eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
2.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش پخت املت خوشمزه و خوشگل ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این برای مهمونی و همینطور برای رفع عطش ماه رمضان عالیه پیشنهاد می کنم حتما درستش کنین😍 ذخیره ش کن گمش نکنی👌 بریم سراغ رسپی😘 مواد لازم شکر ۲پیمانه آب ۱ پیمانه نعنا ۱دسته کوچک سرکه ۱/۴ لیوان عرق نعنا ۱ق غ خ زعفران دم کرده مقداری دو پیمانه شکر رو داخل ظرفی میریزیم یک پیمان آب بهش اضافه میکنیم اجازه می‌دیم کمی بجوشه. یک دسته نعنای تازه رو بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم که یک ربع بجوشه که عطر نعنا آزاد بشه. بعد از خارج کردن نعنا از شهد یک چهارم لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری عرق نعنا و مقداری زعفران دم کرده بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا قوام بیاد شربت خوشمزه ما آماده است نوش جون😘😘 نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد قنادی:۳۰۰گرم معادل ۲لیوان و یک سوم لیوان آب:۳لیوان معادل۶۰۰گرم کره یا روغن:۶۰گرم تخم مرغ:۵عدد مواد لازم برای شربت بار: شکر:۲لیوان آب:۱لیوان زعفران به مقداررلازم گلوکز:۱ق غ سرپر جوهر لیمو یک قاشق چای خوری اگر نداشتی جایگزین آبلیمو نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگین_کمانی 🍭🍡🍬‌ ‌ طرز تهیه خیلی ساده است 😋‌‌ ‌ 🔰 آب ‌ 🔰 ۲ کاپ شکر‌‌‌ بذارید با هم بجوشه ، بعد که غلیظ شد ، بذارید ۲۰ دقیقه خنک بشه‌ ‌ 🔰 رنگ غذا ( هر رنگی که دوست دارید بریزید)‌‌ رو تو یه لیوان بریزید و آب و شکری که از قبل آماده کرده بودید بهش اضافه کنید‌‌ 🔰 چوب کبابی برای پایه نبات ‌‌ چوب رو تو آب و‌شکر غلیظ شده بذارید و بعد داخل شکر قلط بدید بذارید ۱۰ دقیقه بمونه ‌ حالا میتونید بذارید داخل لیوان که از مخلوط رنگ غذا و آب و شکر غلیظ شده پر شده 😋‌‌‌ با یه سنجاق لباس رو‌ میتونی ثابت نگهش داری ‌ ‌ عموما یک هفته باید بمونه تا بهتر جواب بده ‌🍬‌ ‌ امیدوارم ازش لذت ببری رفیق خوبم 🥰🍭🍬‌ نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای😍😍 این باسلوق ژله ای جدا از خوشمزگیش و قشنگیش ایده مناسبیه برای دوستانی که تو خونه کار میکنن،چون میتونید تو مدلا و قالبای تک نفره مختلف درستشون کنید و با سلیقه بسته بندی کنید و بفروشید😍👌ماندگاری بالایی داره حتما طبق نکته ای ک گفتم نگه داری کنید تا۲ماه میتونید نگهشون دارید بدون اینکه طعم و رنگش تغییر کنه😌 نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼 5 گرم کره نصف فنجان چای خوری روغن 2 فنجان آرد 1 فنجان شکر نصف لیوان چای خوری ارده 2 فنجان شیر 1 ق چ کرو و روغن را ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی روی حرارت کم شروع به تفت دادن کنید. این مرحله است که به کمی صبر نیاز دارد. وقتی تفت میدید ، بعد از مدتی مخلوط آرد به رنگ تیره می شود من حدود 35 40 دقیقه آن را تفت دادم . وانیل را به شیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک قوام غلیظ شود. آن را از اجاق گاز بردارید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. سپس گرم سرو کنید و تزئین کنید. نوش جان😋 نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🍡 🔸یه مقدار رطب رو پوست وهستشو جدا کردم،درواقع خرمارو فیله کردم،نصف بسته بسکوییت پتی بور پودرشده 2ق غ پودرنارگیل نصف لیوان گردوی ریزخردشده(خیلی له نشه چون زیردندون بیاد خوشمزه تره) همه روباهم مخلوط کردم،دستمو تو آب زدم به اندازه یه گردوی کوچیک برداشتم،وسطشو مغزگردو گذاشتم وگردش کردم،بعدتو کنجد،پودرنارگیل،پودرپسته،پودرگل محمدی،بادوم خلالی وترافل رنگی غلطوندم،یه کم میذاریم تویخچال تاخودشو بگیره وبعد نوش جان میکنید. نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 3 لیوان شیر 1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری) 1 فنجان آرد گندم 1 ق چ‌ سرخالی وانیل 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین نارگیل برای روی فرنی طرز تهیه: شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط) بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد. به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه اینکه برنج های رنگ رنگی درس کنی. واسه دیزاین تزیین مهمانی این عالیه😍👆 ┅────────┅ نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍹🍭 گل پنیرک شربتهای رنگی و پر خاصیت درست کنید😍برای مراسم خواستگاری هم جذابه🥰 گل پنیرک : ۴ قاشق غذا خوری تخم شربتی یا خاکشیر : به دلخواه آبلیمو :۱ قاشق غذا خوری(برای رنگ صورتی) زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری (برای رنگ سبز) گلاب یا عرقیجات : به میزان لازم آب یخ : نصف لیوان نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍😍 یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست .. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊 برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید : میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود .. با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید .. نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕