍻شکلات داغ دارچینی🍻 ◽️شیر: یک پنجم پیمانه ◽️شکر: یک هشتم پیمانه (25 گرم) ◽️خامه: یک چهارم پیمانه ◽️شکلات تخته‌ای (شکلات تلخ): یک چهارم پیمانه ◽️کافی میت: 2 قاشق سوپخوری ◽️پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری ◽️دارچین: 1 قاشق چایخوری ☕️طرز تهیه:🍫🍫 شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاد. بقیه مواد را در ظرف بریزید، شعله را کم کنید و انقدر مواد را هم بزنید تا تمام مواد در شیر حل بشوند و یک مایه یکدست به دست آید. بعد از یک یا دو دقیقه گاز را خاموش کنید و شکلات را در فنجان‌ها بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید. به جای دارچین می‌توانید از یک نوک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، یا چهار قطره افشره زنجبیل، هم استفاده کنید. اگر دوست دارید میتوانید بعضی وقت‌ها هات چاکلت تند هم درست کنید، کافی است که کمی فلفل قرمز در آن بریزید، اما حواستان باشد که دارچین و زنجبیل و... نریزید زیرا مزه جالبی پیدا نمی‌کند. در این روش تهیه حتما شکلات را رنده کنید اگر کمی شکلات شیری ذوب کنید و بعد از ریختن شکلات داغ در فنجان‌ها روی آن را باشکلات شیری تزیین کنید هم خوشمزه میشود هم زیبا. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋حالا که فصل هلو و انبه است، می‌توانید با استفاده از این دو میوه خوشمزه مارمالادی درست کنید که سریع آماده می‌شود. طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.🍑🥭 🍋مواد لازم: 🍑 هلو: 2 عدد 🥭 انبه: 1عدد 🍚 شکر: هم‌وزن هلو و انبه 🍮 پودر ژله هلو: 1 قاشق مرباخوری 🍯طرز تهیه: هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید. همه را به قطعات ریز خرد کنید. پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید. هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود. میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد؛ بلکه باید به حدی باشد که میوه ها پخته شود و در پایان پخت، آب کاملاْ تبخیر شده باشد. سعی کنید با پشت قاشق میوه‌ها را له کنید. ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود. این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است که می توان به عنوان صبحانه با بیسکویت یا پنکیک و سایر نانها میل کرد. میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت مدت نگهداری آن طولانی نخواهد بود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕