#آموزش_لينزر_كوكي
كره ي نرم ،،،،،،،٢٥٠ گرم
شكردانه ريز،،،،،،،١٨٠ گرم(٣/٤ ليوان)
تخم مرغ درشت ،،،،،،١ عدد.
وانيل نوك ق
بكين پودر ١ ق چ
پوست يك عددليموترش
نمك نوك ق چ
ارد،،،،،،٤٥٠ گرم (٣ليوان پر)
ماردمالادويابريلوبراي مغزكوكي
همه ي موادهم دماي محيط باشن ،كره ي نرم وشكررووانيل ورنده ي ليمورو باهمزن بزنين تاسفيدوروشن شود،سپس تخم مرغ رواضافه وچندثانيه بزنين تامخلوط بشه ،مخلوط اردونمك وبکینگ پودر روروي موادالك كنين وچندثانيه بادوركندهمزن بزنين تاخميردرست بشه ،لطفاخميرروزيادورزندين چون روغن پس ميده وشيريني سفت ميشه
خميرروداخل نايلون بذارين وحداقل ١ ساعت براي استراحت داخل يخچال بذارين ،سپس خميروبين دونايلون به اندازه ي ٣ ميل بازكنين(خيلي ضخيم نباشه)وباوردنه طرح دارروي خميروطرح بزنين وبعدقالب بزنين ،فررويك ربع قبل روي ١٨٠ گازي ويا ١٦٠ برقي روشن كنين ،شيريني روداخل فربذارين به مدت ١٢ تا١٥ دقيقه ،زيرشيريني كمي رنگ بگيره كافيه
شيريني روازفرخارج كنين وبذارين خنك بشه ،سپس بين دولايه رومارمالادويابريلوبزنين وروي شيريني روپودرقندبپاشين
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترافل_کدوحلوایی_وچیپس_شکلات
كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی
خرما۴_۵عدد هسته گرفته
جوی دوسرپرک ١پيمانه
تخمه كدو ١/٤پيمانه
چيپس شكلات ١/٣پيمانه
جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى
عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد)
خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد
شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين
اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد
جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه
از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى
اين ترافل استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_نخودفرنگي_تركيه
برای 3 نفر
مواد لازم
نخود فرنگی: یک لیوان و نیم
خیار شور: ۳ عدد بزرگ
زیتون فاقد هسته: نصف استکان چایخوری
شوید تازه: مقدار کمی
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
بلیمو: ۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
نخود فرنگی ها را می پزیم ، بعد از اینکه پخته شد کنار می گذاریم تا خنک شود ، در این فاصله خیار شور ها و شوید را ریز خرد می کنیم
(اگر مایل باشیم می تونیم نخود فرنگی ها را هم از وسط نصف کنیم ، در صورتیکه دانه های نخود فرنگی درشت باشه ، این کار کاملا سلیقه ای هست) ، حالا در یک کاسه همه مواد را به همراه آبلیمو ، روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. سالاد تون آمادست.
(در صورتیکه زیتون فاقد هسته در دسترس نداشتید ، می توانید زیتونها را خودتان از هسته جدا کنید و به صورت خرد شده به سالاد نخود فرنگی تان اضافه کنید.)
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تاکوی_مرغ_و_میگو 🥙 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آش_ترش_همدان
لوبیاونخود1پ
عدس1پ
آلو150گرم
لبو1عدد بزرگ
سبزی350گرم
رشته آشی250گرم
پیاز داغ1پیمانه
سرکه نصف پیمانه
شیره انگور
زردچوبه1 ق م
نمک و فلفل
نعناع داغ
روغن
هویج رنده شده
نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم
میذاریم بپزه
لبو هم جدا با آب میپزیم
در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم
آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم
ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه
نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم
من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و شیره به آش اضافه میکنیم
نمک رو اندازه میکنیم
مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره
در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رنگينك_مغزدار
مواد لازم:
ارد 1ليوان
ارد نخودچي1/4 ليوان
كره100گرم
پودر قند1/4ليوان
پودر دارچين 1چايخوري
پودر هل1/2قاشق چاي خوري
خرما حدود10عدد
گردو مقدار لازم
دستور تهيه:
ابتدا هسته خرما رو خارج كنيد و بجاش گردو بزاريد.
كره را داخل تابه روی حرارت قرار داده تا اب شود و بعد ارد ها رو داخل تاب الك كرده و شروغ به تفت دادن مبكنيم تا به رنگ دلخواهمون برسه(حدود15تا20دقيقه)
سپس شعله رو خاموش كرده و پودر قند و ادويه ها رو اضافه كرده و با پشت قاشق به خورد ارد ميدهيم.
كمي از مواد رو داخل قالب ريخته و با پشت قاشق فشرده كنيد وروي مواد خرما قرار داده و دوباره از مواد روس ريخته و فشرده كنيد..
و داخل يخچال قراردهيد ...
براي قالبي كردن حتما از قالب سيليكوني استفاده كنيد..
و بعد به راحتي از قالب خارج كنيد و به دلخواه تزيين كنيد.
ريختن ارد نخودچي دلبخواه هست ميتونيد حذف كنيد و همون مقدار ارد اضافه كنيد.
و همچنين ميتونيد پودرزنجبيل هم اضاف کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨بِسْمِاللّٰهِالرَّحْمٰنِالرَّحیٖم✨
یک سـلام گرم و دعایی
قشنگ از عمق وجود
بـرای شما مـهربانان
الهی شـادیهاتون زیاد
روزتــون زیبـا و پراز آرامش باشه
ســـــلام صبح بخیر 💞🪴
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دمنوش_توت_فرنگی_و_چای_سبز_بهاری
مواد لازم
برگه توت فرنگی 6 عدد
چوب دارچین 1 تکه
چای سبز 1 قاشق سوپخوری
عسل به دلخواه
آب جوش 3 پیمانه
طرز تهیه
آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید
نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کایپرینا
مواد لازم
برای 2 نفر
لیمو ترش6عدد
شکرنصف پیمانه
یخ (خرد شده)2پیمانه
برگ نعنا (تازه)20عدد
عسل نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا لیمو ترش ها را شسته و آنها را نصف کنید و مثل تصویر زیر قسمت سفید مانند وسط آن را با چاقو جدا کنید.سپس آن را نصف کنید(هر لیمو 4قسمت)و دانه های آن را خارج کنید.
شکر و برشهای لیمو را به صورت مساوی در لیوانها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوانهاست آنها را به هم بسایید.
لیوانها را تا نیمه با آب یخمال(آب و یخی که 1ودر شده است) پر کنید و داخل هر لیوان 3تا4برگ نعنا قرار دهید. سپس روی آنها عسل بریزید.در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_کنگر🫑
🫒مواد لازم🫒
▢250 گرم کنگر
▢2 عدد هویج
▢150 گرم نخود فرنگی
▢3 قاشق غذاخوری ماست (کم چرب)
▢کاهو (چند برگ)
🥬دستور تهیه🥬
كنگر رو پاك و با هويج نگيني خرد كرده و با آب ميذاريم پخته و نرم بشه.
بعد از خنك شدن كنگر و هويج، نخودفرنگي پخته و كاهوي خرد شده رو بهش اضافه ميكنيم.
ماست رو با نمک مخلوط و به سالاد اضافه ميكنيم.
در ظرفی چند برگ كاهو گذاشته و سالاد رو روي اون ريخته و با گوجهفرنگي تزئين ميكنيم.
🥦نکات مهم🥦
در این سالاد از مواد دیگه ای هم می تونید استفاده کنین.
می تونید به جای ماست از سرکه بالزامیک و یا تنها آبلیمو برای این سالاد استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پوره_گوجه_فرنگى 🍅 😋
🔸گوجه هارو که خورد کردم داخل قابلمه میریزم ومیزارم پخته بشن،بعدکه آبشون گرفته شد میکس میکنم وهمونطور داغ داغ داخل شیشه میریزم وکامل پُرمیکنم،دربطری رو میبندم وهمون لحظه بطری رو برمیگردونم،تایه روز به همون حالت باشه تا هوای داخلش گرفته بشه وبعد بزارید تویخچال یا جای خنک که کپک نزنه.
برای املت،دم پخت گوجه ،قيمه وخیلی غذاهای دیگه استفاده میشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕